- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Çok fazla kafayı takıyoruz bilinç altıBu gece rüyamdada. Güya hamileymişim ayağı düştü içimden ve adet oldum zaten. Eminim hamile kalıp kaybetmek daha da zordur. Allah sabır versin
Kızlar herkese merhabalar. Bugün bir haber okudum sizinle de paylaşayım dedim. Allah'ın hikmetine bir şey diyemeyiz tabii, kader işte :)
http://www.milliyet.com.tr/genc-adam-4-aylik-hamile-dunya-2375522/
Bende ilk kez duydum ama çok ücret falan isterse yaptrmam. Bugünü değerlendiremezsen yarını değerlendir canım
Tamam canım söylerim. Bakayım 50 lira falan isterse yaptırmamCanım inşallah iyi gelir iyi yaptın almakla :) bi kaç gündür bende inofolic combi içiyorum da yeni aldım folic asit değerini ölçtürürsen bana da haber verir misin durumunu merak ettim etiketle lütfen beni
Kızlar folik asit yüksek çıksa da içmeye devam edeceksiniz zaten niye olcturceksiniz kiTamam canım söylerim. Bakayım 50 lira falan isterse yaptırmam
Kızlar folik asit yüksek çıksa da içmeye devam edeceksiniz zaten niye olcturceksiniz ki
Ben profesöre gidiyorum o bana folikasitin fazlası zarar dedi hatta bana verdiği folikasiti yarım iç dediE yüksek çıkarsa içmeye gerek varmı ki :) merak ettim ben değerimi ne olmuş ki :)
Merak ettiysen olctur tabiki bi şey dediğim yok sadece bazı şeyler para tuzağı oluyor folik asit te faydalı bir şey içmek gerekiyor diye soyledim o kadar.E yüksek çıkarsa içmeye gerek varmı ki :) merak ettim ben değerimi ne olmuş ki :)
Aminnn. Bende de pko var.Meraba hanımlar aranıza benide alın :) uzun zamandır takip ediyordum araniza katılmak istedim artık 10 aydır bebiş yolu göZlüyorum pkoyum rabbim inşallah isteyen herkesin göbüşlerini doldursun bebişlerle
@mervem-metem ben bunu yarım iciyorum doktor söyledi Eki Görüntüle 1937014
belirtilerinizide yazarmısınızBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
@laracraft Aralık
@cituhanba01 Aralık
@kutuphanekedisi Ocak
Emineeemm Ocak
HAMİLE ADAYLARI:
@i006
@mervem-metem
@bir garip oblomov
yesa
@Amor fati
AyMorcivet
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
@beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
@Zanamm174
@ismetbeyinbiricikhanimi
Pinapple
sevcanvildo
H Hayel9696
Merak ettiysen olctur tabiki bi şey dediğim yok sadece bazı şeyler para tuzağı oluyor folik asit te faydalı bir şey içmek gerekiyor diye soyledim o kadar.
hamilelik belirtilerinide yazarmısınızFaydalı olduğunu biliyoruz zaten biz arkadaşla merak ettik ölçtürmek istedik ayrıca herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım.. çok pahalıysa zaten ölçtürmeyiz, gereksiz alınmalara gerek yok destek için burdayız hepimiz canım
Hamile değiliz canım. Adayız :)hamilelik belirtilerinide yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?