• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba kızlar. bugün çok sakin burası :)

iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakma

rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabi
bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun bu arada
Yok bebişim bırakmadım sizi hala buradayım :) içim rahat rejim yapıyorum inşallah kilo verebilirim :D

@denizvemehtap35 bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun Allah şifa versin canlarr

Merhaba kızlar. bugün çok sakin burası :)

iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakma

rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabi
bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun bu arada

saolun kızlar.. ssylg_03 ssylg_03 canım bir daha ki sefere detaylıca sor bakalım kafamı kurcalardı neden olur falan de anlatır belki

Merhaba bayanlar okuldayım bende sınav yapıyoruö çocukları :)) malum karne verilecek artık pek girmiyorum günde bir kere falan. Kendime süper bi zayıflama ve sıkılaşma programı buldum. JİLLİANS İLE KİLLER BUNS :) müthiş bir program. Fazladan olan 3 kg ı bununla vercem hemde gebeliğe kafayı takmamış olcam inşallah ben en son spor yaptığım ay hamile kaldım hatta o kadar umudum kestim ki çatlama iğnesinin 17. Günü test silik çıktı dediki ben gebe olamam kesin iğne etkisi ertesi gün tekrar yağınca ve belirgin olunca anladım gebe olduğumu düşün o kadar vazgeçmişken geldi bebişim

Merhaba bayanlar okuldayım bende sınav yapıyoruö çocukları :)) malum karne verilecek artık pek girmiyorum günde bir kere falan. Kendime süper bi zayıflama ve sıkılaşma programı buldum. JİLLİANS İLE KİLLER BUNS :) müthiş bir program. Fazladan olan 3 kg ı bununla vercem hemde gebeliğe kafayı takmamış olcam inşallah ben en son spor yaptığım ay hamile kaldım hatta o kadar umudum kestim ki çatlama iğnesinin 17. Günü test silik çıktı dediki ben gebe olamam kesin iğne etkisi ertesi gün tekrar yağınca ve belirgin olunca anladım gebe olduğumu düşün o kadar vazgeçmişken geldi bebişim
Bende deneyeyim bakalım belki fayda görürürüm

Selam kizlaar bende spor sonra kuaför fln derken burayi unutmuşum. Kilo vermek istiyorsanız yeşil çayı da hayatınıza sokmayi unutmayin:halay:

Yok bebişim bırakmadım sizi hala buradayım :) içim rahat rejim yapıyorum inşallah kilo verebilirim :KK70:
inşallah canım dr banada demişti işte biraz kilo ver diye halbuki çokda kiloluda değilim sanki :D bende rikkat etmeye çalışıyorum ama masa başı çalışınca işte ekmeği kessemde pek değişim yok. spor şart :))

bi ara yoğurt kürünü uygulamıştım düzenli yapınca işe yarıyor ama işte akşam meyve vb hiç birşey yememek gerekiyo ama eşim yediğinde dayanamıyorum :D o yüzden uygulayamadım

Aa iştah açmaz aslında kuzum. Yağları sessizce yakar:) karın bölgenizdeyse yağlar bol yağsız yoğurt ve avokado tüketin güzel yakiyor
inanır mısın bende ot çöp ne varsa ters tepki yapıyor... o zamanlar baya zayıftım normal çaydan kurtulayım diye yeşil çay içmeye başlamıştım ve başka bir şey içmiyordum. avokadoyu çok severim. marul salatası yaparken hep kullanırım eşim kız kardeşim başta yemedi ama onlarda alıştı artık.. hem kadınlar için hem erkekler için çok faydalı

inanır mısın bende ot çöp ne varsa ters tepki yapıyor... o zamanlar baya zayıftım normal çaydan kurtulayım diye yeşil çay içmeye başlamıştım ve başka bir şey içmiyordum. avokadoyu çok severim. marul salatası yaparken hep kullanırım eşim kız kardeşim başta yemedi ama onlarda alıştı artık.. hem kadınlar için hem erkekler için çok faydalı
Evet kizlar ama sakın bir bütün avokadoyu kendiniz yemeyin valla yaglanirsiniz:KK73: canım sen adacayi içiyor muydun şu yumurtlamaya yardimciymis güya. İçiyorsan bi faydasını gördün mu:spor:

Evet kizlar ama sakın bir bütün avokadoyu kendiniz yemeyin valla yaglanirsiniz:KK73: canım sen adacayi içiyor muydun şu yumurtlamaya yardimciymis güya. İçiyorsan bi faydasını gördün mu:spor:
yok canım içmiyorum ama bu ay hamile değilsem deneyeceğim bakalım iyi gelecek mi... hamilelikte düşük sebebi ama hamile değilken östrojen hormonu içerdiğinden yumurtlamaya yardımcı ilginç bir çay:KK70:

@Kütüphanekedisi bu yüzden mi çıkarıldı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-12-15-41-39.png
    Screenshot_2017-01-12-15-41-39.png
    168,7 KB · Görüntüleme: 42
@Kütüphanekedisi bu yüzden mi çıkarıldı acaba
ya bende baktım yazdıklarına ama çıkarılmaya sebep bir şey göremedim acaba doktor hastane ismi falan vermiş ondan mı diye düşündüm:KK51: ama herkes veriyor reklam yapmış mı oluyoruz bende isteyene veririm yani..sonuçta onun için açılmış topik bile var herkes bir birine soruyor.. acaba biri şikayet mi etti:KK61:

Kizlar kutuphanekesinin hepinize selami var tam olarakta kazen in uyarisindan dolayi uzaklastirma almis.ama o sadce face de imis kimseyi toplamamis davet etmemis orda oldugu icin onunda basi yanmis.bilginize.
Nasilsinz bu arada,bende gribim agiz burun tikali.

Back