• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bende ilk kez duydum ama çok ücret falan isterse yaptrmam. Bugünü değerlendiremezsen yarını değerlendir canım

Canım inşallah iyi gelir iyi yaptın almakla :) bi kaç gündür bende inofolic combi içiyorum da yeni aldım folic asit değerini ölçtürürsen bana da haber verir misin durumunu merak ettim etiketle lütfen beni ;)

Canım inşallah iyi gelir iyi yaptın almakla :) bi kaç gündür bende inofolic combi içiyorum da yeni aldım folic asit değerini ölçtürürsen bana da haber verir misin durumunu merak ettim etiketle lütfen beni :KK66:
Tamam canım söylerim. Bakayım 50 lira falan isterse yaptırmam

@mervem-metem ben bunu yarım iciyorum doktor söyledi
DSC_0030.JPG

Meraba hanımlar aranıza benide alın :) uzun zamandır takip ediyordum araniza katılmak istedim artık 10 aydır bebiş yolu göZlüyorum pkoyum rabbim inşallah isteyen herkesin göbüşlerini doldursun bebişlerle:anneadayı:
Aminnn. Bende de pko var.

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

HAMİLELERİMİZ :) :anneadayı:

@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Uzunnn 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Senay_26 22 Ekim:anneadayı::nazar:
@Zey-has 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@eyluluseverim 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@Oykucan 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Aysena_ 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Nothingg 2 Kasım :anneadayı::nazar:
@Mrvmdpl 6 Kasım :anneadayı::nazar:
@Minnosgelin 21 Kasım :anneadayı::nazar:
@derya6129 23 Kasım :anneadayı::nazar:
@laracraft Aralık :anneadayı::nazar:
@cituhanba01 Aralık :anneadayı::nazar:
@kutuphanekedisi Ocak :anneadayı: :nazar:
Emineeemm Emineeemm Ocak :anneadayı::nazar:

HAMİLE ADAYLARI:

@i006
@mervem-metem
@bir garip oblomov
yesa yesa
@Amor fati
AyMorcivet AyMorcivet
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
@beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
@Zanamm174
@ismetbeyinbiricikhanimi
Pinapple Pinapple
sevcanvildo sevcanvildo
H Hayel9696
belirtilerinizide yazarmısınız

Merak ettiysen olctur tabiki bi şey dediğim yok sadece bazı şeyler para tuzağı oluyor folik asit te faydalı bir şey içmek gerekiyor diye soyledim o kadar.

Faydalı olduğunu biliyoruz zaten biz arkadaşla merak ettik ölçtürmek istedik ayrıca herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım.. çok pahalıysa zaten ölçtürmeyiz, gereksiz alınmalara gerek yok destek için burdayız hepimiz canım ;)

Faydalı olduğunu biliyoruz zaten biz arkadaşla merak ettik ölçtürmek istedik ayrıca herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım.. çok pahalıysa zaten ölçtürmeyiz, gereksiz alınmalara gerek yok destek için burdayız hepimiz canım :KK66:
hamilelik belirtilerinide yazarmısınız

Back