- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
tatlım benim büyük ihtimalle polipten kaynaklı ara kanamam oluyor devlet doktoru aldırma dedi ama özele gidip aldıracam sanırım aklım takılıp kalacağına aldırıp kurtulacam.
Bilmiyorum bende hiç enfeksiyon sorunum olmadı ama devam ederse gidicem doktora bugün yol gibi bakalım yumurtlama günümde değilim sanırım adete 4 gün var ama benim adet döngüm kısa oldugu için yumurtlama da olabilir mi bilmiyorum inşaAllah geçerEslemM001
Benim de olurdu
Smear testinde enfeksiyon çıktı
İlaç ve fitil.kullandım azaldı
Arada hala olur tam gecmemis olabilir
Bi de yumurtlama günü ise normal zaten
geçen sene dünya para istediler canım poliple çok hamile kalan duydum normal yolla doğum yapınca atılıyormuş vücuttan ve aldırsakta tekrarlıyormuş yüzdeki sivilce gibi düşün demişti doktor hormonal olarak çıkar aldırırsın yine çıkar kanser olma ihtimali düşük et parçalarıdır demişti. o nedenle aldırmadan deneyeyim dedim ama ara kanamalar sanırım aldırmadan geçmeyecek.ayrıca bugün kasık ağrımda var acaba üşüttüm mü yine diye düşünüyorum üşütme kaynaklı da olabilir.Tam ben de poliptendir diyecektim. Valla aldir gitsin canim bence de. Cok basit bir islem aslinda.
Ben de aynen. Ne demiş kk kadınları: kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :)Yaa nasıl dayandın o kadar canım yap yarın test merak ettim :)
Ben dün sabah yaptım tek çizgiydi o yüzden ümidim yok ama regl olmadıkça da acaba mı diyorum :)
çok geçmiş olsun, bir doktora daha görün... üşütmeden kanama olur mu ki... ayaklarını sıcak tut, iş yerinde ortamın da inşallah sıcaktır...Kizlar gunaydin
Bu sabah tuvalete gittim kanli akinti gordum ya valla sakin gecircem bu ayi diyorum yine olmuyor sinir oluyorum koca bi bardak sogan suyu yaptim iciyorum nedir benim bu cektigim anlamadim.
döngünde kaçtasın? normal ateşin kaç? tablonu atsana bakayımKizlar ya benim atesim bugun de ayni 36.2
olur tatlım ya enfeksiyondan sebep her b.k olur artık sinirim tepeme çıkıyor. ağzımı bozuyorum sinirden. o kadar dikkat ediyorum yine nasıl beceriyorum bu kadar üşütmeyi bilmiyorum zaten idrar yolu enfeksiyonu bende kronik çocukluğumdan beri var. geçen sene hiç olmadım seviniyordum ama bu sene şu çocuk mevzusu çıktığından beri yine başımda dikkat ediyorum ya gelip buluyo beniçok geçmiş olsun, bir doktora daha görün... üşütmeden kanama olur mu ki... ayaklarını sıcak tut, iş yerinde ortamın da inşallah sıcaktır...
olabilri canım niye olmasın, ben hiç hissetmiyorum ama o ağrıları... ben de bu ay ovü testi almadım ay bi kafamda kurgular, bi kurgularkızlarrr ya benim kasıklarım değil yumurtalıklarım ağrıyor sabah sanki kasıklarımın ortasında sızlama vardı ama şimdi tam hissediyorum sol yumurtalığım ağrıyor baya yan tarafta ağrı leğen kemikleri var ya oraya doğru geçen ay 35. gün yumurtladım bu ay 12. gün yumurtlamam heralde dimi ya sabahki kanlı akıntıda çatlama kanaması değildir dimieşimde fena grip oldu dün ayrı yattı bana geçmesin diye bu ayda kaçıramam yumurtlamayı ovu testimde yok
bakalım adam akıllı ilişki olmadı bu hafta hastalığından dolayı belki bu gün olurolabilri canım niye olmasın, ben hiç hissetmiyorum ama o ağrıları... ben de bu ay ovü testi almadım ay bi kafamda kurgular, bi kurgularateş ölçmeyi denedim, 16. gün yumurtladım sanırım... bu ay ovü testiyle ateş ölçmeyi beraber götüreceğim... eşine nane limon vs her şeyi ver kaçırmamaya çalış...
valla biz de eşimle küstük keçiboynuzu yemiyor... beni deli ediyorbakalım adam akıllı ilişki olmadı bu hafta hastalığından dolayı belki bu gün oluryemekten sonra güzelce bitki çayı yapayım burnunu tıkar içiririm yoksa ağzına sürmez
ah canım sabır sabır sabır taşı çatlıcak bende havuç vs aldım ama vermiyom adama ya bu çarşamba doktora gitcek ya da gidecek baktır diyom spermlerine kız gibi nazlanıyor gerek kalmıcak bu ayda çıksın diyor dedim baktıracaksın çarşambaya kesin randevu alcam gitsin bakalım içimiz rahat etsin ondan sonra bende poliplerimi aldırırım en azından içim temizlenir.valla biz de eşimle küstük keçiboynuzu yemiyor... beni deli ediyordün nasıl içerledim nasıl üzüldüm herkes çocuğunu anletıyor ben köşelerde kalıyorum
aynenah canım sabır sabır sabır taşı çatlıcak bende havuç vs aldım ama vermiyom adama ya bu çarşamba doktora gitcek ya da gidecek baktır diyom spermlerine kız gibi nazlanıyor gerek kalmıcak bu ayda çıksın diyor dedim baktıracaksın çarşambaya kesin randevu alcam gitsin bakalım içimiz rahat etsin ondan sonra bende poliplerimi aldırırım en azından içim temizlenir.
ayın 14ünde arkadaşım doğum yaptı pespembe tosun gibi bir kızı oldu nasıl mahzunlaştım durmadan foto atıp duruyor çok zilli çok cırtlak çok ağlıyor diyip duruyor doğuruyorlar anca dert yanıyorlar. biz kokusu için ölmeye razıyız millet kıymet bilmiyo. ne bıçak altına yatmışlar ne düşük yapmışlar değer bilmiyorlar
Ben de şaşırıyorumkendime. Ev taşıdık kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Test almaya bile vaktim olmadı ama yarın kesinlikle test yapacağım merak ediyorum :))maşallah iyi dayanmışsın.. daha öncelerde böyle gecikmen olmadıysa inşallah bebektendir gecikmen
geçen sene dünya para istediler canım poliple çok hamile kalan duydum normal yolla doğum yapınca atılıyormuş vücuttan ve aldırsakta tekrarlıyormuş yüzdeki sivilce gibi düşün demişti doktor hormonal olarak çıkar aldırırsın yine çıkar kanser olma ihtimali düşük et parçalarıdır demişti. o nedenle aldırmadan deneyeyim dedim ama ara kanamalar sanırım aldırmadan geçmeyecek.ayrıca bugün kasık ağrımda var acaba üşüttüm mü yine diye düşünüyorum üşütme kaynaklı da olabilir.
döngünde kaçtasın? normal ateşin kaç? tablonu atsana bakayım
Yaa nasıl dayandın o kadar canım yap yarın test merak ettim :)
Ben dün sabah yaptım tek çizgiydi o yüzden ümidim yok ama regl olmadıkça da acaba mı diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?