- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Gunaydin canim..bugun atesin nasil yukselme gerceklesti mi? Birde su gunleri yaptik deyip sakin birakma,adet gunune kadar bu kadar yogun olmasa bile devam et..ne zaman tutacagi hic belli olmaz.
Evet, en iyisi beklemek. Çok zorCanim var gibi ama bu test cok beklemisse hic ciddiye alma bence. Cunku benim hemen hemen butun testlerimde bekledikten sonra ikinci cizgi cikiyor boyle. Sonra adet olunca cok uzuluyorum.
Canım sen bu testi sabahmi yaptin ilk idrarlami yani. benimde bata 3 gün var bu kadar koyu çikmadi bence sen hamilesin gibi geliyoMerhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?
Bu ovulasyon testi canım. Adetime 5 kala hiç olmadığı kadar koyu çıkmaya başladı. Ben de hergün 12.30 da yaptım kahvaltıdan sonra. Herseferinde daha da koyulaştı. Yumurtlama olamaz herhalde adetime 3 gün var. Bugün gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla. Onu da ekliyrm bi baksana ona da, çok çok çok silik bi çizgi var gibi yok gibi. Gebelik için test erken diyor kızlar da. Bilmyrm bekliycem bakalım, inşallah vardır.Canım sen bu testi sabahmi yaptin ilk idrarlami yani. benimde bata 3 gün var bu kadar koyu çikmadi bence sen hamilesin gibi geliyo
Aynen hayalet çizgi gördüm. bence bişeyler var bir iki gün bekle tekrarla testini canim bende iki güdür ovu testi yapiyorm kop koyu olmuyo malesefBu ovulasyon testi canım. Adetime 5 kala hiç olmadığı kadar koyu çıkmaya başladı. Ben de hergün 12.30 da yaptım kahvaltıdan sonra. Herseferinde daha da koyulaştı. Yumurtlama olamaz herhalde adetime 3 gün var. Bugün gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla. Onu da ekliyrm bi baksana ona da, çok çok çok silik bi çizgi var gibi yok gibi. Gebelik için test erken diyor kızlar da. Bilmyrm bekliycem bakalım, inşallah vardır.
Gittim de bişey yapamadım adetim bitmedi. Doktor bakalım alttan dedi. Ben de rahat edemem dedim. Pazartesi falan gidecem bakacak.Tamam canım çok sağol.. git bakalım iyi olur inşallah bana da haber ver yarın merak ederim seni
Canim gunaydin. Bugun atesim 0.2 artisla 36.2 oldu. Catlamis mi oluyor acaba simdi? Ne dersin?
test yaptın mı, adet oldun mu:) bize güzel haberler verBata birkaç gün daha varmış. Yorum yapmak için erken. Ama temennim ham
Forumlarda neler okuyoruz. Herşey olabilir:) 9. günü degerlendirmissiniz zaten. İnşallah sonuç güzel olur :))
İnşallah vardır canım. Senin kaç gün var bata?Aynen hayalet çizgi gördüm. bence bişeyler var bir iki gün bekle tekrarla testini canim bende iki güdür ovu testi yapiyorm kop koyu olmuyo malesef
İnşallah vardır canım. Senin kaç gün var bata?
3 gün var canım bide benim bu ay yumurtlamam geç oldu senin ne zaman oldu yumurtlamanİnşallah vardır canım. Senin kaç gün var bata?
Hadiii inşaAllah cnm daha önce böyle geçikmen oluyormuyduBen hala regl olmadımmm
Ben hala regl olmadımmm
maşallah iyi dayanmışsın.. daha öncelerde böyle gecikmen olmadıysa inşallah bebektendir gecikmenHadi inşallah güzel haberler alırız. Benim de 6 gün gecikti reglim. Bugün de olmazsam yarın test yapacağım.
ay inşallah güzel haber alırız senden canımBen hala regl olmadımmm
Yok canım ne rahatsız etmesi. Çok şükür gördük keseyi. Haftaya da kalp atışı inşallah :)@nisandeniz yaa çok soruyorm rahatsız etmiyorum inşallahdün doktora gidicektin cnm nasıl geçti
Tek bebiş mi tüpler genelde ikiz oluyor ya :)Yok canım ne rahatsız etmesi. Çok şükür gördük keseyi. Haftaya da kalp atışı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?