2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar benim reglim bu ay 7 gun falan sürdü hatta 8 de bile biraz lekeleme oldu 9. Gun degerlendirdik 11. Gun pazartesi sabah cok islaklik hissettim öğle saatlerinde acayip bi yumurtlama akintisi vardı uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok gördüm oda islakliktqn sebeb allah allah kanamam mi var dedim de gittim lavaboya ama o gün öğlen çok yoğun olan akinti bitti bildiğin bugünlerde de kuruluk başladı diyebilirim şimdi acaba bu kadar erken yumurtlamak mümkünmü öncesine hiç dikkat etmedim ama belki 9 ve 10 da vardı erken yumurtlama böyle bişey mi sizce

kızlar selam bat 20 aralık bu ay yüzümde ilk defa minik minik sivilceler çıktı daha önce ne ergenlik dönemimde nede regl öncesi sivilce olayım hiç olmamıştır. bu gebelik belirtisi arasında olabilirmi sizce

Bata birkaç gün daha varmış. Yorum yapmak için erken. Ama temennim ham
Kızlar benim reglim bu ay 7 gun falan sürdü hatta 8 de bile biraz lekeleme oldu 9. Gun degerlendirdik 11. Gun pazartesi sabah cok islaklik hissettim öğle saatlerinde acayip bi yumurtlama akintisi vardı uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok gördüm oda islakliktqn sebeb allah allah kanamam mi var dedim de gittim lavaboya ama o gün öğlen çok yoğun olan akinti bitti bildiğin bugünlerde de kuruluk başladı diyebilirim şimdi acaba bu kadar erken yumurtlamak mümkünmü öncesine hiç dikkat etmedim ama belki 9 ve 10 da vardı erken yumurtlama böyle bişey mi sizce

Forumlarda neler okuyoruz. Herşey olabilir:) 9. günü degerlendirmissiniz zaten. İnşallah sonuç güzel olur :))

ben laracraftı başka bir topikten de tanıdığımdan hep eşi yüzünden kararsızlığı vs vardı yazardı hep ama burayı hiç boşlamazdı merak ettim inşallah iyidir:KK36:

Anladım canım

Şu an tam kararını verdi bence çünkü ya hamileysem diye korkusunu bile hatırlıyorum

Herkesin gonlunden geçen hayırlısıyla olsun

Günaydın canlar..

Vee geldi çattı 15 şubat yani benim regl günüm..

Hiçbir belirtim yok ne hamilelik ne adet.. beklemek çok yorucu.. gece 3de acıktım ve lavaboya kalktım hiç huyum değildir.. ama sabah kalkınca dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı :(

Erkendir dimi hala bi umut vardır..
:110:

Kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerle :) yesa yesa bir garip oblomov bir garip oblomov siz yoksunuz bende görünmüyorum milletin derdini okuyorum :)
Bebiş konusunu kapattım hastalandım 4,60 cm kistim oldu primolut kullandım Yen'i bıraktım adet olmayı bekliyorum..
sizde ne var ne Yok

Aman boşver kendini rahat bırak öyle huzurluyum ki :))
Allah büyük en güzel vakitte nasip eylesin sağlıklı sıhhatli bi şekilde de
öyle canım rahatım bu ay olmasam ne oluyor bakalım bu ay olmazsa kesin eşimi sperm testine yollucam inatlaşıyor ama ne malum onun yüzünden bu kadar beklemediğimiz ben gittiğim için hep benim problemim varmış gibi duruyor.

Back