- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Evet canım normal yüksek değil. Umudm yok ya ovulasyon testi de yapmıştım çok silikti
ben de bu ay ilk kez düzenli ateş ölçümü yapıyorum... ateşim 36,3 te seyrederken bugün 36,4... döngümün 15. günü... sence çatladı mı yumurtamGünaydın canım. Benim de standart olarak hep adetime yakınken 36.4 ya da 36.6 civarında çıkar ateşim. Adet olacağım gün ise ateşim o sabah ilk kez 35.9 ya da 36 olur ve tatatataaaammm.. Yani moral bozmak gibi olmasın ama bende bu şekilde oluyor tam olarak canım.
Bu arada benim de bugün 11. günüm, sabahki ateşim ise 35.9. Yumurta erken mi çatlayacak acaba dersiniz?
Geçen yıl ocak ayında öğrendim o Zamndan veririm aynı boyutta onu kontrol için gitmesemde yolumuz malum kadın doğuma düşüyor devamlıbence 6 ayda bir takipte ol... benim de rahim dışındaydı... bana da 6 ayda bir kontrol altında ol, doğumda bebekle beraber alırız denilmişti ve zamanla maalesef büyüdü... kesinlikle kontrol altında ol aksatma kontrollerini.inşalalh tez zamanda bebeişin olur onunla beraber alınır senin
Canim merhaba uzun zamandır yoktun inşallah sorunlarınızı en kusa zamanda cozer bebeginize kavusursunuz. Benim de 15 ay bitti ama hala bekliyorum inşallah cok bekletmez miniklerimiz bazen umutsuzluga kapilsam da olur ama zamani gelmedi diyip kendimi teselli ediyirum işteeşimin ileri hızlısı sıfır yavaş ilerisi yüzde 23 çıktı morfoloji yüzde iki sayı ml de 80 milyon benim hormonlara gelince arada prolaktin yükseliyor stresten o da hissediyorum. lh ile fsh ta dengesiz bence pco yum ama 3 doktor da ısrarla değilsin diyor.
doktor 6 ay klomen deneyelim dedi bilmiyorum ki vakit mi kaybediyoruzbunlardan başka sıkıntılar da var en azından bir mucize olsa hamile kalsam kendimi bebeğime adardım... hep onunla meşgul olurdum....herşeyin bir zamanı var ve bu herşey için böyle elden bir şey gelmiyor...
hiç bir fikrim yok:) minik demek ki:) aman büyümesinGeçen yıl ocak ayında öğrendim o Zamndan veririm aynı boyutta onu kontrol için gitmesemde yolumuz malum kadın doğuma düşüyor devamlıher doktor söylüyor miyomun şu kdr diye anlıyorum ordan zaten ama ben normal doğum istiyorum acaba normal dogumda miyom alınırmı?
ben de bu ay ilk kez düzenli ateş ölçümü yapıyorum... ateşim 36,3 te seyrederken bugün 36,4... döngümün 15. günü... sence çatladı mı yumurtamiki gün önce akıntım oldu bugün yok bir şey:)
Allah şifa versin canım 500 tane çekerim ben inşaAllahkızlar günaydın hepinize...
arkadaşımızın minik kuzeni bugün kalp ameliyatı olacakmış 70bin ya şafi çekiyoruz yardımcı olur musunuz bir an önce bitsin duamız ulaşsın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-5-yasindaki-esma-bebek-icin-ya-safi.987198/
Allah razı olsun canım foruma ekledimAllah şifa versin canım 500 tane çekerim ben inşaAllah
amin, hayırlı cumalar:)kızlar dün çok ağladım reglinde duygusallığı var ama görüyorum ki forumda genel itibariyle ümitsizlik var benim reglim bugün bitiyor yumurtlama döneminde olanlar var bitmiş beklemiş olanlar var bir birimize umut olalım inşallah şubat ayında da güzel haberler alacağız
aynen, normalde 14. ten sonra hiç değerlendirmemiştim ovu testim silikleşiyordu şimdi ısı takibi yapıyorum... bakalım ne olacak bu ay çok merak ediyorumBence henüz çatlamamış olabilir ama bu günleri yine de değerlendirmek lazım bence.
benim en rahat ayım ve ilişki konusunda en bereketli ayım geçen aydı ve tahriş olmuştum malesef o nedenle koyu çizgiyi gördüğüm zaman olmadı ilişki.. her aydan bir şey öğreniyoruz ilişki çokluğu da bir işe yaramıyor malesefaynen, normalde 14. ten sonra hiç değerlendirmemiştim ovu testim silikleşiyordu şimdi ısı takibi yapıyorum... bakalım ne olacak bu ay çok merak ediyorumhayır o değil çok afedersiniz hiç bu kadar çalışma yapmamıştık, bir taraflarım tahriş olacak
Bende yumurtlama dönemindeyim hatta bitmek üzere ama regl kadar devam etmeyi düşünüyorum geçen ay iş güç bırakmıştık 10 günüm var adete.. inşaAllah bu ay hepimiz olur şu mübarek cuma saatleri hürmetinekızlar dün çok ağladım reglinde duygusallığı var ama görüyorum ki forumda genel itibariyle ümitsizlik var benim reglim bugün bitiyor yumurtlama döneminde olanlar var bitmiş beklemiş olanlar var bir birimize umut olalım inşallah şubat ayında da güzel haberler alacağız
benim en rahat ayım ve ilişki konusunda en bereketli ayım geçen aydı ve tahriş olmuştum malesef o nedenle koyu çizgiyi gördüğüm zaman olmadı ilişki.. her aydan bir şey öğreniyoruz ilişki çokluğu da bir işe yaramıyor maleseftek çare yumurtlamaya denk getirmek
ağrı olsa katlanıyorum da pozisyon vs ayarlanıp ağrı minimuma düşüyor ama tahrişin acısına katlanamadımbizde var bir sıkıntı...
sabretmekten başka ne gelir elden.....ağrı olsa katlanıyorum da pozisyon vs ayarlanıp ağrı minimuma düşüyor ama tahrişin acısına katlanamadımnapayım nasip elbet er ya da geç gelecek bebişler
Canim merhaba uzun zamandır yoktun inşallah sorunlarınızı en kusa zamanda cozer bebeginize kavusursunuz. Benim de 15 ay bitti ama hala bekliyorum inşallah cok bekletmez miniklerimiz bazen umutsuzluga kapilsam da olur ama zamani gelmedi diyip kendimi teselli ediyirum işte
Durumun iyiyse tüpü dene canım. Yada bi kaç ay eşine bitkisel kürler uygula
ben de bu ay ilk kez düzenli ateş ölçümü yapıyorum... ateşim 36,3 te seyrederken bugün 36,4... döngümün 15. günü... sence çatladı mı yumurtamiki gün önce akıntım oldu bugün yok bir şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?