• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar :KK70: ya benimde dün ovülasyon testim pozitfiti bugünde pozitif... dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendirecek hali kendimde görmüyorum sanırım bugün çatlayacak yumurta yarın akşamı değerlendirsem sizce nolur :110:döngümün 13. günü bu arada...
Bence de acı tatlı yap şu işi ;) kaçırma hazır fırsatı

Kızlar l cartini diye bi ilaç varmış duydunuz mu
Canım karnitini mi diyosun? Sporcuyum ben bi dönem içtim onu bebek fln düşünmuyorduk o zaman. Hamileliğe yardımcı mi bilmiyorum ama adet düzenini tamamen bozuyor haberin olsun

Canım karnitini mi diyosun? Sporcuyum ben bi dönem içtim onu bebek fln düşünmuyorduk o zaman. Hamileliğe yardımcı mi bilmiyorum ama adet düzenini tamamen bozuyor haberin olsun
Spermlere de iyi geliyomuş. Bi kadın bunu kullanırken spor da yapıyomuş hamile kalmış. Doktora sormuş doktor bunu hamile kalmak isteyenlere veriyoruz demiş

Spermlere de iyi geliyomuş. Bi kadın bunu kullanırken spor da yapıyomuş hamile kalmış. Doktora sormuş doktor bunu hamile kalmak isteyenlere veriyoruz demiş
Alla alla ilk defa duydum. Gerçi şöyle bir şey var ben gecen ay doktora gittim ( Sukran Cakmak) ankarada oldukça iyi bi doktor. Çocuk düşünüyorum muayene istiyorum dedim sağolsun her şeyime baktı. Şimdi sonuclarima baktım da carniti ne de bakmış benim ki yüksek belkide o yüzden bahsetmedi hiç

Alla alla ilk defa duydum. Gerçi şöyle bir şey var ben gecen ay doktora gittim ( Sukran Cakmak) ankarada oldukça iyi bi doktor. Çocuk düşünüyorum muayene istiyorum dedim sağolsun her şeyime baktı. Şimdi sonuclarima baktım da carniti ne de bakmış benim ki yüksek belkide o yüzden bahsetmedi hiç
Aynen canım olabilir. Ben eşim kullansın istiyorum morfoloji %2 çıkmıştı. Ama hareketlilik ve sayıda sıkıntı yok. Doktor o yüzden sıkıntı yapmadı.

Aynen canım olabilir. Ben eşim kullansın istiyorum morfoloji %2 çıkmıştı. Ama hareketlilik ve sayıda sıkıntı yok. Doktor o yüzden sıkıntı yapmadı.
Kafam karıştı şimdi ya. Eşim içmek istiyodu vücut çalışıyor çünkü bende ısrarla icirmiyodum. Adama habire zorla keciboynuzu suyu içiriyorum. Dolap carnitine dolu:halay:

Ne işe yarıyormuş
-Carnitine: Bir enerji metabolizması molekülüdür ve bu yolla sperm enerji metabolizması üzerinde önemli rol oynar. Yapılan çalışmalar carnitine maddesinin sperm hareketliliği , sayısı morfolojisi ve yoğunluğunun da önemli bir rol oynadığını göstermiştir. Serbest oksijen radikali olarak adlandırılan metabolizma son ürünlerinin oluşturduğu hasarı azaltarak spermleri korumaya yardımcı olabilir.

Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url

Ben sormamistin ama ilk hamileliğimde silik çizgi görmüştüm yanimdada bir çocuk annesi arkadaşım var üstelik hamile okdugumu anlamamistik doktordan öğrenmiştim daha sonra nette araştırmıştım okumuştum hamile yazılarını görünce doktora gitmiştim
Silik falan neyse de bariz kıpkırmızı çift çizgiyi dalga geçer gibi soran var :)) Amann en azından bebek yapmayı biliyorlar, o da bi marifet ;)

Kesin bizde sormuşuzdur :) bende sürtünme yoluyla ilişki oldu hamile kalır mıyım diyenlere sinir oluyorum ya
Bir de kaç kere regl olup hâlâ acaba diyorlar :) Bu üstüne görenler hep adet olduğundan emin oluyor, adet görenler de ısrarla üstüne görme mi acaba diye umitleniyor ya da istemiyorsa öyleyse diye korkuyor. Ne kadar araştırma yapsak bedenimizde boş, her şey olacağına varır.

Geçmiş olsun canım .hamile kalınca yazacaksın diye umuyordum kesin dedim ben hamileyim diye yazacak :) Rabbim önce sağlık versin en önemlisi
O da olur be bacım :) Doğacak bir can varsa benden vakti gelir elbet, ama bugün ama yarın. Karar mercii hangi günü belirlediyse o gün olur, bizi aşan mevzular... Vakti gelmeden attığın tohum boy vermez, sabah akşam bak toprağa istersen, sen bakiyorsun diye yeserivermez :) Zamanından önce hiçbir şey olmaz.

Back
X