• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar merhaba.Konu acildigi siralar yazmistim buraya.17 ekim bat tarihim.Yani bugun olmam gerekiyordu ama olmadim.Icime bi umut dustu ama adet olacakmisim gibi agri var hafif.Belirtiler hemen olacakmisim hissi veriyor.Beklemeli sanirim biraz daha

Kizlar merhaba.Konu acildigi siralar yazmistim buraya.17 ekim bat tarihim.Yani bugun olmam gerekiyordu ama olmadim.Icime bi umut dustu ama adet olacakmisim gibi agri var hafif.Belirtiler hemen olacakmisim hissi veriyor.Beklemeli sanirim biraz daha

Hamileysen bugün de belli olur. Test yaparsan bizi de haberdar et. İnşallah güzel haberlerin gelir:)

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..
anlamadım yaptırabildin mi canım test?

InsAllah ya cok istiyorumhala olmadim biraz zaman geçsin de kendimi umutlandirip olmazsa üzülmek istemiyorum

kızlar yeni fırsat buldum var mı sizce?

Eklentiler

• DSC_0049.JPG
    DSC_0049.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 58
Kasık ağrılarım geçmeye başladı adet henüz olmadım..
2gecedir rüyama giriyor. İlk rüyamda eşim testte pozitif cıkmıs diyor bu gecede yine idrar testin pozitif olduğunu gördüm.rüyalarıma girmez ama aklım allak bullak kant testi yaptırsam sanki düyü bozulcak gibime geliyo

Neredeki sağlık ocağına gıttın Can'ım benim soğuksudaki sağlık ocağı arkadasım günü geçmeden yaptırdı

Evet
Neredeki sağlık ocağına gıttın Can'ım benim soğuksudaki sağlık ocağı arkadasım günü geçmeden yaptırdı
Benim doktorum yoktu olsaydi o yapardi bence mecbur adet gunumu bekliycem..

Suan için yok canım c.tesi günü ben test yaptım pozitif çıktı çok sevindim tabi dünde test yaptım negatif çıktı eczacıya sordum nden böyle oldu die ilk test ne kdar sürede belli oldu dedi yarım saate dedm geçersiz dedi bugün kan verdim bklim

Suan için yok canım c.tesi günü ben test yaptım pozitif çıktı çok sevindim tabi dünde test yaptım negatif çıktı eczacıya sordum nden böyle oldu die ilk test ne kdar sürede belli oldu dedi yarım saate dedm geçersiz dedi bugün kan verdim bklim
Hadi hayırlısı tatlımmm hemen haber ver bize sonucu öğrenince. Bende de bi belirti yok dün test yaptım negatif çıktı. Kan testi vermedim yarın gelir belki.

Back