• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayalet çizgi gören varmı kızlar? Ben göremedim ama görüyo gibi de olyom bazen,içim görmek istediğinden heralde ,delirdik mi ne :bicak::KK49:

Eklentiler

• IMG_1689.JPG
    IMG_1689.JPG
    64,3 KB · Görüntüleme: 63

ben göremedim canım:KK43:

bir garip oblomov bir garip oblomov canım Spears kadınlarda rahimde yara veya kansere yatkın bir kitle şüpheli durum var mı diye alınan bir patoloji testi geçen hafta bende yaptırdım çok şükür temiz çıktı.
biliyorum canım 2 sefer aldırdım ben. Alıntıladığın iyi oldu masal ayazınkiyle karşılaştıracaktım kızcağıza cevap yazmadım

bir garip oblomov bir garip oblomov canım belki sen bilirsin ya

PAP sistemine göre : Class 1 Bethesda 2001 ‘ e göre : SMEAR YETERLİLİĞİ : Değerlendirmeye elverişli smear Endoservikal hücre / transformasyon zon komponenti : Mevcut GENEL KATEGORİZASYON : NEGATİF ( İntraepitelyal Lezyon veya Malignite İçin ) SONUÇ : İnflamasyon bulguları, Reaktif epitelyal değişiklikler HORMONAL DURUM : Progesteron baskınlığı . M.I. : 0 / 70 / 30

Çıkmış smear testi be anlama geliyor biliyomusun

canım benimkiyle karşılaşırdım terim farklılıkları var ama sanırım normal seninki de.. doktora göstersen daha iyi bir açıklama alırsın

Canım ben göremedim ama erken fln mi yaptın ne kadar var adet olmana
Yumurtlama tarihim falan yok onun için bilmiyom,adetin 47. Günü bugün ama geç de yumurtlanabiliyoöuş ya,pko varmış bende geçen ay çıktı,ama doktor hamile kalabilirsin dedi,haziranda da kalmıştım zaten,onun için zamanı belli olmuyomuş sadece

Yumurtlama tarihim falan yok onun için bilmiyom,adetin 47. Günü bugün ama geç de yumurtlanabiliyoöuş ya,pko varmış bende geçen ay çıktı,ama doktor hamile kalabilirsin dedi,haziranda da kalmıştım zaten,onun için zamanı belli olmuyomuş sadece
bekarken benimde çok gecikirdi reglim hatta biberiye ile getirtirdim . şimdi 2 doktora gittiğimde ikiside pkodan bahsetmedi acaba pko olabilirmi kafamda deli sorular:işsiz:

bekarken benimde çok gecikirdi reglim hatta biberiye ile getirtirdim . şimdi 2 doktora gittiğimde ikiside pkodan bahsetmedi acaba pko olabilirmi kafamda deli sorular:işsiz:
hormon tahlili yaptırmadan belli olmaz canım bende de yumurtlama tembelliği çıktı hatta ilk bu değerlerle pko var dedi sonra reglimin düzenli olup olmadığını sordu bende çok düzenli senede 1 bilemedin 2 kere gecikirim dedim o zaman yumurtaların tembel demişti.. git baktır bence hormonlarına

benimde bu ay yok yumurtlama tarihim normal olmam gereken günü geçince test yapacağım belki geç döllenme olurda moralim düşmesin diye... pko varsa ve bu ay hamile değilsen inofolik dene bakalım hiç kullandın mı ya da kullanıyor musun? pkolularda kullandıktan sonra 3. ya da 4. ayda etki ediyor diye duydum tabi kısmet belki hemen etki eder

hormon tahlili yaptırmadan belli olmaz canım bende de yumurtlama tembelliği çıktı hatta ilk bu değerlerle pko var dedi sonra reglimin düzenli olup olmadığını sordu bende çok düzenli senede 1 bilemedin 2 kere gecikirim dedim o zaman yumurtaların tembel demişti.. git baktır bence hormonlarına
aslında reglin 3. günü gittiğimde kan verdim bakalım dedi ama hangi hormona baktı ne gördü söylemedi sadece normal dedi ama ayrıntılı olan hormon testini yaptığını sanmıyorum 2 saatte açıklanmıştı. senin bahsettiğin ayrıntılı hormon testimi canım. çünkü 2 tane varmış biri basit hormonlar diğer 3 günde falan açıklanıyormuş yumurtalık sayısını falan anlaşılan

