- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
gerçekten yaaa kızlar nerelerdesiniz?Aynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok oldusweetdreams1985 oda meydan da Yok beren20 onu hiç görmüyorum adını unuttuklarım da var :)
Biz ne hallere düştük kız kıpır kıpırdı şimdi kimse Yok
geçmiş olsun, allah şifa versinKızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerle :) @yesa1bir garip oblomov siz yoksunuz bende görünmüyorum milletin derdini okuyorum :)
Bebiş konusunu kapattım hastalandım 4,60 cm kistim oldu primolut kullandım Yen'i bıraktım adet olmayı bekliyorum..
sizde ne var ne Yok
Günaydın canlar..
Vee geldi çattı 15 şubat yani benim regl günüm..
Hiçbir belirtim yok ne hamilelik ne adet.. beklemek çok yorucu.. gece 3de acıktım ve lavaboya kalktım hiç huyum değildir.. ama sabah kalkınca dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı
Erkendir dimi hala bi umut vardır..
Kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerle :) @yesa1bir garip oblomov siz yoksunuz bende görünmüyorum milletin derdini okuyorum :)
Bebiş konusunu kapattım hastalandım 4,60 cm kistim oldu primolut kullandım Yen'i bıraktım adet olmayı bekliyorum..
sizde ne var ne Yok
Sağol bebişim iyiyim çok şükür göremiyorum ki sizi aha yaz da geliyor yazın daha güzel olur şenlik gibi :)Canım hoşgeldin arada uğra yokluğun çok belli :) geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Sağol bebişim iyiyim çok şükür göremiyorum ki sizi aha yaz da geliyor yazın daha güzel olur şenlik gibi :)
Ben hamileliğimi yaza getirmek istiyorum böyle köfte gibi değil efil efil kıyafetler gitmek istiyorum :))
Canım gördüm de ne diyceğimi bilemedim olsa silikte olsa çıkardı gibi ama daha günün geçmedi yinede belli olmaz umut var gibiBana kimse cevap yazmamış ki
sen yine geçmesini bekle bizlerde reglden 4-5 gün önce çift çizgi çıkmaz kiBana kimse cevap yazmamış ki
Canım benim evimde tadilat var çok giremiyorum bu arada yarın veya cuma yumurtlama günüm ama annemin evinde kalıyoruz değerlendirme yapabilir miyim bilmiyorumAynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok oldusweetdreams1985 oda meydan da Yok beren20 onu hiç görmüyorum adını unuttuklarım da var :)
Cidden kafana takmadığı anda oluyor klişe bi söz ama doğru unutmaya çalış cidden deki vazgeçtim artık ne zaman nasipse olur zaten İnan ki olur o ayda :)Ay hadi inşallah canım yaa :) ben tesettürlü olduğum için yazım da kışım da aynı :) son aylarım yaza gelirse kebap gibi pişerim heralde
Ama hepsine razıyım ya gelsin yeter ki artık eşimde de bende de hiçbişey çıkmadı geçen ay hsg çekindim ama bu ay yine yok galiba benim nazlı bebeğim
Bende primolut-n kullandım 10 gün bıraktım dengem bozuldu önce sağlık versin rabbim sonra bebişCanım benim evimde tadilat var çok giremiyorum bu arada yarın veya cuma yumurtlama günüm ama annemin evinde kalıyoruz değerlendirme yapabilir miyim bilmiyorumzaten önümüzdeki ay klomene başlayacağım inş daha umutluyum bu ay öylesine yapacaz doktor prolaktin yüksel dedi dostinex verdi onu kullanıyorum umarım düşer
Canım gördüm de ne diyceğimi bilemedim olsa silikte olsa çıkardı gibi ama daha günün geçmedi yinede belli olmaz umut var gibi
Meltem hani test nerde ? Ben göremedim reglin geçmesini bekle en sağlıklısı o Gerisi hikaye
Cidden kafana takmadığı anda oluyor klişe bi söz ama doğru unutmaya çalış cidden deki vazgeçtim artık ne zaman nasipse olur zaten İnan ki olur o ayda :)
sen yine geçmesini bekle bizlerde reglden 4-5 gün önce çift çizgi çıkmaz kidediğin gibi nazlı olacak bizim bebişler
aynen canım sağlık en önemlisi ama prolaktin yüksek ilen de gebelik olmuyo bilmiyorum napacam :/ sen napıyonBende primolut-n kullandım 10 gün bıraktım dengem bozuldu önce sağlık versin rabbim sonra bebiş
Canim ben de çok girmiyorum artik girsem de okuyup çıkıyorum. Ne bileyim umudum her gecen gün tukeniyor bir de kistim var nur topu gibi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah erir de icim az da olsa umut dolarAynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok oldusweetdreams1985 oda meydan da Yok beren20 onu hiç görmüyorum adını unuttuklarım da var :)
ay pardon canım ya 20 şubat yazıcaktım :)
Günaydın canlar..
Vee geldi çattı 15 şubat yani benim regl günüm..
Hiçbir belirtim yok ne hamilelik ne adet.. beklemek çok yorucu.. gece 3de acıktım ve lavaboya kalktım hiç huyum değildir.. ama sabah kalkınca dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı
Erkendir dimi hala bi umut vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?