kızlar size bir şey soracağım tam bir derdim vara açılacak konu
ailecek görüştüğümüz bir çift var ve adam karısını aldatıyor. aldatıyor derken fiziki bir eylem var mı bilmiyorum ama face den başka kadınlarla konuşuyor adam geçenlerde öğrendim
eşime yazıştıkları mesajları atmış birden fazla hemde adam belki alay ediyor ama hoş bir şey değil gördüm çıldırdım eşimle kavga üstüne kavga ettik ama adamla o kadar iyi anlaşıyor ki kardeşiyle bu kadar iyi anlaşmıyor yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor hatta sürekli hediyeleşirler o kadar yani eşim bana hediye almaz gider ona alır
olayı öğrenince dedim bütün ilişkini keseceksin o adamla ama dinler mi sizce tabi dinlemedi.. bu davranışlarıyla benim eşimi de heveslendirmesinden korkuyorum ki bazı cevaplarında oğlum yapma günah demiş bazılarında da bunları nerden buluyon diye sormuş o da kendileri ekliyor beni valla ben bir şey yapmıyorum demiş.. yazmıcaktım ama içimde kaldı çatlıcam.. olay olduğundan beri çok soğudum eşimden yanına yanaşmak gelmiyor içimden tavrımı anlıyor ve eskisinden bir tık daha sıcak davranıyor bana.. bu sosyal hesaplar hayatımıza girdiğinden beri hiç bir ailede huzur kalmadı.. ben sildim rahatladım derken eşimin arkadaşının bu huyunu öğrendim
karısıda o kadar iyi o kadar saf ki anlatamam daha 4-5 kere görüştük ama çok sıcak kanlı biri.. ama bir o kadarda eşinin her hareketini takip eden bir kadın içimden adamı neden bu kadar sıkıyor diye düşünüyordum şimdide acaba bu durumlardan haberi var mı acaba diyorum
ben artık kadının yüzüne bakamam 2dir evlerine çağırıyor ama hem bahaneyle kaçıyorum ama 3. 4. çağırışında kadın işkillenecek hep bahane nereye kadar.. yerimde olsanız ne yapardınız gidipte söylenmez ki karı koca arasına girmeyi hiç doğru bulmuyorum onlar iyi olur ben kötü.. anlayacağınız zor durumdayım