- 2 Eylül 2016
- 69
- 63
- 18
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba.Konu acildigi siralar yazmistim buraya.17 ekim bat tarihim.Yani bugun olmam gerekiyordu ama olmadim.Icime bi umut dustu ama adet olacakmisim gibi agri var hafif.Belirtiler hemen olacakmisim hissi veriyor.Beklemeli sanirim biraz daha
anlamadım yaptırabildin mi canım test?Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..
Hayir canim istegime ragmen doktor yapmadi gunum gecicekmis 7gun oyle gel dedi ne dediysem ikna edemedim bide uzak baya bosa gittim yaa..anlamadım yaptırabildin mi canım test?
kızlar yeni fırsat buldum var mı sizce?
çok saol:)))Tebrikler:)) Belli oluyor 2. çizgi.
Canım bugün gelen giden yok ama sanırım olmayacak bu ay. Bende idrar yolu ve yumurtalık yolu enf. çıktı antibiyotiğe başladım dün. Ondan gelmemiş olabilir
Neredeki sağlık ocağına gıttın Can'ım benim soğuksudaki sağlık ocağı arkadasım günü geçmeden yaptırdıBende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..
Benim doktorum yoktu olsaydi o yapardi bence mecbur adet gunumu bekliycem..Neredeki sağlık ocağına gıttın Can'ım benim soğuksudaki sağlık ocağı arkadasım günü geçmeden yaptırdı
Kızlar ben hastalanmadim dhaaa
Hiç adet belirtin var mı canımKızlar ben hastalanmadim dhaaa
Hadi hayırlısı tatlımmm hemen haber ver bize sonucu öğrenince. Bende de bi belirti yok dün test yaptım negatif çıktı. Kan testi vermedim yarın gelir belki.Suan için yok canım c.tesi günü ben test yaptım pozitif çıktı çok sevindim tabi dünde test yaptım negatif çıktı eczacıya sordum nden böyle oldu die ilk test ne kdar sürede belli oldu dedi yarım saate dedm geçersiz dedi bugün kan verdim bklim