• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım. Benim iyiyiz valla Emineeemm Emineeemm hamile biliyorsundur zaten onun dışında biz Beklemedeyiz:)

Bilmiyordum ama ogrendim canım cok sevindim. Kutuphanekedisi de hamileymis ona da cok mutlu oldum. Darısı bizim basımıza insallah tatlım. Rabbim beklettigi kadar cifter cifter versin de sevindirsin:dua:

PAP sistemine göre : Class 1 Bethesda 2001 ‘ e göre : SMEAR YETERLİLİĞİ : Değerlendirmeye elverişli smear Endoservikal hücre / transformasyon zon komponenti : Mevcut GENEL KATEGORİZASYON : NEGATİF ( İntraepitelyal Lezyon veya Malignite İçin ) SONUÇ : İnflamasyon bulguları, Reaktif epitelyal değişiklikler HORMONAL DURUM : Progesteron baskınlığı . M.I. : 0 / 70 / 30

Kızlar smear test sonucu bu şekilde çıkmış bilgisi olan var mı bu konuda

Ben de bu ay HSG çektirdim.Umarım faydası olur. Bat tarihim 15 Ocak. 11. aydır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu ay olmazsa Inofolige baslayacağım ben de. Umarım gerek kalmaz.

Ben de 11. ayımda hamile kaldım canım. Umarım hayırlı haberler alırsın :)
şaka yapıyorsunnnnnn :rolleyes:
Emineeemm Emineeemm ve @kutuphanekedisi hamile mi?
çoook sevindim yemin ederim.
yeni mi kaç haftalıklar?

Canımm yaa çok teşekkürler :))) daha 5 haftalıklar, çok yeni :KK66: Emineeemm Emineeemm ile batlarımız aynıydı, her şey aynı gidiyor onunla bakalım :KK66:

İnşallah senin için de, hepiniz için de burda sevinç çığlıkları atacağızzzzz :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımm yaa çok teşekkürler :))) daha 5 haftalıklar, çok yeni :KK66: Emineeemm Emineeemm ile batlarımız aynıydı, her şey aynı gidiyor onunla bakalım :KK66:

İnşallah senin için de, hepiniz için de burda sevinç çığlıkları atacağızzzzz :))

bütün foruma günaydın :)))) @kutuphanekedisi ikizmiymiş :anneadayı:

ahh canım benimm güzel anniş hayırlı olsun sana. senin kadar sevindim sana. Allah ım sağlıklı rahat gebelik nasip etsin.:nazar:

:))) da et bizlere :) bu arada bulantı vs ne durumdasın :))
Her zaman duacınızımmm hepinizin canım benim :KK200:

Ya şimdilik yok iyiyim ama annemle ablamın bu konuda pek iyi bir tecrübeleri yok. Çok ağır geçirmişler bu süreci. O yüzden benim öyle olmaması umuduyla beklemedeyim canım :KK66:

4ff6135b-f861-49b3-b3e0-ffddcb89e7be.jpg

döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlar :( dua edelim ne olur birbirimiz için :(

Back