- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Canım adaçayiyla ilgili çok post var kk de. Çoğunda şöyle yazıyor, adet başladığında yumurtlama gününe kadar adacayi içince yumurtlama daha kolay oluyormus ve farkediliyormus yumurtladigin. Bu da gebeligi kolaylaştırıyor yumurtlamadan sonra içilmeyecek düşük riski olmaması için
Erkeklerin spermini azaltır adaçayıCanım adaçayiyla ilgili çok post var kk de. Çoğunda şöyle yazıyor, adet başladığında yumurtlama gününe kadar adacayi içince yumurtlama daha kolay oluyormus ve farkediliyormus yumurtladigin. Bu da gebeligi kolaylaştırıyor yumurtlamadan sonra içilmeyecek düşük riski olmaması için
Erkek içmeyecek zaten sadece bayanlar:)Erkeklerin spermini azaltır adaçayı
Şifa olsun insallah canım ikiz ucuz bebis ler olsunBiz çoban çökerten içiyoruz tadı da fena değil :)
1 Tane olsun kuzum nasıl bakacam ben onlara :)Şifa olsun insallah canım ikiz ucuz bebis ler olsun
Onlar nasibiyle gelir:) ben bilmem içimden öyle geçti artık bu ay ikiz olursa kıza adımı verirsin :)))1 Tane olsun kuzum nasıl bakacam ben onlara :)
Adın ne :)Onlar nasibiyle gelir:) ben bilmem içimden öyle geçti artık bu ay ikiz olursa kıza adımı verirsin :)))
Gunaydin... bende raporlu evde yatiyorumkızlarrr kimse girmemiş sabahtan beri nerelerdesiniz?? ben fenayım bugün bir yanıyom bir üşüyom hasta olucam galibaayrıca kasıklarım sancılanıyor bildiğin adet sancısı bu seferde kırmızılar erken gelecek heralde
rapor mu evde yatmak mıGunaydin... bende raporlu evde yatiyorum
kızlarrr kimse girmemiş sabahtan beri nerelerdesiniz?? ben fenayım bugün bir yanıyom bir üşüyom hasta olucam galibaayrıca kasıklarım sancılanıyor bildiğin adet sancısı bu seferde kırmızılar erken gelecek heralde
saol tatlımYaa geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Nasıl yaarapor mu evde yatmak mıhiç duymadım öyle bir şey 7 senedir bir tane raporum yok bir kere evde yatmışlığım yok rahmimden biyopsi alındığında yatıp dinlenmek yerine işe çağırmışlardı zor oturmuştum bütün gün
iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakmaİyiyim canım benim valla bıraktım ya bebek konusunu zaten korunmaya başladık seneye artık :)
rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabirahim genişliği hiç duymadım canım rahim ağzı genişliği değil dimi çünkü onu biliyorum bebeğin tutunmasında sıkıntı falan olduğunu okumuştum rahim ağzı dikiliyormuş ondan sonra hamile kalanları okumuştum forumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?