2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?

Belki de hamilesinizdir :KK33:

Kızlar ben hala regl olmadım bu iyiye işeret dimi :)

Ve bugün inofolic toz aldım 30 tane var içinde, bende pco fln yok ya hani günde 1 tane sabah aç karnına içsem yeter dimi ??
bir garip oblomov bir garip oblomov Kontes001 Kontes001
Sabah akşam 1 tane yeterli canım. Benimde adet bitmediği için pek girmiyorum buralara. Yarın başka bi doktora gidecem. Olmazsa aşılama yaptıracaz.

Merhaba, hamiş bayanlara sorayım dedim m, yaşayanlar vardır belki. Yumurtlama akıntısını biliyorum, adetime bir hafta varken geldi iki gün sürdü. Sonrasında yaptıgım ovu testlerinde koyu çizgileri de gördüm. Bugünkü testimi de eklyrm aşağıya. Ama adetine 3-4 gün kala normal mi ovulasyon olması? Gebelikte de yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geliyor mu?
belki hamilesin...

Sabah akşam 1 tane yeterli canım. Benimde adet bitmediği için pek girmiyorum buralara. Yarın başka bi doktora gidecem. Olmazsa aşılama yaptıracaz.
ben de... bu ay adet olmam inşallah ama hiç mi hiç umudum yok... bugü n çok kötü durumdayım

Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :( :)

Eklentiler

• IMG_20170216_105009-01.jpeg
    IMG_20170216_105009-01.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben hala regl olmadım bu iyiye işeret dimi :)

Ve bugün inofolic toz aldım 30 tane var içinde, bende pco fln yok ya hani günde 1 tane sabah aç karnına içsem yeter dimi ??
bir garip oblomov bir garip oblomov Kontes001 Kontes001

sabah akşam 1 tane kullanabilirsin canım

Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :KK43: :)

ben göremedim malesef reglin kaç gün geçti?

sabah akşam 1 tane kullanabilirsin canım

ben göremedim malesef reglin kaç gün geçti?
Henüz geçmedi. Adetime 3 gün var yaklaşık. 5 gün öncesinde hergün yaptığım ovu testleri pik yapınca meraklanıp yaptım. Yumurtlıyor olamam, o günü geçtik. Tekrar koyulaşınca acaba bebeğim mi var ki diye yaptım

Hatunlar herkese iyi geceler. Bu ay verimli gecti cok sukur. 6, 9, 14, 15, 16. gunlerde calisma oldu :) Allah'in takdiri diyorum artik ve hepinizi opuyorummm..

Gunaydin canim..bugun atesin nasil yukselme gerceklesti mi? Birde su gunleri yaptik deyip sakin birakma,adet gunune kadar bu kadar yogun olmasa bile devam et..ne zaman tutacagi hic belli olmaz.

Henüz geçmedi. Adetime 3 gün var yaklaşık. 5 gün öncesinde hergün yaptığım ovu testleri pik yapınca meraklanıp yaptım. Yumurtlıyor olamam, o günü geçtik. Tekrar koyulaşınca acaba bebeğim mi var ki diye yaptım
bekle canım en az 2 gün geçsin reglin ondan sonra yap. lh testin tam olmasada koyuya yakın belki daha koyulaşacaktır.inşallah bebeğin seninledir.

Günaydınn. Bu sabah yaptığım hcg testi. Görmeyi çok istedğim için biraz zorla oldu galiba, kontrast verdim azcık ama hayalet çizgiyi gördüm sanki. Sizce var mı orda çizgi? :KK43: :)

Canim var gibi ama bu test cok beklemisse hic ciddiye alma bence. Cunku benim hemen hemen butun testlerimde bekledikten sonra ikinci cizgi cikiyor boyle. Sonra adet olunca cok uzuluyorum.

Back