Günaydınlar :) Ne güzel kar yağıyor
@kutuphanekedisi
Emineeemm
çok tebrik ederim canlar. Ben de bir gün öğrenirsem sizinki gibi sağlam değerlerle öğrenmek isterim. Umut yıkan silik çizgiden bezdim.
L
laracraft
geçmiş olsun arkadaşım, üzülme diyeceğim ama sen zaten soğukkanlı karşılıyorsun, hayırlısı demeyi biliyorsun. Vakti gelince olur elbet.
Kontes001
bozma moralini, cok katılıyorum test yapmama konusunda. Normal normal yasa ilişkilerini, boşver ovu çizgisi takibini. Ciddi bir sorunun yok bildiğim kadarıyla, doktora da sık sık gitmeye gerek yok bence. Kendi haline bırak.
bir garip oblomov
yerlesme adete bir hafta kala olur, yani kanaması da o esnada olur. Adet gecikecekse ayrı tabii, bizim hesap tutmayabiliyor. Ben o akıntıya göre erken yumurtlama oldu sandım mesela bu ay, doktor daha vakit var dedi :) Her tezimi çürütüyor sağ olsun :) Bu arada ben de seni ve burdaki kızları seviyorum
Diğer sayfalara bir göz atayım diyorum bazen, beyin yakan sorular, arkama bakmadan kaçıyorum. Burda mantık ve tecrübe var, çok şükür halimize :) Yumurtlamadan gebelik testi yapıp negatif diye ağlamıyoruz mesela