- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Merhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?
Yaa inşallah..Hepimiz olalım inşallahBelki de hamilesinizdir
Sabah akşam 1 tane yeterli canım. Benimde adet bitmediği için pek girmiyorum buralara. Yarın başka bi doktora gidecem. Olmazsa aşılama yaptıracaz.Kızlar ben hala regl olmadım bu iyiye işeret dimi :)
Ve bugün inofolic toz aldım 30 tane var içinde, bende pco fln yok ya hani günde 1 tane sabah aç karnına içsem yeter dimi ??
bir garip oblomov Kontes001
Sabah akşam 1 tane yeterli canım. Benimde adet bitmediği için pek girmiyorum buralara. Yarın başka bi doktora gidecem. Olmazsa aşılama yaptıracaz.
Bırakıyormusun cnm ilişkiyi değerlendirmeye devam dimiHatunlar herkese iyi geceler. Bu ay verimli gecti cok sukur. 6, 9, 14, 15, 16. gunlerde calisma oldu :) Allah'in takdiri diyorum artik ve hepinizi opuyorummm..
belki hamilesin...Merhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?
ben de... bu ay adet olmam inşallah ama hiç mi hiç umudum yok... bugü n çok kötü durumdayımSabah akşam 1 tane yeterli canım. Benimde adet bitmediği için pek girmiyorum buralara. Yarın başka bi doktora gidecem. Olmazsa aşılama yaptıracaz.
Canim ne kadar bekledi test sanki vaf bende gordumGünaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi?:)
20 dk galiba, bakmadım saate amaCanim ne kadar bekledi test sanki vaf bende gordum
Kızlar ben hala regl olmadım bu iyiye işeret dimi :)
Ve bugün inofolic toz aldım 30 tane var içinde, bende pco fln yok ya hani günde 1 tane sabah aç karnına içsem yeter dimi ??
bir garip oblomov Kontes001
Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi?:)
Henüz geçmedi. Adetime 3 gün var yaklaşık. 5 gün öncesinde hergün yaptığım ovu testleri pik yapınca meraklanıp yaptım. Yumurtlıyor olamam, o günü geçtik. Tekrar koyulaşınca acaba bebeğim mi var ki diye yaptımsabah akşam 1 tane kullanabilirsin canım
ben göremedim malesef reglin kaç gün geçti?
Hatunlar herkese iyi geceler. Bu ay verimli gecti cok sukur. 6, 9, 14, 15, 16. gunlerde calisma oldu :) Allah'in takdiri diyorum artik ve hepinizi opuyorummm..
Ben de bıraktım artık adetime 3-4 gün var zaten tutmaz diyeGunaydin canim..bugun atesin nasil yukselme gerceklesti mi? Birde su gunleri yaptik deyip sakin birakma,adet gunune kadar bu kadar yogun olmasa bile devam et..ne zaman tutacagi hic belli olmaz.
bekle canım en az 2 gün geçsin reglin ondan sonra yap. lh testin tam olmasada koyuya yakın belki daha koyulaşacaktır.inşallah bebeğin seninledir.Henüz geçmedi. Adetime 3 gün var yaklaşık. 5 gün öncesinde hergün yaptığım ovu testleri pik yapınca meraklanıp yaptım. Yumurtlıyor olamam, o günü geçtik. Tekrar koyulaşınca acaba bebeğim mi var ki diye yaptım
Lh çok koyu, onun için umutlandım ben de. Bekleycğim bakalım. Çok teşekkürler canım, inşallah bebeğim gelmiştir artık :)bekle canım en az 2 gün geçsin reglin ondan sonra yap. lh testin tam olmasada koyuya yakın belki daha koyulaşacaktır.inşallah bebeğin seninledir.
Bırakıyormusun cnm ilişkiyi değerlendirmeye devam dimi
Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?