2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım adaçayiyla ilgili çok post var kk de. Çoğunda şöyle yazıyor, adet başladığında yumurtlama gününe kadar adacayi içince yumurtlama daha kolay oluyormus ve farkediliyormus yumurtladigin. Bu da gebeligi kolaylaştırıyor yumurtlamadan sonra içilmeyecek düşük riski olmaması için

Erkeklerin spermini azaltır adaçayı

Kizlar bir suredir isten gucten giremiyordum. Simdi gece yatmadan once butuuun yazdiklarinizi okudum. Insallah biz de Subat sonu gibi bebek calismalarina yeniden baslayabilecegiz. Daha cok var ama yine eskiden oldugu gibi sizlerle beraber bat beklemeyi, kendimde belirtiler aramayi dort gozle bekliyorum ve hatta iple cekiyorum!

Sizi seviyorum.

Gorusuruz :)

Nasıl yaa bak çok sinirlendim şimdi. Hadi gribi falan geçtim de bir operasyon geçirmişsin, nasıl izin vermezler??? İnsanın sağlığından daha önemli ne var? Allah herkese vicdan versin yaa

Merhaba kızlar. bugün çok sakin burası :)

İyiyim canım benim valla bıraktım ya bebek konusunu zaten korunmaya başladık seneye artık :)
iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakma
rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabi
@bir garip oblomov geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…