2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, anlayan varsa bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?

Eklentiler

• hambut.png
    137,2 KB · Görüntüleme: 34
Canım ya yine sabırsız dolu bir bekleyiş biliyorum çok zor. İnşallah vardır bu ay bebiş. Bence birkaç gün bekle bakalım gecikecek mi adetin.

Sabrım o kadar azaldı ki canım belim kopuyo zor ayakta duruyorum ve mağazada satış danışmanlığı yapıyorum.. inşallah hamileyimdir bol bol dua ediyorum.. çok sağol..

Bizde seni seviyoruz canım 
Nerelerdesin bulantın devam ediyor mı kalp atışını duymuşsundır nasıl gidiyor

cancazım bizde seni seviyoruz özlendiniz grup sessiz bitsin şu bulantıların da dön gel gayri

Canımmm çoook tatlısın bizde seni çoook seviyoruz

Canlar benim yol en son hastanede serumla kesisti ancak o azaltti bi ara kesildi gibi oldu sonra bigun aniden cok zorlamali bi sekilde kusmam oldu ve ardina hafiften kahve lekelenmem oldu korktum tabi dr a gittim sukur ki biseycik yokmus..
Kalp atislarini 7. Haftada duymustuk sonrasinda simdi buyumus biraz .insallah kazasiz belasiz atlatiriz...
Ben yazmasamda okuyorum sizi...dun gece yazdim artik gercektenn cook ozledimm..
Hep duacinizim...
Simdi yine hafiften devam ediyor ama sukur ki o eski halde degilim..
Kızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, anlayan varsa bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?

Canim bende olcmustum...atesinde dusus var eger yarin sabah atesin yukselmeye baslarsa bilki bugun catlamistir....aniden dusup bi anda yukseliyor....ve o yukselti adet gunune kadar devam ederse insallah eder hamissin.
Ben bi onceki ayla kiyaslama yapmistim ve dikkatimi ceken su olmustu...atesim aniden dusmus ve ertesi gun yukselmeye baslamis...daha onceki ayda atesim 24-25. Gunlerde adet atesime dusmeye baslamis(dongum 28 )ama hamile kaldigim ayda ateste hic dusme olmamis ...

Emineeemm Canim bende olcmustum...atesinde dusus var eger yarin sabah atesin yukselmeye baslarsa bilki bugun catlamistir....aniden dusup bi anda yukseliyor....ve o yukselti adet gunune kadar devam ederse insallah eder hamissin.
Ben bi onceki ayla kiyaslama yapmistim ve dikkatimi ceken su olmustu...atesim aniden dusmus ve ertesi gun yukselmeye baslamis...daha onceki ayda atesim 24-25. Gunlerde adet atesime dusmeye baslamis(dongum 28 )ama hamile kaldigim ayda ateste hic dusme olmamis ...[/QUOTE]

Canim cevabin icin cok tesekkurler. Peki sence bu aksami da degerlendirmeli miyiz? Dun aksam ve ondan onceki gunlerde de oldu. Yani bugun de olursa ust uste 3 gun degerlendirmis olacagiz. Ne dersin?

Bugün aklımdaydın bence oğluşun olcak tatlım :)

Canim cevabin icin cok tesekkurler. Peki sence bu aksami da degerlendirmeli miyiz? Dun aksam ve ondan onceki gunlerde de oldu. Yani bugun de olursa ust uste 3 gun degerlendirmis olacagiz. Ne dersin?[/QUOTE]

Canim cokta zorlama kendini olurda yarin yukselise gecmezse yarin aksami degerlendirrsin..icerde askerler hazir bekliyor zaten
Ben onceki aylarda hergun ,gun asiri neler neler..ama bunda oylesine salmistk baktim kimi 2 gunde bir olmus kimi daha fazla zamanda ...
Bugün aklımdaydın bence oğluşun olcak tatlım :)

Canimmm benimm .. saglikli,hayirlj olsunda inan ne kizinda ne erkeginde gozum var...
Ama bugun ruyamda dobik bi kiz dogurdugumu gordum sag gogsumden emziriyordum onu..

