2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bende ilk kez duydum ama çok ücret falan isterse yaptrmam. Bugünü değerlendiremezsen yarını değerlendir canım

Canım inşallah iyi gelir iyi yaptın almakla :) bi kaç gündür bende inofolic combi içiyorum da yeni aldım folic asit değerini ölçtürürsen bana da haber verir misin durumunu merak ettim etiketle lütfen beni

Canım inşallah iyi gelir iyi yaptın almakla :) bi kaç gündür bende inofolic combi içiyorum da yeni aldım folic asit değerini ölçtürürsen bana da haber verir misin durumunu merak ettim etiketle lütfen beni
Tamam canım söylerim. Bakayım 50 lira falan isterse yaptırmam

Aminnn. Bende de pko var.

belirtilerinizide yazarmısınız

Merak ettiysen olctur tabiki bi şey dediğim yok sadece bazı şeyler para tuzağı oluyor folik asit te faydalı bir şey içmek gerekiyor diye soyledim o kadar.

Faydalı olduğunu biliyoruz zaten biz arkadaşla merak ettik ölçtürmek istedik ayrıca herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım.. çok pahalıysa zaten ölçtürmeyiz, gereksiz alınmalara gerek yok destek için burdayız hepimiz canım

hamilelik belirtilerinide yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…