2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canım benim ya sınavımız buymuş diyip katlanıyoruz yaşadığımız sürece kim bilir daha neler göreceğiz... Rabbimden her şeyin hayırlısını dilemek sağlıklı sıhhatli evlatlar istemek lazım demek bebeğinin ömrü o kadarmış Allah korusun sakat olsa daha kötü her gün gözünün önünde eriyen belki yüreyemeyen konuşamayan hiçbir zaman anne baba diyemeyen bir evlat ah böyle sınanan insanlardan dinlemek lazım birde.

İnşallah hepimize fiziksel zihinsel ruhsal hiç bir engeli olmayan salih/saliha evlatlar nasip etsin rabbim:KK200:
Öyle canım Rabbim korusun ama benim bebeğime genetik araştırma yapılmış tı sağlıklı bir bebekti ölüm nedeni belli değil mevsimsel bile kalp durabilirmiş ne alaka diye soramadım üzüntüden kalbinde sorun olabilir filan dendi ama herşey bilen yanlız Rabbim doktor larda bir yere kadar Rabbim ömür vermedikten sonra insan sebeb arıyor Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.... Kimseye evlat acısı yaşatmasın her zman daha zoru var Allah korusun hepimizi

Kızlar Merhaba. Birsey soracağım. Reglim 2 gün gecikti. Hamilelik belirtileri de yok. İnofolic kullanıyorum 1 aydır. O yuzden gecikmis olabilir mi? İnofolic adet gecikmesine neden olur mu? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Oluyor sanırım canım. Çünkü bende geçen ay ilk defa kullandım 5-6 gün kadar gecikti.. ama yine de bi test yapsana belki de bebis vardır

Kızlar Merhaba. Birsey soracağım. Reglim 2 gün gecikti. Hamilelik belirtileri de yok. İnofolic kullanıyorum 1 aydır. O yuzden gecikmis olabilir mi? İnofolic adet gecikmesine neden olur mu? Kullananlar bilgi verebilir mi?

Bende yaklaşık 1 aydır inofolic combi içiyorum hergün, reglime 3 gün kaldı bakalım gecikme yapar mı.. eğer yaparsa niye yapar ve çok heyecanlı olur gecikme olunca ya ben çok gerilirim valla :)

Korkma Canım ya yap gitsin şüpheyle durmak daha zor valla tamam habet veririm yazarım canım :KK66:

Gebelik testleri kabusum oldu canım. Inofolic içip adeti 40 gün geciken olmuş. Birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Tam şehir değiştirme arefesindeyiz. Moralim bozulsun istemiyorum. Bir umut deniyoruz herşeyi sonra bünyemizi altüst ediyoruz. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize

Gebelik testleri kabusum oldu canım. Inofolic içip adeti 40 gün geciken olmuş. Birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Tam şehir değiştirme arefesindeyiz. Moralim bozulsun istemiyorum. Bir umut deniyoruz herşeyi sonra bünyemizi altüst ediyoruz. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize

Kac ay oldu canim

Sen ya da eşin Gittiniz mi doktora

Tamam canım bekle bakalım hayırlısı olsun haberleşiriz yine, aminn inşallah :KK200:

Kızlar bişey sorcam regl tarihim 14-15 i gibi, akşam ilişki olurken kasıklarım çok ağrıdı sancım oldu baya, tedirgin oldum sizce nedendir.. ??

İlk defa oldu böyle..

Back