- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
inşallahhhhhh bu ay hamile kalırız beraber benim umudum yok ama sizin olur inşallahbenim de bugün 14. yada 15. günüm 2 saat sonra çatlatma iğnesini olacağım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhhhh bu ay hamile kalırız beraber benim umudum yok ama sizin olur inşallahbenim de bugün 14. yada 15. günüm 2 saat sonra çatlatma iğnesini olacağım inşallah.
bitkisel kürleri eylülden bu yana uyguluyoruz eşime. durumumuz belki tüp bebeği sadece 1 kez deneyecek kadar iyi. onun için de biraz daha geçsin istiyorum zaman. sanırım yaza bunu düşünmeye başlayacağım.
benim de bugün 14. yada 15. günüm 2 saat sonra çatlatma iğnesini olacağım inşallah.
inşallahhhhhh bu ay hamile kalırız beraber benim umudum yok ama sizin olur inşallah
tatlım tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz olurda düşünürsen rapor çıkartıp yaptırabiliyorsun prosedür biraz uzun sürüyor. ama nerden baksan ücret yarı fiyatına düşüyor. bu uygulama her yerde varmı bilmiyorum aam istanbulda varmış arkadaşımda yaptırıyor. buradaki tüp bebek forumlarına bakarsan oradan da bilgi alabilirsin
hadi hayırlısı olsun inşallah tutariçini ferah tut olumlu düşün canım
bu ay 8. ayım çalışıyoruz ama bende aralık ayında yumurta tembelliği çıktı en rahat ayım ocak ayıydı hiç takmadım bol ilişki oldu ama yumurtam çok geç çatladı regl olmam gereken günden 2 gün sonra tabi bizde ilişkiye hal kalmamıştıgerek kalmaması için dua ediyorum herşey Allah tan.. konyadayım ben. buradaki prosedür nasıl bilmiyorum. temmuz ağustos gibi araştırmaya başlarım . senin nasıl gidiyor çalışmalar ?
İnşallah bu sefer tutar canim benimbu ara çok sık giremiyorum ondan canım. inşallah amin. sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler inşallah biz de sabrettiğimiz şeylerin mükafatını alırız. bugün saat 5 te çatlatma iğnesi vurulacak. içimde hiç umut yok....
Sağ ol canım :) Sana da en yakın zamanda nasip olsun inşallah :)canım görünce çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun inşallah...
bugün resmen uykuya direndim göz kapaklarımla savaş halindeydimşükür mesayinin son saatlerindeyim evimi özledim yıkanayım paklanayım da yeni aya başlıyayım
![]()
Canım doktor tekrar yapmana gerek yok, çarşamba kontrole gel dedi. Ben de öyle yapacağım. İnşallah yükselir ama olmazsa da Allah bilir. Teşekkür ederim sorduğun için :)@nisandeniz canım Kan testini yeniledinmi durumlar nasıl![]()
InşaAllah çarşamba güzel haberler duyarsın inşaAllah sevincin daimi olurCanım doktor tekrar yapmana gerek yok, çarşamba kontrole gel dedi. Ben de öyle yapacağım. İnşallah yükselir ama olmazsa da Allah bilir. Teşekkür ederim sorduğun için :)
Ah canım benim de gözlerim doldu. Veren de Allah, alan da Allah. Ne yapalım. Dua etmekten başka çare yok. Bizi daha neler bekliyor kim bilir. İnşallah her şey güzel olacakBugün biraz hüzünlüyüm Ağustos ayında 4 aylık kızımı kaybetmeseydim doktor 10 şubat dogum olur demişti ama şimdi ellerim bom boş buda Rabbim den geldi ama aklıma geldikçe içim sızlıyor![]()
Bugün biraz hüzünlüyüm Ağustos ayında 4 aylık kızımı kaybetmeseydim doktor 10 şubat dogum olur demişti ama şimdi ellerim bom boş buda Rabbim den geldi ama aklıma geldikçe içim sızlıyor![]()
bu ay 8. ayım çalışıyoruz ama bende aralık ayında yumurta tembelliği çıktı en rahat ayım ocak ayıydı hiç takmadım bol ilişki oldu ama yumurtam çok geç çatladı regl olmam gereken günden 2 gün sonra tabi bizde ilişkiye hal kalmamıştıtabi geç yumurtlayınca geç regl oldum ocakta olmam gereken şubata sarktı bugün son günüm inşallah çalışmalara başlıcaz bakalım bu ay ne olacak kısmet
![]()
Sağ ol canım :) Sana da en yakın zamanda nasip olsun inşallah :)
Öyle tabi Rabbim kimseye yaşatmasın hep dualarımda sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve onu yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin diye dua ediyorumAh canım benim de gözlerim doldu. Veren de Allah, alan da Allah. Ne yapalım. Dua etmekten başka çare yok. Bizi daha neler bekliyor kim bilir. İnşallah her şey güzel olacak![]()
InşaAllah canım aminnn daha zor sınavlar var Rabbim beterinden korusun hepimizi bizim bilmediğimiz ne hayırlar gizli yaşadıklarımızdaCanım benim yaa Allah herşeyin en iyisini bilir, bizim sınavımız da budur belki de, sıkma tatlı canını sen inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim, kucağımız boş kalmaz inşallah..![]()
bu dediğini çin de mi japonya da mı ne kadınlar yapıyormuş internette okumuştum canım demek doğruymuş yapmak lazımda ben sakız çiğnemeyi hiç sevmeminşallah bu ay yüzümüz güler canım. kuzenimde de yumurta tembelliği vardı çay tabağına tarçın koyup her gün sakızı batırıp batırıp çiğnemiş o şekilde hamile kaldı. belki sana da şifa olur canım. şu yumurtanın çatladığı zamanda bir muamma ah bi yakalayabilsek...
canım benim ya sınavımız buymuş diyip katlanıyoruz yaşadığımız sürece kim bilir daha neler göreceğiz... Rabbimden her şeyin hayırlısını dilemek sağlıklı sıhhatli evlatlar istemek lazım demek bebeğinin ömrü o kadarmış Allah korusun sakat olsa daha kötü her gün gözünün önünde eriyen belki yüreyemeyen konuşamayan hiçbir zaman anne baba diyemeyen bir evlat ah böyle sınanan insanlardan dinlemek lazım birde.Bugün biraz hüzünlüyüm Ağustos ayında 4 aylık kızımı kaybetmeseydim doktor 10 şubat dogum olur demişti ama şimdi ellerim bom boş buda Rabbim den geldi ama aklıma geldikçe içim sızlıyor![]()