2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Adet olmanı bekle canım. Ama çokda ümitlenme
Yok umudum kalmadi zatn hic bi sekilde kalmadi su 4 sene beni resmn tuketti desem kurler asilamalar neler neler son tup bebek dedi doktr bn kendisi olsun istrdm ama olmadi esimdede bnde de bi sikinti yokken olmadi olmackta biliyrm

Bende de miyom var ama bir tane doktor sana zararı yok desede kafama takılıyor senin nasıldı

InşaAllah ya :KK43:

Ayyyy çok güldürdün beni dimi ya erkeklere soran yok herşeyi Biz yapıyoruz sanki :KK48:
Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu... miyom nerde rahim icinde mi disinda mi. Yeri cok onemli

Bende de miyom var ama bir tane doktor sana zararı yok desede kafama takılıyor senin nasıldı

InşaAllah ya :KK43:

Ayyyy çok güldürdün beni dimi ya erkeklere soran yok herşeyi Biz yapıyoruz sanki :KK48:
Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu..
Yok umudum kalmadi zatn hic bi sekilde kalmadi su 4 sene beni resmn tuketti desem kurler asilamalar neler neler son tup bebek dedi doktr bn kendisi olsun istrdm ama olmadi esimdede bnde de bi sikinti yokken olmadi olmackta biliyrm
Sorunun ne? Yasin kac? Rabbim su mubarek gecede yuzumuzu guldursun

Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu..

Doktrlar sorun yok dyr esimdede yok iki kimyasal oldu 4 sene once 1 tane ondan 6 ay sonrada birtane 3 senedr olmuyr her seyi denedik doktrlar tup bebek diyolar bi sorun yokkn tup bebek yaptrmak nasil olck blmyrm

28 yasindym

Canimm benimm,hani insanin artik bittim,tukendim son noktama geldim dedigi andaki gelen muziceler oyle guzel oluyor ki,yeniden yeseriyorsun..Cook sukur..
Sen kendine dikkat et canim bol bol dinlen bosver evi,isi..zaten gozetim altinda olursun die dusunuyorm dr surekli takip eder seni..
Allaha emanet olun insallah miniklerle..

tamda o mucizeye muhtacımmmmmm:cry::cry::cry:

İyi akşamlar arkadaşlar..

Bu ara yazamadım hiç..

8.30 da eve geliyorum yemek ortalık çamaşır derken gece nasıl oluyor anlamıyorum..

Bu arada bata son 6 gün kaldı hiç belirtim yok, 15 şubat regl tarihim.. hsgden 2 gün sonra değerlendirmeye başladık 2 günde bir ilişki oldu bakalım tutar mı bu ay bizim nazlı bebiş :)

Emin ol hepimiz o mucize için burdayız :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah :KK200::KK200:

şuan biraz canım sıkkın canım bir sürü sorun üst üste geldi ufacık bir iyi habere çok ihtiyacım var :( böyle bir psikoloji içinde yazdım yoksa tabiki herkes onun için burda Allah inşallah çok bekletmeden herkese nasip etsin.

şuan biraz canım sıkkın canım bir sürü sorun üst üste geldi ufacık bir iyi habere çok ihtiyacım var :KK43: böyle bir psikoloji içinde yazdım yoksa tabiki herkes onun için burda Allah inşallah çok bekletmeden herkese nasip etsin.

Aminnn.. Anlıyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah, güçlü ol, dua et bol bol kafanı dağıtmaya çalış iyi gelir sana..

Bu arada ne kadar süredir istiyosun bebek kaçıncı denemeniz bu ay..

Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu... miyom nerde rahim icinde mi disinda mi. Yeri cok onemli
Rahime baskısı yok dedi doktor ama kaç santim unuttum testlerde şu An yanımda değil doktor ameliyat demeyince üstünde durmadım ama kafama takılıyor

şuan biraz canım sıkkın canım bir sürü sorun üst üste geldi ufacık bir iyi habere çok ihtiyacım var :KK43: böyle bir psikoloji içinde yazdım yoksa tabiki herkes onun için burda Allah inşallah çok bekletmeden herkese nasip etsin.
Benim bugün o kadar çok moralim bozuktu ki. Kuran okudum biraz kendime geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Back