• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar benim toksoplazma testim negatif cikmisti.. ama doktor herhangi bi tedavi onermedi. Cig etten, yikanmamis sebze meyveden uzak dur dedi sadece. Simdi biraz arastirdim da baya ciddi bir seymis aslinda. Gebe kalmaya engelleyici midir acaba bilen var mi:KK51:

toxoplazmaların negatif çıkması lazım zaten canım.. benimde onlar negatif çıkmıştı bazı aşıların etkilerini gösteren değerlerimde pozitif çıkmıştı..

Sana dedim etiketlememişim :)
Acaba kimyasal mı oldu benim bu ay diye düşündüm de gecikme olmadı ama
bir garip oblomov bir garip oblomov

valla tam gününde olduysan sanmıyorum canım kimyasal değildir. birde ben hem idrarda hem kan testinde pozitifi gördüm görmesem önemsemezdim boşver düşünme

benimde bu ay yok yumurtlama tarihim normal olmam gereken günü geçince test yapacağım belki geç döllenme olurda moralim düşmesin diye... pko varsa ve bu ay hamile değilsen inofolik dene bakalım hiç kullandın mı ya da kullanıyor musun? pkolularda kullandıktan sonra 3. ya da 4. ayda etki ediyor diye duydum tabi kısmet belki hemen etki eder
Doktor bu ay verdi,kullanıyorum şuan ikinci kutudayım

bekarken benimde çok gecikirdi reglim hatta biberiye ile getirtirdim . şimdi 2 doktora gittiğimde ikiside pkodan bahsetmedi acaba pko olabilirmi kafamda deli sorular:işsiz:
Doktor yok dediyse,yoktur heralde , bana ultrosanda baktığında sanki var gibi dedi,

şifa olur inşallah canım..çabuk bittiğinden biraz pahalıya geliyor ama ben bu ay hamile değilsem hamile kalana kadar kullanmayı düşünüyorum. sen günde kaç poşet içiyorsun
Sabah bir akşam bir dedi doktor bana ama,kapsül benimki,poşetlerden değil,poşetler daha iyi falan diyolar ama,doktor da böle verince bilemedim

selam canlar nasılsınız :) hamişlerimiz nasıllar :) L laracraft sen nasıl oldun
bu arada Chmstry Chmstry seni üzmek istemem ama ben göremedim canım. ama haklısın insan çok isteyince var gibi görüyo banada olmuştu :)
İyiyim canım benim valla bıraktım ya bebek konusunu zaten korunmaya başladık seneye artık :)

Malesef canım eğer varsa görünüyor o çizgi

toxoplazmaların negatif çıkması lazım zaten canım.. benimde onlar negatif çıkmıştı bazı aşıların etkilerini gösteren değerlerimde pozitif çıkmıştı..

valla tam gününde olduysan sanmıyorum canım kimyasal değildir. birde ben hem idrarda hem kan testinde pozitifi gördüm görmesem önemsemezdim boşver düşünme
Doktor rahmin kalınlaşmış dedi ya ondan öyle düşündüm :)

canım benimkiyle karşılaşırdım terim farklılıkları var ama sanırım normal seninki de.. doktora göstersen daha iyi bir açıklama alırsın

Canim cok teşekkür ederim henuz göstermedim çünkü izin alamıyorum ama telle aradım 2 gündür doktor yoktu bende sorun yok gibi algiladim ama inş yoktur bi problem

Screenshot_2017-01-11-20-08-52.png

Back