2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerle :) @yesa1 bir garip oblomov bir garip oblomov siz yoksunuz bende görünmüyorum milletin derdini okuyorum :)
Bebiş konusunu kapattım hastalandım 4,60 cm kistim oldu primolut kullandım Yen'i bıraktım adet olmayı bekliyorum..
sizde ne var ne Yok
geçmiş olsun, allah şifa versin

Günaydın canlar..

Vee geldi çattı 15 şubat yani benim regl günüm..

Hiçbir belirtim yok ne hamilelik ne adet.. beklemek çok yorucu.. gece 3de acıktım ve lavaboya kalktım hiç huyum değildir.. ama sabah kalkınca dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı :KK43:

Erkendir dimi hala bi umut vardır..
:110:

Bana kimse cevap yazmamış ki :(

Kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerle :) @yesa1 bir garip oblomov bir garip oblomov siz yoksunuz bende görünmüyorum milletin derdini okuyorum :)
Bebiş konusunu kapattım hastalandım 4,60 cm kistim oldu primolut kullandım Yen'i bıraktım adet olmayı bekliyorum..
sizde ne var ne Yok

Canım hoşgeldin arada uğra yokluğun çok belli :) geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

Canım hoşgeldin arada uğra yokluğun çok belli :) geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Sağol bebişim iyiyim çok şükür göremiyorum ki sizi aha yaz da geliyor yazın daha güzel olur şenlik gibi :)
Ben hamileliğimi yaza getirmek istiyorum böyle köfte gibi değil efil efil kıyafetler gitmek istiyorum :))

Sağol bebişim iyiyim çok şükür göremiyorum ki sizi aha yaz da geliyor yazın daha güzel olur şenlik gibi :)
Ben hamileliğimi yaza getirmek istiyorum böyle köfte gibi değil efil efil kıyafetler gitmek istiyorum :))

Ay hadi inşallah canım yaa :) ben tesettürlü olduğum için yazım da kışım da aynı :) son aylarım yaza gelirse kebap gibi pişerim heralde :KK48:

Ama hepsine razıyım ya gelsin yeter ki artık eşimde de bende de hiçbişey çıkmadı geçen ay hsg çekindim ama bu ay yine yok galiba benim nazlı bebeğim :(

Aynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok oldu sweetdreams1985 sweetdreams1985 oda meydan da Yok beren20 beren20 onu hiç görmüyorum adını unuttuklarım da var :)
Biz ne hallere düştük kız kıpır kıpırdı şimdi kimse Yok
Canım benim evimde tadilat var çok giremiyorum bu arada yarın veya cuma yumurtlama günüm ama annemin evinde kalıyoruz değerlendirme yapabilir miyim bilmiyorum :( zaten önümüzdeki ay klomene başlayacağım inş daha umutluyum bu ay öylesine yapacaz doktor prolaktin yüksel dedi dostinex verdi onu kullanıyorum umarım düşer

Ay hadi inşallah canım yaa :) ben tesettürlü olduğum için yazım da kışım da aynı :) son aylarım yaza gelirse kebap gibi pişerim heralde :KK48:

Ama hepsine razıyım ya gelsin yeter ki artık eşimde de bende de hiçbişey çıkmadı geçen ay hsg çekindim ama bu ay yine yok galiba benim nazlı bebeğim :KK43:
Cidden kafana takmadığı anda oluyor klişe bi söz ama doğru unutmaya çalış cidden deki vazgeçtim artık ne zaman nasipse olur zaten İnan ki olur o ayda :)

Canım benim evimde tadilat var çok giremiyorum bu arada yarın veya cuma yumurtlama günüm ama annemin evinde kalıyoruz değerlendirme yapabilir miyim bilmiyorum :KK43: zaten önümüzdeki ay klomene başlayacağım inş daha umutluyum bu ay öylesine yapacaz doktor prolaktin yüksel dedi dostinex verdi onu kullanıyorum umarım düşer
Bende primolut-n kullandım 10 gün bıraktım dengem bozuldu önce sağlık versin rabbim sonra bebiş

Aynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok oldu sweetdreams1985 sweetdreams1985 oda meydan da Yok beren20 beren20 onu hiç görmüyorum adını unuttuklarım da var :)
Biz ne hallere düştük kız kıpır kıpırdı şimdi kimse Yok
Canim ben de çok girmiyorum artik girsem de okuyup çıkıyorum. Ne bileyim umudum her gecen gün tukeniyor bir de kistim var nur topu gibi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah erir de icim az da olsa umut dolar bir garip oblomov bir garip oblomov

Son düzenleme:
Günaydın canlar..

Vee geldi çattı 15 şubat yani benim regl günüm..

Hiçbir belirtim yok ne hamilelik ne adet.. beklemek çok yorucu.. gece 3de acıktım ve lavaboya kalktım hiç huyum değildir.. ama sabah kalkınca dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı :KK43:

Erkendir dimi hala bi umut vardır..
:110:

Canım ya yine sabırsız dolu bir bekleyiş biliyorum çok zor. İnşallah vardır bu ay bebiş. Bence birkaç gün bekle bakalım gecikecek mi adetin.

Back