Belirtinmi vardı neden erken Kan verdin cnmKızlar, ben dayanamadım kan verdim. Bat 3 gün var ama sabırsız ben!! Dua edin iki saat sonra alıcaz
Ben anlamadım pilistiği ni çıkardığınız içinKızlar bat 19 şubat bakarmısınızz anlamadım pek birşey
Ovulasyon testlerim üç gündür pik durumda, bugün gebelik testi yaptım o da hayalet, çokk hafif bi çizgi vardı. Duramadım merak ettim. Acaba adete yakın mı yumurtluyorum, olabilir mi böyle bişey?Belirtinmi vardı neden erken Kan verdin cnm
Yanii cnm herşey olabilir ben ne desem boş regl olmadıkça umut var neler okuyoruz ama çok beklentiyede girme yinedeOvulasyon testlerim üç gündür pik durumda, bugün gebelik testi yaptım o da hayalet, çokk hafif bi çizgi vardı. Duramadım merak ettim. Acaba adete yakın mı yumurtluyorum, olabilir mi böyle bişey?
Kan sonucum 0.65adetime 3-4 gün var. Ovulasyon testlerim, pik durumda kaç gündür. Bilemedim napıcam
Ovulasyon testlerim üç gündür pik durumda, bugün gebelik testi yaptım o da hayalet, çokk hafif bi çizgi vardı. Duramadım merak ettim. Acaba adete yakın mı yumurtluyorum, olabilir mi böyle bişey?
İki tane koydular ama tek çok şükür. İkiz istemem zaten. Allah da dualarımızı kabul etti şükürler olsunTek bebiş mi tüpler genelde ikiz oluyor ya :)
Sağlıklı hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün de önemli olan oİki tane koydular ama tek çok şükür. İkiz istemem zaten. Allah da dualarımızı kabul etti şükürler olsun
Hadiii inşaAllah cnm daha önce böyle geçikmen oluyormuydu
ay inşallah güzel haber alırız senden canım
Hadi inşallah güzel haberler alırız. Benim de 6 gün gecikti reglim. Bugün de olmazsam yarın test yapacağım.
Yaa kızlar sol kasığımda bir ağrı sızı yanma karışımı birşey var sabah onun ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor neden olabilir kendi dinlediğimden filan değil kendini net hissettricek bir ağrı olmaz dı böyle korkuyorum başka yerim olsa korkmamda sizce neden olur
Canım neden olur ya bence bir doktora git ya geçen ay geç adet olmam bu kanama bütün şikayetlerini anlatKizlar gunaydin
Bu sabah tuvalete gittim kanli akinti gordum ya valla sakin gecircem bu ayi diyorum yine olmuyor sinir oluyorum koca bi bardak sogan suyu yaptim iciyorum nedir benim bu cektigim anlamadim.
tatlım benim büyük ihtimalle polipten kaynaklı ara kanamam oluyor devlet doktoru aldırma dedi ama özele gidip aldıracam sanırım aklım takılıp kalacağına aldırıp kurtulacam.Canım neden olur ya bence bir doktora git ya geçen ay geç adet olmam bu kanama bütün şikayetlerini anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?