2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bitkisel kürleri eylülden bu yana uyguluyoruz eşime. durumumuz belki tüp bebeği sadece 1 kez deneyecek kadar iyi. onun için de biraz daha geçsin istiyorum zaman. sanırım yaza bunu düşünmeye başlayacağım.

tatlım tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz olurda düşünürsen rapor çıkartıp yaptırabiliyorsun prosedür biraz uzun sürüyor. ama nerden baksan ücret yarı fiyatına düşüyor. bu uygulama her yerde varmı bilmiyorum aam istanbulda varmış arkadaşımda yaptırıyor. buradaki tüp bebek forumlarına bakarsan oradan da bilgi alabilirsin

benim de bugün 14. yada 15. günüm 2 saat sonra çatlatma iğnesini olacağım inşallah.

hadi hayırlısı olsun inşallah tutar:KK200: içini ferah tut olumlu düşün canım

tatlım tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz olurda düşünürsen rapor çıkartıp yaptırabiliyorsun prosedür biraz uzun sürüyor. ama nerden baksan ücret yarı fiyatına düşüyor. bu uygulama her yerde varmı bilmiyorum aam istanbulda varmış arkadaşımda yaptırıyor. buradaki tüp bebek forumlarına bakarsan oradan da bilgi alabilirsin

hadi hayırlısı olsun inşallah tutar:KK200: içini ferah tut olumlu düşün canım

gerek kalmaması için dua ediyorum herşey Allah tan.. konyadayım ben. buradaki prosedür nasıl bilmiyorum. temmuz ağustos gibi araştırmaya başlarım . senin nasıl gidiyor çalışmalar ?

gerek kalmaması için dua ediyorum herşey Allah tan.. konyadayım ben. buradaki prosedür nasıl bilmiyorum. temmuz ağustos gibi araştırmaya başlarım . senin nasıl gidiyor çalışmalar ?
bu ay 8. ayım çalışıyoruz ama bende aralık ayında yumurta tembelliği çıktı en rahat ayım ocak ayıydı hiç takmadım bol ilişki oldu ama yumurtam çok geç çatladı regl olmam gereken günden 2 gün sonra tabi bizde ilişkiye hal kalmamıştı:işsiz: tabi geç yumurtlayınca geç regl oldum ocakta olmam gereken şubata sarktı bugün son günüm inşallah çalışmalara başlıcaz bakalım bu ay ne olacak kısmet:KK51:

bu ara çok sık giremiyorum ondan canım. inşallah amin. sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler inşallah biz de sabrettiğimiz şeylerin mükafatını alırız. bugün saat 5 te çatlatma iğnesi vurulacak. içimde hiç umut yok....
İnşallah bu sefer tutar canim benim

Bugün biraz hüzünlüyüm Ağustos ayında 4 aylık kızımı kaybetmeseydim doktor 10 şubat dogum olur demişti ama şimdi ellerim bom boş buda Rabbim den geldi ama aklıma geldikçe içim sızlıyor :KK61:

Bugün biraz hüzünlüyüm Ağustos ayında 4 aylık kızımı kaybetmeseydim doktor 10 şubat dogum olur demişti ama şimdi ellerim bom boş buda Rabbim den geldi ama aklıma geldikçe içim sızlıyor :KK61:
Ah canım benim de gözlerim doldu. Veren de Allah, alan da Allah. Ne yapalım. Dua etmekten başka çare yok. Bizi daha neler bekliyor kim bilir. İnşallah her şey güzel olacak :dua:

Canım benim yaa Allah herşeyin en iyisini bilir, bizim sınavımız da budur belki de, sıkma tatlı canını sen inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim, kucağımız boş kalmaz inşallah.. :KK200:

bu ay 8. ayım çalışıyoruz ama bende aralık ayında yumurta tembelliği çıktı en rahat ayım ocak ayıydı hiç takmadım bol ilişki oldu ama yumurtam çok geç çatladı regl olmam gereken günden 2 gün sonra tabi bizde ilişkiye hal kalmamıştı:işsiz: tabi geç yumurtlayınca geç regl oldum ocakta olmam gereken şubata sarktı bugün son günüm inşallah çalışmalara başlıcaz bakalım bu ay ne olacak kısmet:KK51:

inşallah bu ay yüzümüz güler canım. kuzenimde de yumurta tembelliği vardı çay tabağına tarçın koyup her gün sakızı batırıp batırıp çiğnemiş o şekilde hamile kaldı. belki sana da şifa olur canım. şu yumurtanın çatladığı zamanda bir muamma ah bi yakalayabilsek...

Ah canım benim de gözlerim doldu. Veren de Allah, alan da Allah. Ne yapalım. Dua etmekten başka çare yok. Bizi daha neler bekliyor kim bilir. İnşallah her şey güzel olacak :dua:
Öyle tabi Rabbim kimseye yaşatmasın hep dualarımda sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve onu yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin diye dua ediyorum

Canım benim yaa Allah herşeyin en iyisini bilir, bizim sınavımız da budur belki de, sıkma tatlı canını sen inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim, kucağımız boş kalmaz inşallah.. :KK200:
InşaAllah canım aminnn daha zor sınavlar var Rabbim beterinden korusun hepimizi bizim bilmediğimiz ne hayırlar gizli yaşadıklarımızda

inşallah bu ay yüzümüz güler canım. kuzenimde de yumurta tembelliği vardı çay tabağına tarçın koyup her gün sakızı batırıp batırıp çiğnemiş o şekilde hamile kaldı. belki sana da şifa olur canım. şu yumurtanın çatladığı zamanda bir muamma ah bi yakalayabilsek...
bu dediğini çin de mi japonya da mı ne kadınlar yapıyormuş internette okumuştum canım demek doğruymuş yapmak lazımda ben sakız çiğnemeyi hiç sevmem:KK64:

canım benim ya sınavımız buymuş diyip katlanıyoruz yaşadığımız sürece kim bilir daha neler göreceğiz... Rabbimden her şeyin hayırlısını dilemek sağlıklı sıhhatli evlatlar istemek lazım demek bebeğinin ömrü o kadarmış Allah korusun sakat olsa daha kötü her gün gözünün önünde eriyen belki yüreyemeyen konuşamayan hiçbir zaman anne baba diyemeyen bir evlat ah böyle sınanan insanlardan dinlemek lazım birde.

İnşallah hepimize fiziksel zihinsel ruhsal hiç bir engeli olmayan salih/saliha evlatlar nasip etsin rabbim:KK200:

Back