• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Cok guzel cikmis kahve akintini neden regle yordun canim belki bebistendir..

Ben bugun cok is yaptim kizlar az once tuvalete gittim pembe akintim gelmis.. Yerleri elimle sildim ayda bir siliyorum cunku viledayla adam akilli temiz olmuyor:KK43: ben ovulasyonu tam yakalayamadim iliski oldu ama yerlesme akintisi falan degildir dimi ne zaman yumurtladim yumurtladim mi onu bile bilmiyorum:işsiz:bu aydan umidim yok o nedenle ama bu pembe akintida neyin nesiydi acaba.. Belim agriyor ama egildigimdendir dedim ama akinti kafami karistirdi
Bi doktora görün canım

Yok canim daha cok var ovu gunlerim yeni bitti sayilir normalde 17-21. Gun arasinda yumurtam catliyor ama ben tam koyu cizgi gormedigim icin hangi gun yumurtladim ya da yumurtladim mi hic bilmiyorum.. 17sinde catldiysa ustunden 7 gun gecti 20 sindi falansa 3-4 gun gecti yani bebek varsa tutunma kanamasi olmasi muhtemel.. Ama ben hic imkan vermiyorum...reglime 10 gunden fazla var
Yerleşme kanaması muhtemelen adet gününe denk gelmektedir ..yumurtan çatlamış olabilir belki bu sebep olmuştur

Ayyy canimm unutmamissin msjinla tebessum ettirdin bana.
Hicbirsey dusundugun gibi olmadi canim,cunku kimseciklerin haberi yok,tek esim biliyor hatta kizima bile soylemedik cunku biliyoruz ki o herkese yayar ayakli gazete.esimle sadece kendi aramizda konusuyoruz hala inanamiyoruz vs die.
Ailemize soylemedik cunku iki olumsuzluktan sonra esim bile dedi bu kez kimse bilmesin uzun sure hersey yolunda olunca soyleriz dedi.dun sabahtan dr randevum vardi ama kardan cikamadik ,yarin aksam uzeri gidecegim bakalim ne durumda.
Bizim buyuk babaanne duysa tamam artik kadincaz 4 ay umutla bekler. :))

Canjm ne durumdasin?
Ay ne güZel tam benim hayalim ..bende hep böle düşünüyorum kısmet olursa bir mühlet söylemeyi

Ayyy canimm unutmamissin msjinla tebessum ettirdin bana.
Hicbirsey dusundugun gibi olmadi canim,cunku kimseciklerin haberi yok,tek esim biliyor hatta kizima bile soylemedik cunku biliyoruz ki o herkese yayar ayakli gazete.esimle sadece kendi aramizda konusuyoruz hala inanamiyoruz vs die.
Ailemize soylemedik cunku iki olumsuzluktan sonra esim bile dedi bu kez kimse bilmesin uzun sure hersey yolunda olunca soyleriz dedi.dun sabahtan dr randevum vardi ama kardan cikamadik ,yarin aksam uzeri gidecegim bakalim ne durumda.
Bizim buyuk babaanne duysa tamam artik kadincaz 4 ay umutla bekler. :))

Canjm ne durumdasin?

Anlıyorum canım herşey güzel olur inşallah dualarım seninle ☺❤

Anlıyorum canım herşey güzel olur inşallah dualarım seninle ☺❤
İnsallahh canimm...hepinize duaciyimmm...:dua::KK200:
Bu ay da olmadı. Adetim aksamadan geldi malesef. Artık ovulasyon testiyle de takip etmeyecem doktora da gitmeyecem

Canimm benim artik oluruna birakma vakti gelmistr...bi rahat ol ve vucudunu kasma artik..insallah gelecek o kuzular.:KK19:

günaydın kızlar çok soğuk dondum valla bankaları gezdim

Yerleşme kanaması muhtemelen adet gününe denk gelmektedir ..yumurtan çatlamış olabilir belki bu sebep olmuştur

adete yakın mı oluyor burdakiler hep adete yakın kanamanın adet habercisi ama ovulasyondan sonraki kanamanın yerleşme kanaması olduğunu söylüyorlar. kafam karıştı valla ovulasyondan sonra 6-10 gün içinde yerleşme oluyor bu arada da kanama oluyor diyor internette de

günaydın kızlar çok soğuk dondum valla bankaları gezdim

adete yakın mı oluyor burdakiler hep adete yakın kanamanın adet habercisi ama ovulasyondan sonraki kanamanın yerleşme kanaması olduğunu söylüyorlar. kafam karıştı valla ovulasyondan sonra 6-10 gün içinde yerleşme oluyor bu arada da kanama oluyor diyor internette de
Günaydın canım ..canım bence yerleşme o bu kafanı takma düşünüp uğraşma sonra üzülmenî istemem herşeye hazırlıklı ama bir yandanda umutlu olmalıyız :KK60:

