2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yaa kızlar sol kasığımda bir ağrı sızı yanma karışımı birşey var sabah onun ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor neden olabilir kendi dinlediğimden filan değil kendini net hissettricek bir ağrı olmaz dı böyle korkuyorum başka yerim olsa korkmamda sizce neden olur

Kızlar bat 19 şubat bakarmısınızz anlamadım pek birşey

Eklentiler

• IMG_7825.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 35
Ovulasyon testlerim üç gündür pik durumda, bugün gebelik testi yaptım o da hayalet, çokk hafif bi çizgi vardı. Duramadım merak ettim. Acaba adete yakın mı yumurtluyorum, olabilir mi böyle bişey?
Yanii cnm herşey olabilir ben ne desem boş regl olmadıkça umut var neler okuyoruz ama çok beklentiyede girme yinede

Ovulasyon testlerim üç gündür pik durumda, bugün gebelik testi yaptım o da hayalet, çokk hafif bi çizgi vardı. Duramadım merak ettim. Acaba adete yakın mı yumurtluyorum, olabilir mi böyle bişey?

Bunu şimdi gördüm canım

Gebelik testi silik çıkması umut ettiriyor insana ama kan testinde de çıkardi sanki:'(

Hadi inşallah güzel haberler alırız. Benim de 6 gün gecikti reglim. Bugün de olmazsam yarın test yapacağım.

Yaa nasıl dayandın o kadar canım yap yarın test merak ettim :)

Ben dün sabah yaptım tek çizgiydi o yüzden ümidim yok ama regl olmadıkça da acaba mı diyorum :)

Kizlar gunaydin
Bu sabah tuvalete gittim kanli akinti gordum ya valla sakin gecircem bu ayi diyorum yine olmuyor sinir oluyorum koca bi bardak sogan suyu yaptim iciyorum nedir benim bu cektigim anlamadim.

Kizlar gunaydin
Bu sabah tuvalete gittim kanli akinti gordum ya valla sakin gecircem bu ayi diyorum yine olmuyor sinir oluyorum koca bi bardak sogan suyu yaptim iciyorum nedir benim bu cektigim anlamadim.
Canım neden olur ya bence bir doktora git ya geçen ay geç adet olmam bu kanama bütün şikayetlerini anlat

EslemM001

Benim de olurdu

Smear testinde enfeksiyon çıktı

İlaç ve fitil.kullandım azaldı

Arada hala olur tam gecmemis olabilir

Bi de yumurtlama günü ise normal zaten

Canım neden olur ya bence bir doktora git ya geçen ay geç adet olmam bu kanama bütün şikayetlerini anlat
tatlım benim büyük ihtimalle polipten kaynaklı ara kanamam oluyor devlet doktoru aldırma dedi ama özele gidip aldıracam sanırım aklım takılıp kalacağına aldırıp kurtulacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…