2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
İnşallah canım. Yıl başında o kadar ağladım ki. Çünkü ocak ayına girdiğimizde tam üç yıl bitiyordu . Nasip böyleymiş demek ki. 37.ayda hamile kaldım :) Allah bu sayfada bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin en kısa sürede inşallah :)

Herkese merhaba. Bu grupta pek çok tanıdık var :)
Kızlar ben tüp bebek tedavisine başladım. İki bebişim karnımda :) İnşallah tutunurlar. Cuma günü test yapacağım
Sizler nasılsınız? Hamile olanları tebrik ederim. Olmayan bizler de en kısa sürede güzel haberi alalım inşallah :)

Canim tekrar hos geldin. Insallah bu kez donecek sansin inaniyorum ben. Takvimin hayirli olsun simdiden. Ben hala ayniyim bu arada. Denemelere devam :)

İnşallah canım.Size de dua ediyorum. Ben tam üç yıl önce yarı yıl tatilinde bebek istediğime karar vermiştim. Üç yıl sonra bu yarı yıl tatilinde kısmet oldu :)
Umudunuzu kaybetmeyin. Açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu, üç kez klomen tedavisi gördüm, iki kez aşılama yapıldı, bir kez tüp bebek yapıldı, sonra hiçbir embriyoyu donduramadıklarını söylediler. Niye dondurulmadı diye bunalıma girdim. Aradan iki ay geçti ve iki embriyo dondurduklarını söylediler. Dosyanın arka sayfasına yazdıkları için görememişler. Şimdi o iki minnoş karnım da inşallah :anneadayı::anneadayı:

Ah canim ya bir onceki mesajimi erken yazmisim dikkate alma olur mu? Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla alirsin kucagina bebislerini. Belki hatirlarsin konusmustuk ben de 3 yildir deniyorum ama olmuyor. Aralik ayinda ben de ameliyatla miyom, polip ve perde aldirdim. Bekleme surem de doldu artik bu ay calismalara baslayabilecegiz. Insallah benim de sansim doner senin gibi :)

İnşallah canım. Yıl başında o kadar ağladım ki. Çünkü ocak ayına girdiğimizde tam üç yıl bitiyordu . Nasip böyleymiş demek ki. 37.ayda hamile kaldım :) Allah bu sayfada bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin en kısa sürede inşallah :)

Canım yaa çooookkk sevindimm gözyaşların sevinç olarak dönmüş sana ne güzel maşallah artık sıkma canını iyi düşün inşallah herşey daha güzel olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin etsin darısı da bize inşallah :KK200::KK200::KK200:

Ah canim ya bir onceki mesajimi erken yazmisim dikkate alma olur mu? Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla alirsin kucagina bebislerini. Belki hatirlarsin konusmustuk ben de 3 yildir deniyorum ama olmuyor. Aralik ayinda ben de ameliyatla miyom, polip ve perde aldirdim. Bekleme surem de doldu artik bu ay calismalara baslayabilecegiz. Insallah benim de sansim doner senin gibi :)
Canım inşallah. Biz uzun bir yolun sonuna geldik ama asıl koşuşturma şimdi başlıyor :)
Hatırlıyorum tabii ki.Çok geçmiş olsun. Artık bir sorun kalmadığına göre güzel haberini bekliyorum:KK200:

Canım yaa internet yok giremiyorum. Ameliyat demiş doktor. Biz ondan önce çakşır suyu keçiboynuzu özü bal polen falan aldık

Anladim canım bu varikoselin ilaç tedavisi de yok

Biz de aynı her gün sabah akşam keçiboynuzu ve her aksam havuç suyu

En etkili 2 yöntem buymus

Umarim ilimize de iyi gelir

Canım yaa çooookkk sevindimm gözyaşların sevinç olarak dönmüş sana ne güzel maşallah artık sıkma canını iyi düşün inşallah herşey daha güzel olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin etsin darısı da bize inşallah :KK200::KK200::KK200:
Teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla devam eder. Allah tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin inşallah :)

Ben 16 aylık evliyim bende yumurta tembelliği var. Klomen kullandim dünde catlatma ignesi vuruldum. klomenle hamile kaldım ama düşük yaptım üç ay olyo çok korkuyotum

Back