- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Aaa bakalim.koyulasacak mi... hadi insallahhhh; )Eki Görüntüle 1939047 ovu testi yaptim. Ama isigi ayarliyamadim normalde bir iki ton daha koyu. Daha 5 gun var erken aslinda deniz_ve_mehtap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bakalim.koyulasacak mi... hadi insallahhhh; )Eki Görüntüle 1939047 ovu testi yaptim. Ama isigi ayarliyamadim normalde bir iki ton daha koyu. Daha 5 gun var erken aslinda deniz_ve_mehtap
Benim kilom 65 ti olması gereken 59-60 yani 5 kilo fazlam var şimdi 63 oldum bakalım yavaş yavaş vericem inşallah işte spor yapmaya eriniyorum yoksa daha hızlı veririmCanim bugün açtım 10 dk yapabildiği gerçekten zorlandım bide sen dene bakalım senin kaç kilo fazla var
Hayırlı olsun canımKızlar bende hamileyim aranıza katılmak istedim Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguyu duaların sizinle hamile arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum
Amin saglikla kucaginizada almak nasip olur insallahKızlar bende hamileyim aranıza katılmak istedim Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguyu duaların sizinle hamile arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum
Bende 55.5 gibiyim canım 52-53 olsam yeter bende spor yapıyorum ama yemeyi durduramıyorum canım şöyle fit bir anne olmak istiyorum onun için çaba harcıyorum hoş dha anne olduğumuz falan yok ama nasipBenim kilom 65 ti olması gereken 59-60 yani 5 kilo fazlam var şimdi 63 oldum bakalım yavaş yavaş vericem inşallah işte spor yapmaya eriniyorum yoksa daha hızlı veririm
İnsaAllah canımYumurtlama gunu haricinde 2. Cizgi koyu cikarsa gebelik sansi oluyor canim..
amin canım sağlıkla al kucağına bebişini bizler daha hamile değiliz ama hamile adayıyız grubun adından anlaşılacağı üzere dua et bize bizlerde kalalımKızlar bende hamileyim aranıza katılmak istedim Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguyu duaların sizinle hamile arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum
Merhaba kızlar malesef bu ay olmadı bebek 4. Gün gecikmeden hastalandım şimdi bu gün inofolic kullanıcam. Bana kullanım açısından yardımcı olurmuşsunuz? İnternette aç karnına bir bardağa bi poşet döküp için diyor. Siz günde 1 paket mi 2 paket mi içiyorsunuz?
Siz doktorunuza danışınız mı?Benim de bu ay olmadı. Rahim filmi de çektirmiştim çok umutluydum. Pazartesi inofolic alıp başlayacağım ben de. İnşallah faydasını görürüz. 2 paket de içen var 1 paket de. Ben 2 paket içmeyi planlıyorum garanti olsun:)
Sormadım ama pazartesi arayıp konuşucam. Burdan da yazarımHayır inofolic için doktora danışmadım.Burada yazan ve bu şekilde hamile kalanlardan biliyorum. Siz sordunuz mu?
İyi olur. Benden bu ay hormon testi istedi. Onları yaptıracağım. Siz ne zamandır istiyorsunuz?