• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar kutuphanekesinin hepinize selami var tam olarakta kazen in uyarisindan dolayi uzaklastirma almis.ama o sadce face de imis kimseyi toplamamis davet etmemis orda oldugu icin onunda basi yanmis.bilginize.
Nasilsinz bu arada,bende gribim agiz burun tikali.
Geçmiş olsun canım. Bizden de ona slm söyle gelsin bir an önce :)

Kizlar kutuphanekesinin hepinize selami var tam olarakta kazen in uyarisindan dolayi uzaklastirma almis.ama o sadce face de imis kimseyi toplamamis davet etmemis orda oldugu icin onunda basi yanmis.bilginize.
Nasilsinz bu arada,bende gribim agiz burun tikali.

ay çok üzüldüm ya görünce şok oldum dedim bizim arkadaşımız bişi yapmaz:KK43:sende çok selam söyle canım. bir üye cağırmış heralde face hesabına bende gördüm birine mesaj atmış:KK51:kurallar baya sıkı oldu aslında kadınlar kulubününde face hesabı var.. sanırım anne bebek topluluğu :KK51:

kızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardı:KK51:kasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam:işsiz:

kızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardı:KK51:kasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam:işsiz:
Günaydın canım bende bu ay öyle olmustum ardindan regl oldum keşke yerlesme olsa senin inşallah öyledir

kızlar günaydın
Günaydın canım adete kaç gün var

hayırlı günler herkese :110:daha önce 6 gün süren adetim 2 aydır 3 gün sürüyor salı günü dr gidicem aynı durumu yaşayan var mı aranızda.

Bekle bakalım canım stres yapma. Ümitlenmede sonra üzülüyoruz.
yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için:KK48: bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatım:KK76:ama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldum:KK51:

yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için:KK48: bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatım:KK76:ama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldum:KK51:
Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)

Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)

hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım:KK48: vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edecekler:işsiz:

hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım:KK48: vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edecekler:işsiz:
Aynen canım nasip. Var demekki vakti zamanı. Hazırlanıyolar bize gelmek için :) bekleyeceğiz bizde :)

kızlar günaydın hayırlı cumalar:) gurba girmeyeyim diyorum ama duramıyorum ya yok böyle bir şey:KK200: aranızda en olanaksız ayı yaşayan benim:hasta: çünkü eşimle hastalandık yatıyor evde:kusmuk:çalışma yok, ileri hareket sperm az:KK55:
bat 12 :D hayaller öteki aya... hatta yıllara...

Back