• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

9 gün kaldı canım

yok tatlım ya kafaya takmıyorum zaten umutlu değilim bu aydan sadece söylemek şstedim olabilir mi diye

bir hafta kala mantıklı.. ama benim gibi yumurtlama zamanını bilmeyen içinde zor.. bende bazı sayfadaki kadınlara tahammül edemiyorum arada buraya da sorup kaçanlar oluyor...acaba bende ilk zamanlar böyle saçma sorular sordum mu diye düşünmeden edemiyorum resmen eskidik:KK48:
Bazen isyan etmiyor değilim, kimlere veriyorsun Rabb'im! diye :KK14:
Tamam çok şey bilmiyoruz, uzmanlık alanı değil elbette bizimki de ama kaset test yapıp üzerindeki resimli göstergeye rağmen testi okuyamayan ne demek diye soran var :KK57:
Onlar da renk katıyor işte napalım :))

9 gün kaldı canım

yok tatlım ya kafaya takmıyorum zaten umutlu değilim bu aydan sadece söylemek şstedim olabilir mi diye

bir hafta kala mantıklı.. ama benim gibi yumurtlama zamanını bilmeyen içinde zor.. bende bazı sayfadaki kadınlara tahammül edemiyorum arada buraya da sorup kaçanlar oluyor...acaba bende ilk zamanlar böyle saçma sorular sordum mu diye düşünmeden edemiyorum resmen eskidik:KK48:
Kesin bizde sormuşuzdur :) bende sürtünme yoluyla ilişki oldu hamile kalır mıyım diyenlere sinir oluyorum ya

Bazen isyan etmiyor değilim, kimlere veriyorsun Rabb'im! diye :KK14:
Tamam çok şey bilmiyoruz, uzmanlık alanı değil elbette bizimki de ama kaset test yapıp üzerindeki resimli göstergeye rağmen testi okuyamayan ne demek diye soran var :KK57:
Onlar da renk katıyor işte napalım :))
Ben sormamistin ama ilk hamileliğimde silik çizgi görmüştüm yanimdada bir çocuk annesi arkadaşım var üstelik hamile okdugumu anlamamistik doktordan öğrenmiştim daha sonra nette araştırmıştım okumuştum hamile yazılarını görünce doktora gitmiştim

:) İyi galiba canım, henüz bulantı vs. yok bakalım. :)

Sen nasılsın? Geldi mi yumurtlama dönemin :KK66:
İnsaAllahta bulantin olmaz hem sen hem bebek sağlıklı olursunuz bulantı çok zor hep derlerdide basa gelince anlamistim birde bulantı ve belirtiler 6 7 haftalarda başla yavaş yavaş.. Ben adetin su an yarın biter son günüm bugün 6 ay aradan sonra çalışmalara basliycam umudu bile çok heycanlandiriyor

İnsaAllahta bulantin olmaz hem sen hem bebek sağlıklı olursunuz bulantı çok zor hep derlerdide basa gelince anlamistim birde bulantı ve belirtiler 6 7 haftalarda başla yavaş yavaş.. Ben adetin su an yarın biter son günüm bugün 6 ay aradan sonra çalışmalara basliycam umudu bile çok heycanlandiriyor
İnşallah canım, bekleyip görcez neler yaşayacağız bu süreçte bakalım :)

Ay hadi hayırlısı canım, inşallah en hayrılı sonuçları alırsın bu aydan, rast gele ;)

kızlar :D ya benimde dün ovülasyon testim pozitfiti bugünde pozitif... dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendirecek hali kendimde görmüyorum sanırım bugün çatlayacak yumurta yarın akşamı değerlendirsem sizce nolur :110:döngümün 13. günü bu arada...

günaydın kızlar çok soğuk dondum valla bankaları gezdim

adete yakın mı oluyor burdakiler hep adete yakın kanamanın adet habercisi ama ovulasyondan sonraki kanamanın yerleşme kanaması olduğunu söylüyorlar. kafam karıştı valla ovulasyondan sonra 6-10 gün içinde yerleşme oluyor bu arada da kanama oluyor diyor internette de
Doğrudur canım benim ..benim doktorum da yumurtlamadan 14 15 gün sonra yani bu tam adet dönemine denk geliyor ..yerleşme lekesini adet sanan çok kişi olurmuş ..tüm vücudlar bir olması mümkün değil tabiki ..inşallah canım senin hayırlı haberdir

Ben bu ay resmen hamile kalmamak için uğraştım. Bizde yıllardır korunan taraf benim, eşim alışık değil. Ben de düzensiz ve çok aralıklı ilişki olmasına uğraştım, doğal korunma :)) Antibiyotik kullandım bu hafta, önümüzdeki hafta sinüs ameliyatı olucam. Anestezi olacak tabii... Bebek düşüncesinden uzak bir ay oldu. Ameliyattan sonra devam yine gün saymaya.
Yalnız değiliz, burda kaç kişi birlikte bekliyoruz. Vakti gelene sevine sevine biz de bir bakicaz hamileyiz.
Geçmiş olsun canım .hamile kalınca yazacaksın diye umuyordum kesin dedim ben hamileyim diye yazacak :) Rabbim önce sağlık versin en önemlisi

kızlar :KK70: ya benimde dün ovülasyon testim pozitfiti bugünde pozitif... dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendirecek hali kendimde görmüyorum sanırım bugün çatlayacak yumurta yarın akşamı değerlendirsem sizce nolur :110:döngümün 13. günü bu arada...
değerlendir tatlım kesinlikle hatta yarını da değerlendir..

Doğrudur canım benim ..benim doktorum da yumurtlamadan 14 15 gün sonra yani bu tam adet dönemine denk geliyor ..yerleşme lekesini adet sanan çok kişi olurmuş ..tüm vücudlar bir olması mümkün değil tabiki ..inşallah canım senin hayırlı haberdir
ay her bilgi farklı ya :KK43:

Back