2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

2016 ocak tan bu yana istiyoruz. nasip olmadı :( 3,5 yıllık evliyim. 3 ay klomenle ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. bu 4. ay ama içimde hiç umut yok :( herşeyin hayırlısı Allah tan :(

2016 ocak tan bu yana istiyoruz. nasip olmadı :KK43: 3,5 yıllık evliyim. 3 ay klomenle ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. bu 4. ay ama içimde hiç umut yok :KK43: herşeyin hayırlısı Allah tan :KK43:
Benimde 1 yıl oluyo. Ümitsizlik yok. Elbet olacak her ay farklı bişey deniyoruz biz

Benimde 1 yıl oluyo. Ümitsizlik yok. Elbet olacak her ay farklı bişey deniyoruz biz

eşimin ileri hızlısı sıfır yavaş ilerisi yüzde 23 çıktı morfoloji yüzde iki sayı ml de 80 milyon benim hormonlara gelince arada prolaktin yükseliyor stresten o da hissediyorum. lh ile fsh ta dengesiz bence pco yum ama 3 doktor da ısrarla değilsin diyor.
doktor 6 ay klomen deneyelim dedi bilmiyorum ki vakit mi kaybediyoruz :( bunlardan başka sıkıntılar da var en azından bir mucize olsa hamile kalsam kendimi bebeğime adardım... hep onunla meşgul olurdum....herşeyin bir zamanı var ve bu herşey için böyle elden bir şey gelmiyor...

eşimin ileri hızlısı sıfır yavaş ilerisi yüzde 23 çıktı morfoloji yüzde iki sayı ml de 80 milyon benim hormonlara gelince arada prolaktin yükseliyor stresten o da hissediyorum. lh ile fsh ta dengesiz bence pco yum ama 3 doktor da ısrarla değilsin diyor.
doktor 6 ay klomen deneyelim dedi bilmiyorum ki vakit mi kaybediyoruz :KK43: bunlardan başka sıkıntılar da var en azından bir mucize olsa hamile kalsam kendimi bebeğime adardım... hep onunla meşgul olurdum....herşeyin bir zamanı var ve bu herşey için böyle elden bir şey gelmiyor...
Durumun iyiyse tüpü dene canım. Yada bi kaç ay eşine bitkisel kürler uygula

Günaydınnn kızlarrr bugün adet günüm ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm çünkü ama ateşim sabit kalmış 36.4 ( standart ateşim ) adet gelmemiş sabah geliyodu.
Buna yorumunuz ne olur ?

Rahime baskısı yok dedi doktor ama kaç santim unuttum testlerde şu An yanımda değil doktor ameliyat demeyince üstünde durmadım ama kafama takılıyor
bence 6 ayda bir takipte ol... benim de rahim dışındaydı... bana da 6 ayda bir kontrol altında ol, doğumda bebekle beraber alırız denilmişti ve zamanla maalesef büyüdü... kesinlikle kontrol altında ol aksatma kontrollerini.inşalalh tez zamanda bebeişin olur onunla beraber alınır senin

Ateşim yüksek olsa umutlanacaktm da normal seviye de :)
Arkadaşımın biri de gece ( Rabbim yarının güzelliği ile sana hayırlı haberler almayı nasip etsin ) yazmış mutlu oldum ya

Aminnnn Canım benim inşallah bak kütüphane kedisini hatırla eşiyle son ayında hamile kalmıştı :) Rabbim herşeyin en iyisini bilir biz yeterki sabırla beklemesini bilelim :KK200:

Günaydınnn kızlarrr bugün adet günüm ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm çünkü ama ateşim sabit kalmış 36.4 ( standart ateşim ) adet gelmemiş sabah geliyodu.
Buna yorumunuz ne olur ?
bekle canım... artık adet gününü değil saatini bile bekliyoruz şaka gibi:)) ama bekle çokta umutlanma ateşin normal.. benimde normal derecem 36,4

Aminnnn Canım benim inşallah bak kütüphane kedisini hatırla eşiyle son ayında hamile kalmıştı :) Rabbim herşeyin en iyisini bilir biz yeterki sabırla beklemesini bilelim :KK200:
Aynen canım sabırlı olmalıyız. Elbet bir gün gelecek. Hep şuna inanmışımdır. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış .

Back