• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar benim regl belirtileri başladı daha 3 gün var ama olacam hissediyorum bu ayda olmadı .. :KK43: Tabi ki şuan buruk olsam da herşeyin yavaş yavaş da olsa düzelmesi o burukluğumu hafifletiyor. Uzun bir aradan sonra en azından zamanında olmanı mutluğunu yaşıyorum. Kızlar size bir sorum olacak şimdi ben 2 hafta önce bu proklatin değerimi düşürmek için aslan pençesi çayı içmeye başladım ondan öncesine kadar zaten bu göğüslerim kaşınıyor hatta bazen sanki akıyor gibi de geliyordur . Çayı içtikten sonra biraz kesiliyor gibi olsada dün gece uyumaya çalışırken gene başladı sabah yok ama ara ara oluyor sizce neden bu olay beni çok üzüyor korkuyorum da ne yapacağımı da bilemiyorum doktor da 3 ay sonra gel bakarız gene değerlere dediği için bekleyeyim diyorum ama bu kaşıntı da beni üzüyor :KK42::KK42:

Olabilir canım bende bu sabah regl oldum ilk defa 3 gün gecikmeli olarak..
Hsg mi inofolic combi mi hava mı stres mi bilemem ama artık regl olmak istemediğimi çoook iyi biliyorum ve çok üzülüyorum :KK43:

Aaaaaaaa ben de bu sabah regl oldum

13. Aya gidiyoruz

Ama sanırım alıştım bir yesa klasiği regl olmak dedim ve yoluma devam.ediyorum

Senin kanlı akıntın olmuyodu sadece Pko var diye hatırlıyorum ama polipde gebeliğe engel değil diye biliyorum canım tabiki doktor daha iyisini bilir ama ihmal etme canım dediğin gibi üstüne düşmemek lazım ben bu ay pek giremiyorum belki onun yüzü hürmetine tutar inşallah senden ve diğerlerinden de hayırlı haberler alırız... Doktor fsh ı beğenmedi sanki bu fsh ile biraz zor gibi konuşru bana ama Rabbimin işi belli olmaz
Fsh kac cikti

bir garip oblomov bir garip oblomov L laracraft arkadaşlar bugün saat 4.5 ta ıvulasyan testi yaptım kopkoyu çıktı resimde olduğu gibi sonra az önce yaptım gördnüz gibi hafif silikleşme var gibi yani benim yumurtam akşam üstü çatlamış mı oldu????? Biz 4 günlük diyetten sonra ilk defa dün gece ilişki oldu doktor gün aşırı olsun zaten 48 saat yaşar sperm dedi o zaman bugünü es mi geçeyim bilemedim :( acaba yarın öğlen mi yapsak ne dersiniz????

Eklentiler

• DSC_4185.JPG
    DSC_4185.JPG
    33,7 KB · Görüntüleme: 21
bir garip oblomov bir garip oblomov L laracraft arkadaşlar bugün saat 4.5 ta ıvulasyan testi yaptım kopkoyu çıktı resimde olduğu gibi sonra az önce yaptım gördnüz gibi hafif silikleşme var gibi yani benim yumurtam akşam üstü çatlamış mı oldu????? Biz 4 günlük diyetten sonra ilk defa dün gece ilişki oldu doktor gün aşırı olsun zaten 48 saat yaşar sperm dedi o zaman bugünü es mi geçeyim bilemedim :KK43: acaba yarın öğlen mi yapsak ne dersiniz????
Saat kuralina uymadigin icin silik mi cikti acaba diye dusunuyorum canim. Saat yediyi gectikten sonra yapmissin testi sivi limina dikkat ettin mi?gerci dunu degerlendirmissiniz istersen bu aksamda olsun yok olmaz dersen oglende olur icinde hazir askerlerin var

Saat kuralina uymadigin icin silik mi cikti acaba diye dusunuyorum canim. Saat yediyi gectikten sonra yapmissin testi sivi limina dikkat ettin mi?gerci dunu degerlendirmissiniz istersen bu aksamda olsun yok olmaz dersen oglende olur icinde hazir askerlerin var
Sıvı alımına dikkat ettim ve 4 saatlik idrar ile yaptım canım.... Dun yumurtan çatlamak üzere bugün yarın çatlar demişti doktor.. Bugün eşim hasta yatıyor :( olması mumkun degil gibi ama yarın öğlen olur inşallah... Birde dun gece ilişkiden sonra 80 dk yattım uyuyakalmışım :)))) duş ta almadım direk yattım bakalım hayırlısı inşallah

Aaaaaaaa ben de bu sabah regl oldum

13. Aya gidiyoruz

Ama sanırım alıştım bir yesa klasiği regl olmak dedim ve yoluma devam.ediyorum

Hayırlısı canım yaa tevhid niyetlendim bugün bi arkadaş tavsiye etti bebek için okutcam inşallah en kısa zamanda..

Allah yardımcımız olsun..

Tamam canım napıyo gidince doktor alttan muayene mi ediyo ?
Alttan bakar hormon testi ister FSH -PROLAKTİN-E2- TSH-LH mutlaka yaptır bunları pko yumurta tembelliği var mı burdan belli oluyo.. Sonra klomem verir ve adetin 12 veya 13. Günü seni tekrar çağırır yani yumurtlamana yakın ve yumurtan yeterli büyüklükte ise çatlama iğnesi verir

Alttan bakar hormon testi ister FSH -PROLAKTİN-E2- TSH-LH mutlaka yaptır bunları pko yumurta tembelliği var mı burdan belli oluyo.. Sonra klomem verir ve adetin 12 veya 13. Günü seni tekrar çağırır yani yumurtlamana yakın ve yumurtan yeterli büyüklükte ise çatlama iğnesi verir

Canım kafam karıştı ben hormon testi yaptırmıştım 3. Günü bak atıym sana, o zaman karnımdan bakıp yumurtlama tembelliği var biraz demişti ama ben geçen ay hsg çekindiğim gün doktor alttan ultrasonla baktığında yumurtlama tembelliği yok gayet iyi yumurtaların var sağın sol tarafa göre gayet iyi dedi.. inan artık ne yapmam gerek bilmiyorum bebek olmadıkça çare arıyorum kendi kendime..

Bana bi akıl verin nolur :KK200:

Eklentiler

• 20170219_132657.jpg
    20170219_132657.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 25
Canım kafam karıştı ben hormon testi yaptırmıştım 3. Günü bak atıym sana, o zaman karnımdan bakıp yumurtlama tembelliği var biraz demişti ama ben geçen ay hsg çekindiğim gün doktor alttan ultrasonla baktığında yumurtlama tembelliği yok gayet iyi yumurtaların var sağın sol tarafa göre gayet iyi dedi.. inan artık ne yapmam gerek bilmiyorum bebek olmadıkça çare arıyorum kendi kendime..

Bana bi akıl verin nolur :KK200:
Hormonların gayet iyi görünüyor yumurta tembelliği yani pko varsa galiba LH/FSH veya FSH/LH 1 in üstünde çıkıyodu öyle matematiksel bi hesaplaması vardı canım bi netten bak ama bence değerlerin iyi.. En güzeli kendine güvenilir bi doktor bulman

Back