2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Anladim canım bu varikoselin ilaç tedavisi de yok

Biz de aynı her gün sabah akşam keçiboynuzu ve her aksam havuç suyu

En etkili 2 yöntem buymus

Umarim ilimize de iyi gelir
kızlar eşim bana dmeiyor ama sanırım onda da var... emodex kullanıyor iki aydır, ileri hareketi düşüktü baya:( yüzde yirmiye çıktı, doktor bir ay daha kullan demiş... siz kullandınız mı emodex vs?

Arkadaşım her yerde paylasmissin tamam anladık Allah bagislasin da 1 kere Paylaş geç 7 mesajın var 7si de video ve hala da paylaşmaya devam ediyorsun

Bi de alakasız konuda da paylasmissin

Ankarada doktor tavsiye diye soruyor kadin altında bu
:D :D

İnşallah canım. Yıl başında o kadar ağladım ki. Çünkü ocak ayına girdiğimizde tam üç yıl bitiyordu . Nasip böyleymiş demek ki. 37.ayda hamile kaldım :) Allah bu sayfada bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin en kısa sürede inşallah :)
çok sevindim sizin adınıza, hele böyle uğraşıp hamile kalanlar olunca çok mu çok seviniyorum
kızlar bu sefer kesin regl oldum:halay:ay koca haftasonu geçti sökülmedi. iş başı günü söküldü belim yarılcak gibi ağrıyo:KK43:
demek ki geç yumurtladın:))) hadi rast gele :)

Yaa ben neden olamiyorum:KK43:(( yumurtlamanin üstünden kaç gün gecti hala yok:KK43: adet söktürücü fln mi içsem napsam ya
canım ben soğan suyu içtim 2 gün ve içim söküldü bildiğin pembe akıntımdan sonra bugün regl oldum şükürler olsun.. ben kesin mantar oldum ondan regl olamadım.. ama hiç sıkıntım olmadı arada kısa süreli kaşıntım dışında anlamadım hiç.. nerden anladın mantar olduğunu dersen pembe akıntımın içinde milyonlarca beyaz süt kesiği gibi pıhtılar geldi.. soğan suyu içmeye devam edeceğim şimdi netten baktım reglken içmek sıkıntı yaratmaz diyordu bende içmeye devam edeceğim belki yumurta tembelliğime de çare olur bu ay kolay yumurtlarım

canım ben soğan suyu içtim 2 gün ve içim söküldü bildiğin pembe akıntımdan sonra bugün regl oldum şükürler olsun.. ben kesin mantar oldum ondan regl olamadım.. ama hiç sıkıntım olmadı arada kısa süreli kaşıntım dışında anlamadım hiç.. nerden anladın mantar olduğunu dersen pembe akıntımın içinde milyonlarca beyaz süt kesiği gibi pıhtılar geldi.. soğan suyu içmeye devam edeceğim şimdi netten baktım reglken içmek sıkıntı yaratmaz diyordu bende içmeye devam edeceğim belki yumurta tembelliğime de çare olur bu ay kolay yumurtlarım
Ya bende hamile olmadığıma emin olsam içerim ama bi yanımda korkuyor. Gidip kan mı verip ona göre mi içsem acaba. Gebelik testi yapmıştım 29. Gün çıkmamıştı ertesi güne ovulasyon yaptım yine çıkmadı. Ovulasyon da çıkardı kesin ya. Aspirin içsem sökülürüm aslinda

Ya bende hamile olmadığıma emin olsam içerim ama bi yanımda korkuyor. Gidip kan mı verip ona göre mi içsem acaba. Gebelik testi yapmıştım 29. Gün çıkmamıştı ertesi güne ovulasyon yaptım yine çıkmadı. Ovulasyon da çıkardı kesin ya. Aspirin içsem sökülürüm aslinda
kesin emin ol tatlım git kan ver ondan sonra bir şeyler iç...

kaç gün geciktin? benim de aklıma inofolik geliyor... sanki bir iki gün geciktiriyor mu ne... benimde öyle olmuştu

kaç gün geciktin? benim de aklıma inofolik geliyor... sanki bir iki gün geciktiriyor mu ne... benimde öyle olmuştu
Bugun 5. Gün canım. Ya benimde hep aklıma o geldi biliyomusun hadi dedim geç yumurtladim üstünden 15 gün geçsin olurum yok yine olmadım.. ben yarını bekleyeyim kızlar olmazsam gidip kan veririm

ya benim eşimin değerleri bundan kötü ama varikolselle ilgili bir şey demedi diyor:KK43: acaba bana mı demiyor kafamda deli sorular...

Olabilir canım muayene etti mi peki

Doktor muayene edince direk söyledi sol tarafta diye ki değerlerde onu gösterir şekilde çıktı :'(

kızlar eşim bana dmeiyor ama sanırım onda da var... emodex kullanıyor iki aydır, ileri hareketi düşüktü baya:KK43: yüzde yirmiye çıktı, doktor bir ay daha kullan demiş... siz kullandınız mı emodex vs?

Canım şimdi doppler ultrason istedi ondan sonra yazar kesin emodex çok duydum ben hep kullanmış erkekler

Canım ameliyat oldukça kolay. Eşim de oldu 5-6 cmlik bir dikiş var sadece. Doktorun ameliyathaneye girmesiyle çıkması on beş dakika ancak sürdü. Sonra tüm değerleri düzeldi.

Herkes aynısıni diyor canım bakalım

Canım ameliyat oldukça kolay. Eşim de oldu 5-6 cmlik bir dikiş var sadece. Doktorun ameliyathaneye girmesiyle çıkması on beş dakika ancak sürdü. Sonra tüm değerleri düzeldi.
şu an nasıl değerleri?hangi ildesiniz? doktorunuz kim? ve normal bayıltarak yapılan bir ameliyat mı? ve kadar sürede normale bindi değerleriniz... benim eşim ilk evlendiğimizde varikosel var dedi... şimdi yok diyor... ileri hareketi vs düşük... emodex kullanıyor, kafam bir milyon :(

Pinapple Pinapple bence inofolik bazı şeyleri etkiliyor, bu olumlumu olumsuz mı bilmiyorum, biz kafamıza göre kullandık hatamı ediyoruz yoksa:( çünkü ben normalde yum dönemime girdim ve akıntım olurdu baya ama şu an yok kuru dönem... geçen ay geç yumurtladım bakalım bu ay nasıl olacak...

Back