• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

senin de durumun zormus cnm Allah bize sabir versin
biz de 1500 2 milyara yakin oaramiz gitti
ilaclar igneler ozel hastaneye gidiyodum ben cok tavsiye ediliyodu doktor
ama artik gidersem de devlete giderim
Allah sabir versin canim bence bardaga dolu tarafindan bak sen ve esinin arasi iyise sknti olmuyorsa bu konu aranizda hele birde ciddi saglik skintiniz yoksa sukret ve bekliyelim ben oyle yapiyorum yapacak bisey yok.

Allah sabir versin canim bence bardaga dolu tarafindan bak sen ve esinin arasi iyise sknti olmuyorsa bu konu aranizda hele birde ciddi saglik skintiniz yoksa sukret ve bekliyelim ben oyle yapiyorum yapacak bisey yok.
bende prolaktin yuksekligi vardi doktor dostinexle dusurdu 24 e
ama sıkıntı stresle tekrar yükselebiliyo cnm
esimde cok sukur sorun yok
esim uzulme diyo
ama benim artik cok zoruma gidiyo hep bebek videolari izleyip bana gosteriyo
bozuntuya vermemeye calisiyorum ama bugun de gosterirse bana artik cocuk vodeosu gosterm dicem
onun adina da uzuluyorum cok istiyo o a belli etmememye calisiyo
esimin akrabalari komsular canimi sıkıyor surekli sorukar bitmiyo

ne guzel masallah insallah hamilesindir
benim silik bile cikmadi cnm..
bat gecikti mi senin
Canım bat dündü benim olmadım bi belirttim de olmadı adete dair bugün bi cesaret yapayım test dedim sabah uyanır uyanmaz yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama görünüyo yani yada ben öyle görüyorum bilmiyorum işte daha kimseye söylemedim akşam atıcam resmini size. İnşallah sana da bana da herkese verir Rabbim benimde geçmiş degil daha adetim sen de karartma içini bu ay olmazsa öbür ay İnşallah olucak Allahın izniyle

Canım bat dündü benim olmadım bi belirttim de olmadı adete dair bugün bi cesaret yapayım test dedim sabah uyanır uyanmaz yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama görünüyo yani yada ben öyle görüyorum bilmiyorum işte daha kimseye söylemedim akşam atıcam resmini size. İnşallah sana da bana da herkese verir Rabbim benimde geçmiş degil daha adetim sen de karartma içini bu ay olmazsa öbür ay İnşallah olucak Allahın izniyle
amin cnm insallah aynen hemen deme kimseye ne olur ne olmaz
ama bence hamilesin cnm bat da gecikmis hem
benim bata normalde 8 gun kaldi
ama catlatma ignesi oldugum icin erken olur olsa da kurtulsam

İnşallah doğru görmüşsündür çift çizgidir canım

tinyrose tinyrose üzülme bile diyesim gelmiyor artık. Ne hissettiğini öyle iyi tahmin edebiliyorum ki. Allah öyle bir zamanda verecek ki "Allahım iyi ki şimdi olmuş" diyeceğiz. Buna inanıp bunu düşünmek istiyorum sadece.

tinyrose tinyrose üzülme bile diyesim gelmiyor artık. Ne hissettiğini öyle iyi tahmin edebiliyorum ki. Allah öyle bir zamanda verecek ki "Allahım iyi ki şimdi olmuş" diyeceğiz. Buna inanıp bunu düşünmek istiyorum sadece.
aynen bende bunu dusunup kendimi teselli etmeye çalışıyorm
bu ay da bi adet oluyum da incir ve havuc kuru yapmayı dusunuyorum

Tatlım ben regl oldum. Canım baya sıkkın uğrayamadım da buralara. Keyifsizim. Doktor da AHM hormonuna baktır istersen dedi. Aslında tetkik yani içimiz rahatlar ama ona da canım sıkıldı. İnfertilite içinmiş sanırım yumurta sayımı ile ilgili bir şeyler herhalde. Sinirimden onu da araştıramadım.
hayırlısı olsun canım üzülme. amh testi yumurta sayına bakıyo.

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Ekim hamiş adayları :anneadayı: ( Batlar )

@BaharKenan35 1 Ekim :duduk:
@Cerencann23 2 Ekim :duduk:
@burcinnburcinn 2 Ekim :duduk:
@sadece umut 4 Ekim :duduk:
@arvenlena 4 Ekim :duduk:
@AyzaD 7 Ekim :duduk:
@Lknrokan35 9 Ekim :duduk:
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim:duduk:
H hml2829 9 Ekim :duduk:
@uydurukpirenses 10 Ekim :duduk:
@Safistd 10 Ekim:duduk:
@Crescent-hll 10 Ekim :duduk:
@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Maylopala 11 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim :duduk:
@fadimebal04 12-13 Ekim :duduk:
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim :duduk:
@blondgunes 13-14 Ekim :duduk:
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim :duduk:
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim :duduk:
@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim :duduk:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
U Uzunnn 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
@seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
Zehna67 Zehna67 21 Ekim
Senay_26 Senay_26 22 Ekim
aysesahra aysesahra 23 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
ferishhh ferishhh 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
@Minnosgelin 26 Ekim
@Afitab_ 26 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@Ejderha Dovmesiz Kiz 29 Ekim
@Sevda8888 30 Ekim

20161017_184852.jpg

Kizlar dayanamadim 5 gun kala erken gebelik testi yaptim o hayalet cizgi var mi ben hayal mi goruyorum yardim ediiin..

Kizlar test yapcamda adete 4 gun var sizce yapsammi sabahmi yapiym dayanamiyomda..

Kizlar yaa testi yaptimda testin kirmizi yanicagi yerde beyaz cizgi var etrafi penbe simdi atcamda resmi belli olmaz yani sizce umit varmi yaa..

Belli olmuyoki pek burda off yaa yarin sabah saglik ocaginda kan vercem..

Back