2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ben gecen hafta salı adetim bitti ama yumurta akı kivaminda akıntıyı bir kaç kez gördüm bir haftadır hep islagim tam kurudu derken tekrar yumurta akını gördüm bu ne demek oluyor bir haftada iki kez yumurtlama olur mu yaa çok takip ediyoruz ondanmi bunlar kafamiza takılıyor siz yumurta akını kaç kere goruyorsunuz

İnş olmazsın ben 18 günde adet olurum hic ovu testi yapmadığım için yumurtlama olayına gore adeti bilmiyorum cnm

yumurta akının uzaması da gerekiyor canım. bir ayda 2 kere yumurtlama oluyor diyorlar ama çok çok nadirmiş bu durum

İnş olmazsın ben 18 günde adet olurum hic ovu testi yapmadığım için yumurtlama olayına gore adeti bilmiyorum cnm
olurum canım erken gebelik testi yaptım pazartesi negatifti. normal gebelik testi olsa geç döllenmeden görünmedi dicem amaerken gebelik testi geç döllenme de olsa gösterir heralde

Canim ben bir kez goruyorum. Genelde 14 ya da 15. gun ama bu ay ilk defa 17. gunde gordum.

İnofolic kullanıyormusun? Benim de var, burda görmüştüm yan etkilerinde yazıyor

yumurta akının uzaması da gerekiyor canım. bir ayda 2 kere yumurtlama oluyor diyorlar ama çok çok nadirmiş bu durum
Uzuyodu Uzuyodu uç kez uzuyan gördüm bir hafta içinde anlamadım bende hani bir kez oluyor diye biliyorum o yüzden soruyım dedim bunların hepsi hikâye görünce bakalım bir hafta sonra adetim

olurum canım erken gebelik testi yaptım pazartesi negatifti. normal gebelik testi olsa geç döllenmeden görünmedi dicem amaerken gebelik testi geç döllenme de olsa gösterir heralde
Sen böyle istemiyorum dedin birde üstüne diş yaptırdın olacağı tutarmış:) inş senin için hayırlısı neyse o olsun canım

selam kızlar benımde adetım 5 gun geçmişti dun aksam test yaptım negatif ve 2 saat sonra kırmızılar görüldü artık çok yoruldummmm hemde cokkkkkkkkk eşimde uzuldü hasta olmama biliyorum her ikimizdede sorun yok ama nasip olmayınca olmuyor

birşey sorabilirmiyim yumurta akının uzaması yumurtlamaya mı delalet. ben bikaç gün önce yaşadım ama normalde yarın regl günüm o zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl olmam gerekiyorki

birşey sorabilirmiyim yumurta akının uzaması yumurtlamaya mı delalet. ben bikaç gün önce yaşadım ama normalde yarın regl günüm o zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl olmam gerekiyorki
valla canım yumurtladıktan 14 gün sonra regl olma olayı herkeste tutmuyor ama genelde öyle olduğu söyleniyor. bir iki gün önce gördüysen o akıntıyı biraz beklicem sanırım regl olmayı ama inşallah olmazsın regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…