Aksam yapip aticam esim gelirken alicak testiCnm yaptınmı test sonuc nedir
Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
Ekim hamiş adayları( Batlar )
@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
@burcinnburcinn 2 Ekim
@sadece umut 4 Ekim
@arvenlena 4 Ekim ????
@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
zuhrealam 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
yeni_ay 12-13 Ekim
F fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
@seydarella 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Zehna67 21 Ekim
Senay_26 22 Ekim
@aysesahra 23 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
@Minnosgelin 26 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@Sevda8888 30 Ekim
Bir daha sevişmek istediğinde çok yorgunum karnım ağrıyor demeyi haketmiş yani.
Hepi topu sperm vericek ya. Ömürü hayatında ergenliğinden bu yana bin kere yaptığı şeyi yapacak. Kadınların alttan muayeneleri falan çektiği onca eziyeti çekseler kıllarını kıpırdatmazlar herhalde.
Ay kaldı batları 16 ekim olan arkadaşlarım:
@caninfistigi 16 Ekim
Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
Erken gebelik testi yapacak mısınız?
çok silik çizgi var gibi canımBen yaptım ama inanmıyorum böyle sonuca bekleyip görecem sonucu cnm
çok silik çizgi var gibi canım
Ah canim benim o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de esimin cok basinin etini yedim yaptir su testi diye. En sonunda kacamadi. Sorun da cikmadi simdilik ama. o cok korktu olumsuz olmasindan. Ben su an kendimi uzdugum icin esim hala sitem ediyor. "Sorun sende olmayip bende olsaydi demek ki benden ayrilacakmissin" dedi gecen gun. Bir erkek icin cok zor bir duygu bu. Onlara hem hak veriyorum hem de bencilliklerine sasiriyorum. Cunku sorun eminim onda olsaydi benim verdigim emegin hicbirini vermezdi. Sorunla yuzlesmemek icin konuyu kapatip devam ederdi hayatina. Halbuki sorun erkekte olsa bile tüm yük kadinin omuzlarinda. Tup bebek tedavisinde bile kadinlar bi suru islemden geçiyor. Bana surekli nolucak tedavi gorursun olur cocugumuz da diyor halbuki ben de o igneymis vs bi suru tedavi gormeye psikolojik olarak hazir miyim ne kadar cok yipranirim bunlari dusunen yok. Ama dua ettim hep sorun onda degil bende olsun diye.. Cunku eşim uğraşmaz. kalçadan igne bile vurulmak istemezken bana nolcak tedavi olursun diyor. O kadar kolay mi bu isler ya?eşim aradı çok yorgunmuş karnı agrıyormuş baska zaman gidebilir miymişiz bu erkekler neden böyle ya sperm testi alcaklar diye gitmek istemiyor çok üzülüyorum anlaıyacağınız tüydü şimdi ben ne içsem ne yapsam boş
Ah canim benim o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de esimin cok basinin etini yedim yaptir su testi diye. En sonunda kacamadi. Sorun da cikmadi simdilik ama. o cok korktu olumsuz olmasindan. Ben su an kendimi uzdugum icin esim hala sitem ediyor. "Sorun sende olmayip bende olsaydi demek ki benden ayrilacakmissin" dedi gecen gun. Bir erkek icin cok zor bir duygu bu. Onlara hem hak veriyorum hem de bencilliklerine sasiriyorum. Cunku sorun eminim onda olsaydi benim verdigim emegin hicbirini vermezdi. Sorunla yuzlesmemek icin konuyu kapatip devam ederdi hayatina. Halbuki sorun erkekte olsa bile tüm yük kadinin omuzlarinda. Tup bebek tedavisinde bile kadinlar bi suru islemden geçiyor. Bana surekli nolucak tedavi gorursun olur cocugumuz da diyor halbuki ben de o igneymis vs bi suru tedavi gormeye psikolojik olarak hazir muyim ne kadar cok yopranirim bunlari dusunen yok. Ama dua ettim hep sorun onda degil bende olsun diye.. Cunku eşim uğraşmaz. kalçadan igne bile vurulmak istemezken bana nolcak tedavi olursun diyor. O kadar kolay mi bu isler ya?
İs gercege donunce benimki de endişe eder sağolsun o da kiyamaz bana. Ben uzulmeyeyim diye de cok kiziyor. Ben cocuk icin evlenmedim senin sagligindan önemli degil hicbir sey diyor ama onun dedigin gibi isin ciddiyetinden haberi yok. Bir bilse ne kadar zor bu cocuk isleri..Maalesef erkeklerin çoğu öyle kadını düşünmüuorlar.çok şükür bnm eşim öyle deil merk eder endişelenir ne yapcklar nasl yapcaklar ağrırmı fln die...
Bnce eşlerinize bu tarz filmer ve videolar izletin kadının psikolojisini anlaaınlar görsünler bn ilk aylarda vidolar izleyip izletiyordum belkide bu yüzden herseye açık eşim işin vasit olmadığının farkında
İs gercege donunce benimki de endişe eder sağolsun o da kiyamaz bana. Ben uzulmeyeyim diye de cok kiziyor. Ben cocuk icin evlenmedim senin sagligindan önemli degil hicbir sey diyor ama onun dedigin gibi isin ciddiyetinden haberi yok. Bir bilse ne kadar zor bu cocuk isleri..
Kizlar bana bi el atin ayin 9 unda test yapmistim 2. Cizgi silik cikmisti bugun yaptim yine ayni bu hormonun hergun 2 kati artmasi gerekmiyor mu eger oyleyse neden hala silik cikiyor boyle bisey yasayan varmi bu arada bat yarin
Yarin kan testi yaptiricam bu belirsizlik cok kotuAynen öyle cnm bnm eşimde ilk başta olsada olur olmasada olur diyordu zmn geçtikce cocuk isteği artıyor ama belli etmiyor üzülcem die kasıklarm ağrıyo dediğimde hamşleysen dünyalar bnm olur dedi ilk kez böyle bişey dedi içindn neler geçiriyor ama söylemiyor paylaşmak en güzeli bn sık sık paylaşıyorum eşimle artık o da başladı paylaşmaya
İdrar testinde koyu çıkması için adein gecikmesi gerekiyor benm bildiğim daha erkn yani kan testi yaptır bnce
Yarin kan testi yaptiricam bu belirsizlik cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?