• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar günaydın izmiri kar bastı.. ben felaketim migrenim azdı bugün nasıl bitecek bilmiyorum... bugün pek olamam buralarda anca dua topiklerine bildirim için girerim çok konuşmayın:KK45:

Eki Görüntüle 1937116

döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlar :KK43: dua edelim ne olur birbirimiz için :KK43:

canım ya çizgiyi böyle görmek için her şeyimi verebilirim ama malesef 2 aydır göremedim ben senin adına çok sevindim değerlendir günlerini inşallah Rabbim nasip etsin tutsun bebişin:dua:

Herkeslereee gunaydinlarr kizlar.:KK19::halay: kar basti karrr okulllar tatil.hayat durdu.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi canimmmm benimmm :KK68: insallah saglikla gelecek o kuzucuklar.sadece vakitlerini bekliyorlar canim.
@kutuphanekedisi 40 dasim benimm.:KK70:

canımsınnnn :KK36:
Rabbim sağlıklı rahat gebelikler nasip etsin tatlım benim.
çok sevindim duyunca.
Allah ım sağlıkla kucağına versin inşallah.
bana da dua et olur mu?
öpüyorum.:KK15:

Kızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim ben kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-10-10-51-00.jpg
    Screenshot_2017-01-10-10-51-00.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 34
kızlar günaydın izmiri kar bastı.. ben felaketim migrenim azdı bugün nasıl bitecek bilmiyorum... bugün pek olamam buralarda anca dua topiklerine bildirim için girerim çok konuşmayın:KK45:

canım ya çizgiyi böyle görmek için her şeyimi verebilirim ama malesef 2 aydır göremedim ben senin adına çok sevindim değerlendir günlerini inşallah Rabbim nasip etsin tutsun bebişin:dua:
;) çizgiyi görsemde sonuç değişmiyor ya o yüzden ne yalan söyleyeyim artık pek güven vermiyor

kızlar artık bir müddet forumdan uzak kalacağım sanırım:KK42:eşimin ileri hareket problemi yine bu ayda olmayacak dedirtti şimdidedn bana:KK64: en güzeli bu konuda kendimi biraz köşeye çekeyim atayım kafamdan... bekleyip umut edip umutsuzluğa düşe düşe bende rahatıszlanacağım yoksa:( en iyisi kendime başka uğraş bulmak:(

Adetime 7 gün var adet oldum galiba. Yumurtlama yeni olmuştu nasıl oldu fikri olan var mı
canım istersen doktora git çünkü geçen sene kasım ayında bende de oldu adetim bitti 2 hafta sonra tekrar adet oldum yumurtlama döneminde yani alttan muayene etti polip çıktı rahmim de ara kanamaya sebep oluyormuş

kızlar artık bir müddet forumdan uzak kalacağım sanırım:KK42:eşimin ileri hareket problemi yine bu ayda olmayacak dedirtti şimdidedn bana:KK64: en güzeli bu konuda kendimi biraz köşeye çekeyim atayım kafamdan... bekleyip umut edip umutsuzluğa düşe düşe bende rahatıszlanacağım yoksa:KK43: en iyisi kendime başka uğraş bulmak:KK43:
Bizde temmuz gibi sperm testi yaptırmıştık eşime %2 morfoloji çıktı belki ondan olmuyo bizimde

Back