Günaydınlar :) Ne güzel kar yağıyor :KK36:
@kutuphanekedisi Emineeemm Emineeemm çok tebrik ederim canlar. Ben de bir gün öğrenirsem sizinki gibi sağlam değerlerle öğrenmek isterim. Umut yıkan silik çizgiden bezdim.
L laracraft geçmiş olsun arkadaşım, üzülme diyeceğim ama sen zaten soğukkanlı karşılıyorsun, hayırlısı demeyi biliyorsun. Vakti gelince olur elbet.
Kontes001 Kontes001 bozma moralini, cok katılıyorum test yapmama konusunda. Normal normal yasa ilişkilerini, boşver ovu çizgisi takibini. Ciddi bir sorunun yok bildiğim kadarıyla, doktora da sık sık gitmeye gerek yok bence. Kendi haline bırak.
bir garip oblomov bir garip oblomov yerlesme adete bir hafta kala olur, yani kanaması da o esnada olur. Adet gecikecekse ayrı tabii, bizim hesap tutmayabiliyor. Ben o akıntıya göre erken yumurtlama oldu sandım mesela bu ay, doktor daha vakit var dedi :) Her tezimi çürütüyor sağ olsun :) Bu arada ben de seni ve burdaki kızları seviyorum ;) Diğer sayfalara bir göz atayım diyorum bazen, beyin yakan sorular, arkama bakmadan kaçıyorum. Burda mantık ve tecrübe var, çok şükür halimize :) Yumurtlamadan gebelik testi yapıp negatif diye ağlamıyoruz mesela :olamaz:

Ben bu ay resmen hamile kalmamak için uğraştım. Bizde yıllardır korunan taraf benim, eşim alışık değil. Ben de düzensiz ve çok aralıklı ilişki olmasına uğraştım, doğal korunma :)) Antibiyotik kullandım bu hafta, önümüzdeki hafta sinüs ameliyatı olucam. Anestezi olacak tabii... Bebek düşüncesinden uzak bir ay oldu. Ameliyattan sonra devam yine gün saymaya.
Yalnız değiliz, burda kaç kişi birlikte bekliyoruz. Vakti gelene sevine sevine biz de bir bakicaz hamileyiz.

9 gün kaldı canım

Günaydın canım ..canım bence yerleşme o bu kafanı takma düşünüp uğraşma sonra üzülmenî istemem herşeye hazırlıklı ama bir yandanda umutlu olmalıyız :KK60:

yok tatlım ya kafaya takmıyorum zaten umutlu değilim bu aydan sadece söylemek şstedim olabilir mi diye

Günaydınlar :) Ne güzel kar yağıyor :KK36:
@kutuphanekedisi Emineeemm Emineeemm çok tebrik ederim canlar. Ben de bir gün öğrenirsem sizinki gibi sağlam değerlerle öğrenmek isterim. Umut yıkan silik çizgiden bezdim.
L laracraft geçmiş olsun arkadaşım, üzülme diyeceğim ama sen zaten soğukkanlı karşılıyorsun, hayırlısı demeyi biliyorsun. Vakti gelince olur elbet.
Kontes001 Kontes001 bozma moralini, cok katılıyorum test yapmama konusunda. Normal normal yasa ilişkilerini, boşver ovu çizgisi takibini. Ciddi bir sorunun yok bildiğim kadarıyla, doktora da sık sık gitmeye gerek yok bence. Kendi haline bırak.
bir garip oblomov bir garip oblomov yerlesme adete bir hafta kala olur, yani kanaması da o esnada olur. Adet gecikecekse ayrı tabii, bizim hesap tutmayabiliyor. Ben o akıntıya göre erken yumurtlama oldu sandım mesela bu ay, doktor daha vakit var dedi :) Her tezimi çürütüyor sağ olsun :) Bu arada ben de seni ve burdaki kızları seviyorum :KK66: Diğer sayfalara bir göz atayım diyorum bazen, beyin yakan sorular, arkama bakmadan kaçıyorum. Burda mantık ve tecrübe var, çok şükür halimize :) Yumurtlamadan gebelik testi yapıp negatif diye ağlamıyoruz mesela :olamaz:

bir hafta kala mantıklı.. ama benim gibi yumurtlama zamanını bilmeyen içinde zor.. bende bazı sayfadaki kadınlara tahammül edemiyorum arada buraya da sorup kaçanlar oluyor...acaba bende ilk zamanlar böyle saçma sorular sordum mu diye düşünmeden edemiyorum resmen eskidik:KK48:

Back