Nasıl lekelenme açık renkse umut olabilirArkadaşlar benimde bu ay yaklaşık 1 yıldan sonra ilk defa 27. Gün adetimin lekelenmem oldu şuan bir şey yok. Adetim uzun süredir 30 günü buluyordu. Bu yerleşme dedikleri hangi gün oluyor umut etmelimiyim bilemedim. bu ay çok hissettim hamile olacağımı gördüğüm saatten beri canım çok sıkıldı var mı böyle olan
Bekle bakalım canım inşallah bebektendiraçık önce pembe biraz kahve ama sökülmedim daha
Bende 11 aydır bekliyorum canıminşallah çok zor ya her ay bekleyip sonra hüsran olmasıAllah herkesin gölüne göre hayırlısını versin
Geldiği gün ve ertesi günü değerlendir o çatlama olacak anlamına geliyo ertesi gün çok sıvı akıntı geliyoKizlar herkese iyi geceler. Gece gece kafama bir sey takildi. Uzayan akintinin oldugu gunu mu degerlendirmek gerek sizce? Yoksa uzayan akinti geldi mi artik is isten gecmis mi oluyor? Nedir bu isin dogrusu?
Gunaydin kizlarr, canım ne yaptın merak ettim seni geçti mi ağrın?Sicak su torbasi koydum gecmezse gidecegim galiba
Günaydın canmGunaydin kizlarr, canım ne yaptın merak ettim seni geçti mi ağrın?
günaydın:) sabah kalktığımda geçmişti ama şimdi tekrar hafiften başladı sanki...bugünde geçmezse akşam acile gideceğimGunaydin kizlarr, canım ne yaptın merak ettim seni geçti mi ağrın?
İnşallah olmazsın canımGünaydın kızlar
Bugün bat günüm ama gelen giden yok şimdilik,
dün gece çok kötüydüm hem titredim hem yandım kaç kere lavaboya kalktım bilmiyorumama sanırım üşüttüm ondan oldu,
bugün inşallah regl olmazsam test alıcam sabah yapcam bakalım hayırlısı
Geldiği gün ve ertesi günü değerlendir o çatlama olacak anlamına geliyo ertesi gün çok sıvı akıntı geliyo
Sperm 3 ile 5 gün yaşayabiliyo olacaksa olur zaten canım sıkıntı yapma :)Bizim akintidan bir gun once oldu korunmasiz iliski. Bir daha da olamadi. O yuzden merak etmistim canim.
Bizim akintidan bir gun once oldu korunmasiz iliski. Bir daha da olamadi. O yuzden merak etmistim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?