2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar benim de bata 4 gün kaldı yani belli de olmuyor ki 2 günde olabilir bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için dollenmeden tahmini kaç gün geçmeli idrar testi için bilen var mı

Kızlar benim de bata 4 gün kaldı yani belli de olmuyor ki 2 günde olabilir bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için dollenmeden tahmini kaç gün geçmeli idrar testi için bilen var mı
Kesin olmamakla birlikte 10gunden sonra silik olarak belli oluyo sanirim ama dusuk değer ve soru isaretleri yerine adet gecikmesini beklemek mantikli

İyi akşamlar kızlarrr.
Sizde de yumurtlamadan sonra çok akıntı oluyo mu ya bende çok oluyo.

Eklentiler

• IMG_20170130_192649.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 33
Kesin olmamakla birlikte 10gunden sonra silik olarak belli oluyo sanirim ama dusuk değer ve soru isaretleri yerine adet gecikmesini beklemek mantikli
12 günde falan canimmm bu aksam açık eczane bulmadım yoksa hiç affetmicektim ama neyse walla eğer hissiyatsa hamilelik bu ay çok farklı bi his var içimde ve eğer kısmet olurda güzel haber alırsam en büyük belirtim kabızlık olacak sanırım

Benim de göğüs halkamin büyümesi olucak sanirim
Canım sen hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun tekrar. Bir şey sorucam göğsümün kahverengi halka kısmı çok buyudu hamilelik aklıma gelmiyor değil ama vajinaya bıçak girmesi gibi belirtiler oldu mu sende hiç bende genelde regl öncesi olur ve regl olurum o yüzden gogus farkliligini hamileliğe yoramiyorum

İyi akşamlar kızlarrr.
Sizde de yumurtlamadan sonra çok akıntı oluyo mu ya bende çok oluyo.

Bazen oluyo canım ama bu ay az akıntım var benim hsg etkisi mi bilmiyorum daha yumurta akını bile göremedim 17 gün var bata..

Ha belki de 2 kez yumurtlarsın belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…