2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım yazmıştım ya doktora gittigimde bana inofolic kullanma ihtiyacın yok dedi onun içinde bazı maddeler var tüm düzen değişebilir dedi pko değilsin ki sen deyince o gün kestim ama gel gör ki 16. Güne kadar içmiştim ve bence şimdi o yüzden geciktim çünkü yumurtlamam da gecikti.. yakınlarda İstanbul'a gidicem baya iyi bi doktor var birde ona muayene olucam ve bu defteri kapatıcam valla devrelerim yandı bu çocuk mevzusu yuzunden:)

haklısın, ben de bu kutudan sonra bırakacağım... aynen benimde değişti sanki... kaş yaparken göz çıkarmayalım da... sabır...
kan ver bence sen yine de

Samsun'da ameliyat oldu. ameliyat öncesi ileri hareketli spermi hiç yoktu. Sayımı 20milyondu. Morfoloji %2 idi.
Ameliyat sonrası ileri hareketli sperm oldukça çoğaldı ama yüzdesini hatırlayamadım. Sayımı 41 milyondu. Morfoloji 4 oldu. Yani tam normal kabul edilen değerlere geldi.

darısı bize inşallah... bizim son tahliller 50 milyon çıktı 22 milyondan... ileri hareket yüzde 3 ten yüzde yirmiye çıktı.. emodexe devam et demiş doktor... devam ediyoruz bekleyelim görelim

Canım ameliyat oldukça kolay. Eşim de oldu 5-6 cmlik bir dikiş var sadece. Doktorun ameliyathaneye girmesiyle çıkması on beş dakika ancak sürdü. Sonra tüm değerleri düzeldi.
dün eşimle konuştum sende bir git baktır değerlerine diye illa sende gel diyor bana dedim sperm örneği verip geleceksin nasıl vercem onu diyor deli oldum ben tek başıma yapamam o işi diyor ben yardım edecekmişim internette de kendini kastı mı sonuçlar kötü çıkabilir diye okudum acaba o esnada rahat olmamaları etki eder mi sonuçlara.. birde merak ediyorum ameliyat sonrası işe dönüş nasıl oluyor yatmalarını gerektiren bir durum var mı?

maya_gallo canım sanada polip ameliyatını sorayım bende aldırıp kurtulayım diyorum salak gibi çok erteledim. işe dönüş nasıl oldu yattın mı? ben biyopsi yaptırdığım zaman saat öğleden sonra 4 olmuştu ve 6buçukta mesai bitiyor diye işe dönmemiştim yarım gün yattım ertesi gün işe döndüm yine aynı olur mu acaba yoksa istirat veriyor mu doktor?

Canım büyük hastanelerde örnek verilecek odada çeşitli filmler olur ama eşinin gideceği hastaneyi bilmiyorum.
Eşim çok dirençlidir, hiç ameliyat yeriyle ilgili bir şey söylemedi bile. Zaten karnının alt kısmında küçük bir dikişti.
Ama belden uyuşturma yapılırken omurilik sıvısı dışarı çıkıyormuş, bu sıvı yenilenene kadar baş ağrısı yapıyormuş. Tam bir hafta yattı. Yatarken hiçbir ağrısı yoktu ama ayağa kalkar kalkmaz ağrı saplanıyordu.

1 hafta baya uzunmuşolurda bişi çıkarsa en mantıklısı senelik izne denk getirmek o zaman saolasın canım

Doktor rapor verir mutlaka
tabi canım rapor alınır da neden niçin alındığı neden ameliyat olduğu konuşulunca ne denilir önemli olan odediğim gibi aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimle ve erkek ağırlıklı hepsinin ağzına yayılır zaten her şeyle alay etcek bahane arıyorlar erkeklerde bu konuda hassas eşim zor duruma düşsün istemem

Oblomovcum senin eşinin bi arkadaşı vardı hata yapan. Naptiniz onu aklıma geldi şimdi doğru yolu buldu mu adam

Oblomovcum senin eşinin bi arkadaşı vardı hata yapan. Naptiniz onu aklıma geldi şimdi doğru yolu buldu mu adam
ya canım o konuyu eşimle çok konuştum. erkek muhabbeti falan dedi kadınlar kendi ekliyor bir iki muhabbet edip alay ediyor sonra siliyor dedi. adam Allah kitap bilen biri zaten eşiminde o adamla muhabbet etmesini bu yüzden istemiştim ama o yazıları görünce başıma kaynar sular döküldü. sen neden yazıyorsun peki arkadaşına karşılık veriyorsun diyince de kızım şimdiye kadar hiç yorum yapmadım adamlar kuşkulanmaya başladı benden diyor başka arkadaş grubu da var eşimin. işte karı kız muhabbeti yapmayan adam mı olur diyorlarmış eşime. valla ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama 8 senedir erkeklerin içinde çalıştığım için az çok tanıyorum hepsini ve gerçekten karı kız muhabbeti yapmak hoşlarına gidiyor yapmayanı da adefersin öyle böyle sanıyorlar tabi ben hala tavrımı koydum pek o adamın yanına salmıyorum adamın eşiyle de görüşmeyi kabul etmiyorum...

En iyisini yapmışsın. Zaten araya girip kadına söylesen suçlu sen olursun belki kadının her şeyden haberi vardır bazıları bilir ama ses etmezler.

En iyisini yapmışsın. Zaten araya girip kadına söylesen suçlu sen olursun belki kadının her şeyden haberi vardır bazıları bilir ama ses etmezler.
var dedi zaten eşim canım ya ben şok oldum alay etmek için bile olsa eşimin başkasıyla konuşması sinir eder beni... bir kaç kere buluştuğumuzda mevzu geçmişti adam eşine ne yapayım onlar ekliyor beni demişti karısı da o kadının yazdığı yorumları sil demişti pek üstünde durmadım sonuçta face de profil açık oldu mu gelen geçen yorum yapıp beğenide bulunuyor. ama özelden mesaj bambaşka bir şey

Maalesef etrafımızda dolu var boyle seyler kınamaya da gelmez Allah kimsenin başına vermesin doğru yoldan ayirmasin kimseyi

Maalesef etrafımızda dolu var boyle seyler kınamaya da gelmez Allah kimsenin başına vermesin doğru yoldan ayirmasin kimseyi
amin canım Allah korusun kötü insanlardan şeytana uydurmasın.. Zaten eşim açıklama yaparken baya ezilip büzüldü utandı erkek muhabbeti falan dedi. çok şükür eşimden yana içim rahat ama kimseye yapmaz demeye gelmez. o olaydan sonra telefonuna kilit koymuştu sorduğumda karıştırıp saçma sapan düşüncelere kapılma diye demişti ama bir iki gün sonra baktığımda kaldırmıştı kilidi

Evet canım allah kimseyi şeytana uydurmasin.. En yapmaz denilen insanlar yapıp şaşırtıyor bazen. Tabiki takıntılı olmamak lazım bu konuda ama saf yerine de koydurtmamali kimse kendini. Benim eşimde namazında bi insan aklımın ucundan geçmez bu tarz bir şey yapacağı ama çevresinde binbir çeşit arkadaşı var ve maalesef hepsi bir olmuyor kadınlarda azcık eşine sahip çıkmalı bence sadece kendiyle değil eşiyle de ilgili olmalı ilgisizlik olduğunda kopuyor zaten ipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…