2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Gunaydin canim..bugun atesin nasil yukselme gerceklesti mi? Birde su gunleri yaptik deyip sakin birakma,adet gunune kadar bu kadar yogun olmasa bile devam et..ne zaman tutacagi hic belli olmaz.

Canim gunaydin. Bugun atesim 0.2 artisla 36.2 oldu. Catlamis mi oluyor acaba simdi? Ne dersin?

Canım sen bu testi sabahmi yaptin ilk idrarlami yani. benimde bata 3 gün var bu kadar koyu çikmadi bence sen hamilesin gibi geliyo

Canım sen bu testi sabahmi yaptin ilk idrarlami yani. benimde bata 3 gün var bu kadar koyu çikmadi bence sen hamilesin gibi geliyo
Bu ovulasyon testi canım. Adetime 5 kala hiç olmadığı kadar koyu çıkmaya başladı. Ben de hergün 12.30 da yaptım kahvaltıdan sonra. Herseferinde daha da koyulaştı. Yumurtlama olamaz herhalde adetime 3 gün var. Bugün gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla. Onu da ekliyrm bi baksana ona da, çok çok çok silik bi çizgi var gibi yok gibi. Gebelik için test erken diyor kızlar da. Bilmyrm bekliycem bakalım, inşallah vardır.

Eklentiler

• IMG_20170216_105009.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 39
Aynen hayalet çizgi gördüm. bence bişeyler var bir iki gün bekle tekrarla testini canim bende iki güdür ovu testi yapiyorm kop koyu olmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…