- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kızlar birde 14 gun yumurtlama dersek 12 13 14 16 değerlendirildi sizce uygün mu 16dan sonra yok çünkü
Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Canlar test yaptım çok değişik oldu t bölgesinin altında pespembe bişey kaldı daginik anlamadım ya tam t ye de denk gelmiyor ama ilk defa böyle oldu c de çok geç çıktı test bozuk olabilir mi
Allahım isteyen herkese versin dualarimdasiniz canimBiz adayız canım ne çift çizgi var ne gebelik ne kese ne kalp atisi
Bekleme doktor dediği zaman git canım. Ama kalp atışı 8 haftaya kdr duyulabilir cnm korma doktorunun dedikleri ni yap..biz hamile değiliz cnm ben daha önceki gebelik tecrübemden yardimcı olmaya çalıştımKızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Sağol canım benim teşekkür ederim cevabın için allahım kimsenin kucağıni boş bırakması n benimde bir düşük oldu bu 2.gebeligimBekleme doktor dediği zaman git canım. Ama kalp atışı 8 haftaya kdr duyulabilir cnm korma doktorunun dedikleri ni yap..biz hamile değiliz cnm ben daha önceki gebelik tecrübemden yardimcı olmaya çalıştım
Çok çok silik bişey var mı gören ne biliyim ya daha 3 günüm var ama 3 de çok değil ki yani
Canim hemen çıktı hatta ilk once daha belirgin pembeydi durdukça siliklesti iyice bide wcye zorla çıktım akşam saati yaptim nolur akıl verin banaValla canim ben goruyorum silik de olsa var gibi. Hemen mi cikti?
Canim ben cizgi goremedim ama cizginin olmasi gereken yerde boya surulmus dagilmis gibi pembe leke var bence sabah ilk idrarinla tekrar dene kaset test yapsan daha iyi bunlari idrara daldiriyorsunuz ya cok sivi emebiliyor.Çok çok silik bişey var mı gören ne biliyim ya daha 3 günüm var ama 3 de çok değil ki yani
Yapma beKuzular bugun iste cok yogundum hic foruma giremedim. Herkes iyidir umarim. Sabah atesim 36.2'ydi. Biraz once de regl oldum zaten. Subat'a bakacagim artik :)
Canim bu kaset test ama foto belli olsun diye açtım benCanim ben cizgi goremedim ama cizginin olmasi gereken yerde boya surulmus dagilmis gibi pembe leke var bence sabah ilk idrarinla tekrar dene kaset test yapsan daha iyi bunlari idrara daldiriyorsunuz ya cok sivi emebiliyor.
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahSağol canım benim teşekkür ederim cevabın için allahım kimsenin kucağıni boş bırakması n benimde bir düşük oldu bu 2.gebeligim
Hayırlısı cnm inşaallah yine gelecek ay beraber beklemeye devam bu Son regl olur hepimiz için inşaAllahKuzular bugun iste cok yogundum hic foruma giremedim. Herkes iyidir umarim. Sabah atesim 36.2'ydi. Biraz once de regl oldum zaten. Subat'a bakacagim artik :)
Test bozuk olabilir canim sen yine test al sabah ilk idrarla yap garanti olsunCanim bu kaset test ama foto belli olsun diye açtım benevet iste ilk defa böyle bişey görüyorum böyle daginik pembe ne demek onu anlayamıyorum ama sanırım yok bu olumlu bişey gibi değil
Olabilir canim bata 3 gün var zaten olmazsam sabah ilk idrarla denerim yineTest bozuk olabilir canim sen yine test al sabah ilk idrarla yap garanti olsun
Yapma bene yapalım demek ki bi daha ki aya ikiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?