- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya yine sabırsız dolu bir bekleyiş biliyorum çok zor. İnşallah vardır bu ay bebiş. Bence birkaç gün bekle bakalım gecikecek mi adetin.
Bizde seni seviyoruz canım 
Nerelerdesin bulantın devam ediyor mı kalp atışını duymuşsundır nasıl gidiyor
cancazım bizde seni seviyoruz özlendiniz grup sessiz bitsin şu bulantıların da dön gel gayri![]()
Canımmm çoook tatlısın bizde seni çoook seviyoruz![]()
Kızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, anlayan varsa bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?
Canlar benim yol en son hastanede serumla kesisti ancak o azaltti bi ara kesildi gibi oldu sonra bigun aniden cok zorlamali bi sekilde kusmam oldu ve ardina hafiften kahve lekelenmem oldu korktum tabi dr a gittim sukur ki biseycik yokmus..
Kalp atislarini 7. Haftada duymustuk sonrasinda simdi buyumus biraz .insallah kazasiz belasiz atlatiriz...
Ben yazmasamda okuyorum sizi...dun gece yazdim artik gercektenn cook ozledimm..
Hep duacinizim...
Simdi yine hafiften devam ediyor ama sukur ki o eski halde degilim..
Canim bende olcmustum...atesinde dusus var eger yarin sabah atesin yukselmeye baslarsa bilki bugun catlamistir....aniden dusup bi anda yukseliyor....ve o yukselti adet gunune kadar devam ederse insallah eder hamissin.
Ben bi onceki ayla kiyaslama yapmistim ve dikkatimi ceken su olmustu...atesim aniden dusmus ve ertesi gun yukselmeye baslamis...daha onceki ayda atesim 24-25. Gunlerde adet atesime dusmeye baslamis(dongum 28 )ama hamile kaldigim ayda ateste hic dusme olmamis ...
Emineeemm Canim bende olcmustum...atesinde dusus var eger yarin sabah atesin yukselmeye baslarsa bilki bugun catlamistir....aniden dusup bi anda yukseliyor....ve o yukselti adet gunune kadar devam ederse insallah eder hamissin.
Ben bi onceki ayla kiyaslama yapmistim ve dikkatimi ceken su olmustu...atesim aniden dusmus ve ertesi gun yukselmeye baslamis...daha onceki ayda atesim 24-25. Gunlerde adet atesime dusmeye baslamis(dongum 28 )ama hamile kaldigim ayda ateste hic dusme olmamis ...
Bugün aklımdaydın bence oğluşun olcak tatlım :)
ben bu çizelgelerden hiç bişi anlamıyorum ya. ama sen gün aşırı ilişkini sürdür muhakkak denk gelecektir yumurtlama gününeKızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, anlayan varsa bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?
Emineeemm
bu kadar bulantı bence de erkeğe işaret9-10. haftanda ultrason çekilirsen fotosunu at bakalım nub teorisine göre tahminde bulunalım
![]()
ayyy oğlan valla oğlanCanimmm ohooo o bulantiya bakarsan benim kizimm kesin erkek dogmasi gerekiyorduoda cok bunaltili-kusmali gecmisti.
Bence bulanti cinsiyetle orantili degil morordek in oglu olacak mesela bi kez olsun bulantisi olmamis...
Bak 10 haftalik fotosunu atiyorum..
Eki Görüntüle 1954190
ayyy oğlan valla oğlanşu boyunu ölçtüğündeki işaret beni yanılmıyorsa eğer
hem oğlan hem kız anası olursun inşallah
![]()
nub denilen şey ayak kısmındaki kuyruk gibi olan çıkıntı o eğer tam olarak yukarıya bakıksa erkek yere paralelse kız oluyor. ben 2 tane uzantı gördüm biri tam yukarıya bakıyor biride yere paralel tam boyunu ölçtüğü çizginin altında kalmış o nedenle yanılmışta olabilirim. Hayırlısıyla sağ salim gelsin de ayy bize umut onlarBen hic anlamiyorum nub dan...birde dr gibi teshis koyuyor suna bak
Hakkimizda hayirlisi canimm..
nub denilen şey ayak kısmındaki kuyruk gibi olan çıkıntı o eğer tam olarak yukarıya bakıksa erkek yere paralelse kız oluyor. ben 2 tane uzantı gördüm biri tam yukarıya bakıyor biride yere paralel tam boyunu ölçtüğü çizginin altında kalmış o nedenle yanılmışta olabilirim. Hayırlısıyla sağ salim gelsin de ayy bize umut onlarocağın ilk bebekleri kütüphanekedisiyle seninki
şubatlarda bizden gelir inşallah
![]()
kan vermedin mi? hamileysen bile doktor henüz bir şey göremez bazen 6.haftada olduğunda da görünmüyor kesekızlar mrb bende çocuk sahibi olmak istiyorum çok yeniyim şu an 1 aydır korunmuyoruz yanlız benim adetim 3 gün geçti evet bu normal ama bi umut işte diyorum adet olmadan önceki şeyleride yaşıyorum karnım ağrıyo belim ağrıyo ama hasta olmadım doktora gittim bu hafta sonu normal kontrol için alttan muayene etti orda görse bişey görürdü değilmi bişey demedi normal herşeyin dedi yanlız hala hasta olcakmışım gibi hissediyorum o belirtiler var çünkü sizce boşamı umutlanıyorum
canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh:))))Canimmm ohooo o bulantiya bakarsan benim kizimm kesin erkek dogmasi gerekiyorduoda cok bunaltili-kusmali gecmisti.
Bence bulanti cinsiyetle orantili degil morordek in oglu olacak mesela bi kez olsun bulantisi olmamis...
Bak 10 haftalik fotosunu atiyorum..
Eki Görüntüle 1954190
canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh:))))
ben bu çizelgelerden hiç bişi anlamıyorum ya. ama sen gün aşırı ilişkini sürdür muhakkak denk gelecektir yumurtlama gününe
Canim cevabin icin cok tesekkurler. Peki sence bu aksami da degerlendirmeli miyiz? Dun aksam ve ondan onceki gunlerde de oldu. Yani bugun de olursa ust uste 3 gun degerlendirmis olacagiz. Ne dersin?