- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
Canım yaa internet yok giremiyorum. Ameliyat demiş doktor. Biz ondan önce çakşır suyu keçiboynuzu özü bal polen falan aldıkKontes001 canım gelince haberleşelim seninle eşleriMiz çok benziyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa internet yok giremiyorum. Ameliyat demiş doktor. Biz ondan önce çakşır suyu keçiboynuzu özü bal polen falan aldıkKontes001 canım gelince haberleşelim seninle eşleriMiz çok benziyor :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızaKontes001 canım uzun zamandır görüşemedik. Ben tüp bebek tedavisine daldım gittim, sonunda bu sayfada sizleri buldum ki güzel haberi aldım. Bana uğurlu geldiniz güzel dostlarım :)
İnşallah canım. Yıl başında o kadar ağladım ki. Çünkü ocak ayına girdiğimizde tam üç yıl bitiyordu . Nasip böyleymiş demek ki. 37.ayda hamile kaldım :) Allah bu sayfada bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin en kısa sürede inşallah :)Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Ay ay ay elim ayagim titredi yemin ederim cok sevindim canim. Ay cok duygulandim agliyorum ya. Siki siki tutunsunlar canim saglikla al kucagina insallahKIZLAR, CANLAR
BEN HAMİLEYİM![]()
Benim esimin degerlerinden iyi... doktor ilac takvjyesi vs ne demis
Herkese merhaba. Bu grupta pek çok tanıdık var :)
Kızlar ben tüp bebek tedavisine başladım. İki bebişim karnımda :) İnşallah tutunurlar. Cuma günü test yapacağım
Sizler nasılsınız? Hamile olanları tebrik ederim. Olmayan bizler de en kısa sürede güzel haberi alalım inşallah :)
İnşallah canım.Size de dua ediyorum. Ben tam üç yıl önce yarı yıl tatilinde bebek istediğime karar vermiştim. Üç yıl sonra bu yarı yıl tatilinde kısmet oldu :)
Umudunuzu kaybetmeyin. Açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu, üç kez klomen tedavisi gördüm, iki kez aşılama yapıldı, bir kez tüp bebek yapıldı, sonra hiçbir embriyoyu donduramadıklarını söylediler. Niye dondurulmadı diye bunalıma girdim. Aradan iki ay geçti ve iki embriyo dondurduklarını söylediler. Dosyanın arka sayfasına yazdıkları için görememişler. Şimdi o iki minnoş karnım da inşallah![]()
Ayyy canımmm inşallah. Hepimiz güzel güzel haberler paylaşalım :)Ay ay ay elim ayagim titredi yemin ederim cok sevindim canim. Ay cok duygulandim agliyorum ya. Siki siki tutunsunlar canim saglikla al kucagina insallah![]()
İnşallah canım. Yıl başında o kadar ağladım ki. Çünkü ocak ayına girdiğimizde tam üç yıl bitiyordu . Nasip böyleymiş demek ki. 37.ayda hamile kaldım :) Allah bu sayfada bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin en kısa sürede inşallah :)
Canım inşallah. Biz uzun bir yolun sonuna geldik ama asıl koşuşturma şimdi başlıyor :)Ah canim ya bir onceki mesajimi erken yazmisim dikkate alma olur mu? Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla alirsin kucagina bebislerini. Belki hatirlarsin konusmustuk ben de 3 yildir deniyorum ama olmuyor. Aralik ayinda ben de ameliyatla miyom, polip ve perde aldirdim. Bekleme surem de doldu artik bu ay calismalara baslayabilecegiz. Insallah benim de sansim doner senin gibi :)
Canım yaa internet yok giremiyorum. Ameliyat demiş doktor. Biz ondan önce çakşır suyu keçiboynuzu özü bal polen falan aldık
Benim esimin degerlerinden iyi... doktor ilac takvjyesi vs ne demis
Teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla devam eder. Allah tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin inşallah :)Canım yaa çooookkk sevindimm gözyaşların sevinç olarak dönmüş sana ne güzel maşallah artık sıkma canını iyi düşün inşallah herşey daha güzel olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin etsin darısı da bize inşallah![]()
Merhaba yeni üyeyim . Hayırlı aksamlar
Ben 16 aylık evliyim bende yumurta tembelliği var. Klomen kullandim dünde catlatma ignesi vuruldum. klomenle hamile kaldım ama düşük yaptım üç ay olyo çok korkuyotum
Ay amin inşallah isteyen herkese nasip etsin 14 güne belli olur artikİnşallah bu sefer sağlıkla gelir canım