- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
Başka hesabı olabilir miBilmiyorum ki niye oldu mesajlarına bakmadım bakayım bi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka hesabı olabilir miBilmiyorum ki niye oldu mesajlarına bakmadım bakayım bi.
Geçmiş olsun canım. Bizden de ona slm söyle gelsin bir an önce :)Kizlar kutuphanekesinin hepinize selami var tam olarakta kazen in uyarisindan dolayi uzaklastirma almis.ama o sadce face de imis kimseyi toplamamis davet etmemis orda oldugu icin onunda basi yanmis.bilginize.
Nasilsinz bu arada,bende gribim agiz burun tikali.
Kizlar kutuphanekesinin hepinize selami var tam olarakta kazen in uyarisindan dolayi uzaklastirma almis.ama o sadce face de imis kimseyi toplamamis davet etmemis orda oldugu icin onunda basi yanmis.bilginize.
Nasilsinz bu arada,bende gribim agiz burun tikali.
Canim bugün açtım 10 dk yapabildiği gerçekten zorlandım bide sen dene bakalım senin kaç kilo fazla varBende deneyeyim bakalım belki fayda görürürüm
Ayyy hiç içmiyorum faydası oluyo mu gercektenSelam kizlaar bende spor sonra kuaför fln derken burayi unutmuşum. Kilo vermek istiyorsanız yeşil çayı da hayatınıza sokmayi unutmayin
Günaydın canım bende bu ay öyle olmustum ardindan regl oldum keşke yerlesme olsa senin inşallah öyledirkızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardıkasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam
Günaydın canım adete kaç gün varkızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardıkasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam
bende regl olmayı bekliyorum ama daha 5 gün var dün hatta dünden önceki gün başladı akıntım onun öncesi beyaz akıntım vardı bilmiyorum ya üşütmüşte olabilirimGünaydın canım bende bu ay öyle olmustum ardindan regl oldum keşke yerlesme olsa senin inşallah öyledir
Günaydın canım adete kaç gün var
Bekle bakalım canım stres yapma. Ümitlenmede sonra üzülüyoruz.33 günden hesaba göre 5 gün var ama geç yumurtlaynca değişiyor diyorlar ya ama ben 5 gün kesin diyorum
yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatımama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldumBekle bakalım canım stres yapma. Ümitlenmede sonra üzülüyoruz.
mevsimsel mi acaba? ama ihmal etme kardeşiminde 2-3 gün sürmeye başladığında şüphelendi pko çıktıhayırlı günler herkese daha önce 6 gün süren adetim 2 aydır 3 gün sürüyor salı günü dr gidicem aynı durumu yaşayan var mı aranızda.
Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatımama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldum
Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatımama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldum
hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edeceklerKolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)
Aynen canım nasip. Var demekki vakti zamanı. Hazırlanıyolar bize gelmek için :) bekleyeceğiz bizde :)hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edecekler