aslında reglin 3. günü gittiğimde kan verdim bakalım dedi ama hangi hormona baktı ne gördü söylemedi sadece normal dedi ama ayrıntılı olan hormon testini yaptığını sanmıyorum 2 saatte açıklanmıştı. senin bahsettiğin ayrıntılı hormon testimi canım. çünkü 2 tane varmış biri basit hormonlar diğer 3 günde falan açıklanıyormuş yumurtalık sayısını falan anlaşılan
tsh fh lh e2 prolaktin bunlara bakıldı bende canım.. hastanenin sitesi varsa ve hasta numaranı biliyorsan ordan bakabilirsin.. hasta numarası hastaneden sıra numarası için fiş veriyorlar ya onun üstünde yazar atmadıysan bakabilirsin.. ya da bir kere daha aynı hastaneye gidip tahlil yaptırdıysan tahlil kağıdında yazar.. bence öğrenmelisin sonuçlarının ne çıktığını.. ben ileride olurda bir problem vs çıkar diye tahlil sonuçlarımı yazılı olarak kesin isterim ve dosyalarım.. 10 sene öncesinin bile tahlil sonuçları ultrason çıktıları vardır bende.. mesleki deformasyon sanırım her şeyi dosyalıyorum:KK70:

tsh fh lh e2 prolaktin bunlara bakıldı bende canım.. hastanenin sitesi varsa ve hasta numaranı biliyorsan ordan bakabilirsin.. hasta numarası hastaneden sıra numarası için fiş veriyorlar ya onun üstünde yazar atmadıysan bakabilirsin.. ya da bir kere daha aynı hastaneye gidip tahlil yaptırdıysan tahlil kağıdında yazar.. bence öğrenmelisin sonuçlarının ne çıktığını.. ben ileride olurda bir problem vs çıkar diye tahlil sonuçlarımı yazılı olarak kesin isterim ve dosyalarım.. 10 sene öncesinin bile tahlil sonuçları ultrason çıktıları vardır bende.. mesleki deformasyon sanırım her şeyi dosyalıyorum:KK70:
haklısın canım zaten doktorumu değiştirme kararı aldım, şubattada hamilelik olmazsa reglin 3. günü gidip tahlil istiycem. bebek istiyoruz ama niye olmadığını bile bilmiyoruz çok garip bi durum :)
bilsek ona göre bitkisel bişeyler deneriz falan :D tek bildiğim küçük miyomlarımın olduğu ve rahmim genişmiş. acaba bunun bi etkisi varmı bi fikrin varmı canım

haklısın canım zaten doktorumu değiştirme kararı aldım, şubattada hamilelik olmazsa reglin 3. günü gidip tahlil istiycem. bebek istiyoruz ama niye olmadığını bile bilmiyoruz çok garip bi durum :)
bilsek ona göre bitkisel bişeyler deneriz falan :KK70: tek bildiğim küçük miyomlarımın olduğu ve rahmim genişmiş. acaba bunun bi etkisi varmı bi fikrin varmı canım
rahim genişliği hiç duymadım canım rahim ağzı genişliği değil dimi çünkü onu biliyorum bebeğin tutunmasında sıkıntı falan olduğunu okumuştum rahim ağzı dikiliyormuş ondan sonra hamile kalanları okumuştum forumlarda

Kizlar benim toksoplazma testim negatif cikmisti.. ama doktor herhangi bi tedavi onermedi. Cig etten, yikanmamis sebze meyveden uzak dur dedi sadece. Simdi biraz arastirdim da baya ciddi bir seymis aslinda. Gebe kalmaya engelleyici midir acaba bilen var mi:KK51:

Back