- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
maşallah baya koyu çıkmış:) hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh bizleri dualarda unutmayınHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzum.ben.bugün gidiyorum.doktora daha ilk defa bakalım.ne dyecekamin canım sağolasın. Dra gittin keseyi gördünmü sen canım, kalp atışı için ne zaman çağardı:) kalp atışı için ben 15 gün sonra gitcemde
kaçıncı günündesin canım sen çok taktın inofoliği bence psikolojik olarak etkileniyorsun ilaç değil bu kadar yan etki yapmaz vücudunda her şeyi ona yoracaksan kullanma inan yumurtlayacaksan da yumurtlamayacaksın yazık sana...kızlar bu ay inofolik kullanıyorum ya... akıntım olur normalde olmuyor şu anovü testim yok ki kafam rahatlasın, acaba yum dönemini geciktiriyor mu napıyor
Allah razı olsun Allah size de nasip etsin Bu topikte bekleyen isteyen herkese verir insallahhh Canım bugün gidicem doktora herşeyi ogrenicem inşallahmaşallah canım nasıl güzel çıkmış kan verdin mi baya iyi çıkar değerinhayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin
Hepinize dua ediyorum canlar tez vakitte sizden de duyalim inşallahmaşallah baya koyu çıkmış:) hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh bizleri dualarda unutmayın
13. gündeyim. aslında bu ay çok rahatım aksine... normalde bugün ıslak olurken kuruyum...kaçıncı günündesin canım sen çok taktın inofoliği bence psikolojik olarak etkileniyorsun ilaç değil bu kadar yan etki yapmaz vücudunda her şeyi ona yoracaksan kullanma inan yumurtlayacaksan da yumurtlamayacaksın yazık sana...
13. gündeyim. aslında bu ay çok rahatım aksine... normalde bugün ıslak olurken kuruyum...
bakalım takipte kalmaya devam edeceğim... sanırım yarın yumurtlarım 14 te...
boşver almadığın iyi olmuş gün aşırı ya da 2 günde bir ilişki olsun denk gelir muhakkak. bende almadım hiç bişi yapmıcam bu ay bakalım ne olacakbir garip oblomov adet tarihime göre hesaplayınca geçen ay 15 te yumurtlamışım... bu ay da öyle olur sanırım... keike ovu testi alsaymışım:)))
KIZLAR, CANLAR
BEN HAMİLEYİM
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir. Allah büyük :) Ben de sana aynı anda mesaj atmışım :)Allahimmm Allahimmmmm nasil mutlu oldummm canimmm benimmmm....inan gozlerim doldu..hayirli olsun saglikla ilerleyen gebeligin olsun,ikiside smskı tutunsun anneciginee....
Cooook sukur canim,cooookkk....yaa daha ne yazacagimi sasirdimmm.
Emineeemm Canım nasılsın görüşmeyeli ?
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir. Allah büyük :) Ben de sana aynı anda mesaj atmışım :)
ben geçen hafta finans uzmanlığı kursuna yazıldım 3 ay kursa gitcembir garip oblomov adet tarihime göre hesaplayınca geçen ay 15 te yumurtlamışım... bu ay da öyle olur sanırım... keike ovu testi alsaymışım:)))
Canım tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane embriyo kasım ayında transfer edildi ama olmadı. Sonra laboratuvardan bana hiçbir embriyonuzu donduramadık dediler. Çok üzüldüm, ağladım.Canimm benimm,cook sukur halimize...benim baya bulantili,kusmali geciyordu.p.tesi gun evde bi fenalik gecirdim artik vucudum iflas etti. Dr a gittik neden daha once gelmedin izdirap cektin die kizdi tabiki,bana litrelik serumu bir verdiler resmen dunya varmis,gozlerim acildi ,elim ayagim tuttu...iki gundur da hic kusmadim cookk sukurr...
Asil sen nasilsinn canimmm ya...nasil mutlu oldum anlatamam...
test gününe ne kadar var canım ya moralini bozmak istemem ama 25 değerin vücuduna verilen hormondan olmasın. ama 1-2 gün varsa kesin tuttuğu için çıkmıştır.tekrar kan verdin mi?Canım tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane embriyo kasım ayında transfer edildi ama olmadı. Sonra laboratuvardan bana hiçbir embriyonuzu donduramadık dediler. Çok üzüldüm, ağladım.
İki ay sonra kendimi toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim. İki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Şok oldum. Meğer telefonda bana bilgi veren kişi dosyanın arka sayfasındaki dondurulmuşların bilgisini görmemiş. Böyle bir macera atlattık yani canım.
Şimdi sürpriz yumurtalar karnımda. Test günüme daha var ama erkenden öğrendim :)
Çok geçmiş olsun canım. Toparlamana çok sevindim ama iyi ki anlattın bunları. Ben de düşünüyordum. Ya çok kusmalı geçerse ne yaparım diye.
Dün kan verdim canım. 52 çıktı. Test günüm cumartesi. Böyle katlanırsa test günümde 200 ü geçiyor inşallah :). Bir de tüp bebek tedavisinde hcg hormonu sadece yumurtalar toplanmadan önceki çatlatma iğnesinde var. Ben o iğneyi ekimde vurmuştum.test gününe ne kadar var canım ya moralini bozmak istemem ama 25 değerin vücuduna verilen hormondan olmasın. ama 1-2 gün varsa kesin tuttuğu için çıkmıştır.tekrar kan verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?