2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Evet canım normal yüksek değil. Umudm yok ya ovulasyon testi de yapmıştım çok silikti

Günaydın canım. Benim de standart olarak hep adetime yakınken 36.4 ya da 36.6 civarında çıkar ateşim. Adet olacağım gün ise ateşim o sabah ilk kez 35.9 ya da 36 olur ve tatatataaaammm.. Yani moral bozmak gibi olmasın ama bende bu şekilde oluyor tam olarak canım.

Bu arada benim de bugün 11. günüm, sabahki ateşim ise 35.9. Yumurta erken mi çatlayacak acaba dersiniz?

ben de bu ay ilk kez düzenli ateş ölçümü yapıyorum... ateşim 36,3 te seyrederken bugün 36,4... döngümün 15. günü... sence çatladı mı yumurtamiki gün önce akıntım oldu bugün yok bir şey:)

Geçen yıl ocak ayında öğrendim o Zamndan veririm aynı boyutta onu kontrol için gitmesemde yolumuz malum kadın doğuma düşüyor devamlı her doktor söylüyor miyomun şu kdr diye anlıyorum ordan zaten ama ben normal doğum istiyorum acaba normal dogumda miyom alınırmı?

Canim merhaba uzun zamandır yoktun inşallah sorunlarınızı en kusa zamanda cozer bebeginize kavusursunuz. Benim de 15 ay bitti ama hala bekliyorum inşallah cok bekletmez miniklerimiz bazen umutsuzluga kapilsam da olur ama zamani gelmedi diyip kendimi teselli ediyirum işte

hiç bir fikrim yok:) minik demek ki:) aman büyümesin

Bence henüz çatlamamış olabilir ama bu günleri yine de değerlendirmek lazım bence.

amin, hayırlı cumalar:)

Bence henüz çatlamamış olabilir ama bu günleri yine de değerlendirmek lazım bence.
aynen, normalde 14. ten sonra hiç değerlendirmemiştim ovu testim silikleşiyordu şimdi ısı takibi yapıyorum... bakalım ne olacak bu ay çok merak ediyorum hayır o değil çok afedersiniz hiç bu kadar çalışma yapmamıştık, bir taraflarım tahriş olacak

benim en rahat ayım ve ilişki konusunda en bereketli ayım geçen aydı ve tahriş olmuştum malesef o nedenle koyu çizgiyi gördüğüm zaman olmadı ilişki.. her aydan bir şey öğreniyoruz ilişki çokluğu da bir işe yaramıyor malesef tek çare yumurtlamaya denk getirmek

Bende yumurtlama dönemindeyim hatta bitmek üzere ama regl kadar devam etmeyi düşünüyorum geçen ay iş güç bırakmıştık 10 günüm var adete.. inşaAllah bu ay hepimiz olur şu mübarek cuma saatleri hürmetine

bizde var bir sıkıntı...

bu ara çok sık giremiyorum ondan canım. inşallah amin. sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler inşallah biz de sabrettiğimiz şeylerin mükafatını alırız. bugün saat 5 te çatlatma iğnesi vurulacak. içimde hiç umut yok....

Durumun iyiyse tüpü dene canım. Yada bi kaç ay eşine bitkisel kürler uygula

bitkisel kürleri eylülden bu yana uyguluyoruz eşime. durumumuz belki tüp bebeği sadece 1 kez deneyecek kadar iyi. onun için de biraz daha geçsin istiyorum zaman. sanırım yaza bunu düşünmeye başlayacağım.

benim de bugün 14. yada 15. günüm 2 saat sonra çatlatma iğnesini olacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…