- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
- 33
Olabilir canım benimde 4 gün geçmişti akintim hiç durmadı yumurtlama gününden sonra çok heveslenmistim. Ama malesef hüsranla sonlandi inşallah vardır birşeyler sende kuzum ama çok umitlenme uzulmeni istemembende regl olmayı bekliyorum ama daha 5 gün var dün hatta dünden önceki gün başladı akıntım onun öncesi beyaz akıntım vardı bilmiyorum ya üşütmüşte olabilirim
gönlüm olmasından yana ama yoksada bu ay ilk defa üzülmeyeceğim tamam ilişkiler çok düzenliydi ama şu yumurta tembelliği ve ovu testinde çift çizgiyi görememek hevesimi kırdı tamamiyle hemdeOlabilir canım benimde 4 gün geçmişti akintim hiç durmadı yumurtlama gününden sonra çok heveslenmistim. Ama malesef hüsranla sonlandi inşallah vardır birşeyler sende kuzum ama çok umitlenme uzulmeni istemem
Üzülme canım Cuma vakti Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize. En iyisi 1 hafta reglinin geçmesi canımgönlüm olmasından yana ama yoksada bu ay ilk defa üzülmeyeceğim tamam ilişkiler çok düzenliydi ama şu yumurta tembelliği ve ovu testinde çift çizgiyi görememek hevesimi kırdı tamamiyle hemde
canım hiç belli olmaz, rabbim ol deyince olur... ne ümitsiz ne ümitli olalım...ümidimiz uzun vadede var olsun ama kısa vaderlerde her ay ayrı bir travma yaşıyoruz yoksagönlüm olmasından yana ama yoksada bu ay ilk defa üzülmeyeceğim tamam ilişkiler çok düzenliydi ama şu yumurta tembelliği ve ovu testinde çift çizgiyi görememek hevesimi kırdı tamamiyle hemde
Ben çift çizgiyi gördüm de ne oldu canım :)gönlüm olmasından yana ama yoksada bu ay ilk defa üzülmeyeceğim tamam ilişkiler çok düzenliydi ama şu yumurta tembelliği ve ovu testinde çift çizgiyi görememek hevesimi kırdı tamamiyle hemde
ben deBen çift çizgiyi gördüm de ne oldu canım :)
Üzülme canım Cuma vakti Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize. En iyisi 1 hafta reglinin geçmesi canım
pazar günü erken gebelik testi yapayım diyorum tabi o zamana kadar hastalanmazsam 2 gün kalacak varsa çıkar heralde en azından diğer testten yapıp negatif çıkınca geç döllenme mi acaba dememcanım hiç belli olmaz, rabbim ol deyince olur... ne ümitsiz ne ümitli olalım...ümidimiz uzun vadede var olsun ama kısa vaderlerde her ay ayrı bir travma yaşıyoruz yoksabatı bekleyelim görelim.. senin az kalmıştı bata hatta elindeki testlerden patlat bir tane:))) içimiz rahatlasınn
ovu testim var ama yapmak için erken değil mi 5 gün az değilya keşke:)))) evde ovü testin bittimi:) yapsana nasıl çıakcak:)
kızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardıkasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam
canım ya keşke valla bende istiyorum ama pek ümitli değilim..Ben senden çok şüpheleniyorum bu ay. İnşallah bebiş vardır yaaa
yap bakim bi:)ovu testim var ama yapmak için erken değil mi 5 gün az değil
anca eve gidince yaparım canım iş yerindeyimyap bakim bi:)
Kızlaaaarrrr napıyosunuzz
Bata son 5 hiç belirtim yok ama umudum var olacak inşallah,
rüyamda saksıda çiçek gördüm hamileliğe işaretmişinşallahhh
değil mi... kesinlikleKızlar selam, az önce arkadaşımla hastaneden geldik.. ilk denemede tutturmuşlar kan verdik pozitif. Hiç bir şey de kullanmadı iliskiden sonra ne ayaklarını dikmiş ne de başka bişey hatta idrara bile cikmiş. Yani olacaksa her türlü oluyor bende artık saldım çayıra mevlam kayira:) olursa olur olmazsa da kismet:)
Ne anlama geliyor canim bu ben ovu testlerini anlamiyorumdaEki Görüntüle 1939047 ovu testi yaptim. Ama isigi ayarliyamadim normalde bir iki ton daha koyu. Daha 5 gun var erken aslindadeniz_ve_mehtap
Yumurtlama gunu haricinde 2. Cizgi koyu cikarsa gebelik sansi oluyor canim..Ne anlama geliyor canim bu ben ovu testlerini anlamiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?