Emineeemm
bu kadar bulantı bence de erkeğe işaret9-10. haftanda ultrason çekilirsen fotosunu at bakalım nub teorisine göre tahminde bulunalım

Canimmm ohooo o bulantiya bakarsan benim kizimm kesin erkek dogmasi gerekiyordu oda cok bunaltili-kusmali gecmisti.
Bence bulanti cinsiyetle orantili degil morordek in oglu olacak mesela bi kez olsun bulantisi olmamis...

Bak 10 haftalik fotosunu atiyorum..

ayyy oğlan valla oğlanşu boyunu ölçtüğündeki işaret beni yanılmıyorsa eğer hem oğlan hem kız anası olursun inşallah

kızlar mrb bende çocuk sahibi olmak istiyorum çok yeniyim şu an 1 aydır korunmuyoruz yanlız benim adetim 3 gün geçti evet bu normal ama bi umut işte diyorum adet olmadan önceki şeyleride yaşıyorum karnım ağrıyo belim ağrıyo ama hasta olmadım doktora gittim bu hafta sonu normal kontrol için alttan muayene etti orda görse bişey görürdü değilmi bişey demedi normal herşeyin dedi yanlız hala hasta olcakmışım gibi hissediyorum o belirtiler var çünkü sizce boşamı umutlanıyorum

ayyy oğlan valla oğlanşu boyunu ölçtüğündeki işaret beni yanılmıyorsa eğer hem oğlan hem kız anası olursun inşallah

Ben hic anlamiyorum nub dan...birde dr gibi teshis koyuyor suna bak

Hakkimizda hayirlisi canimm..

Dur baska asıl nub cularin baslik var ona atayim ne dicekler

Son düzenleme:
Ben hic anlamiyorum nub dan...birde dr gibi teshis koyuyor suna bak

Hakkimizda hayirlisi canimm..
nub denilen şey ayak kısmındaki kuyruk gibi olan çıkıntı o eğer tam olarak yukarıya bakıksa erkek yere paralelse kız oluyor. ben 2 tane uzantı gördüm biri tam yukarıya bakıyor biride yere paralel tam boyunu ölçtüğü çizginin altında kalmış o nedenle yanılmışta olabilirim. Hayırlısıyla sağ salim gelsin de ayy bize umut onlar ocağın ilk bebekleri kütüphanekedisiyle seninkişubatlarda bizden gelir inşallah

Saglikla gelsinde canimmm....

İnsallahhh sizlerdende alcaz o guzel haberleri...yeterki saglikla acilarini yasamadan gelsin canimm

kan vermedin mi? hamileysen bile doktor henüz bir şey göremez bazen 6.haftada olduğunda da görünmüyor kese

canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh:))))

Canim cevabin icin cok tesekkurler. Peki sence bu aksami da degerlendirmeli miyiz? Dun aksam ve ondan onceki gunlerde de oldu. Yani bugun de olursa ust uste 3 gun degerlendirmis olacagiz. Ne dersin?

Canim cokta zorlama kendini olurda yarin yukselise gecmezse yarin aksami degerlendirrsin..icerde askerler hazir bekliyor zaten
Ben onceki aylarda hergun ,gun asiri neler neler..ama bunda oylesine salmistk baktim kimi 2 gunde bir olmus kimi daha fazla zamanda ...

Canimmm benimm .. saglikli,hayirlj olsunda inan ne kizinda ne erkeginde gozum var...
Ama bugun ruyamda dobik bi kiz dogurdugumu gordum sag gogsumden emziriyordum onu..[/QUOTE]

Tersine yorarsak rüyanı dobik bi erkek geliyo kuzu :) hadi hayırlısı
Emineeemm

Merhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?

Eklentiler

• IMG_20170215_135218-01.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…