- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimcim belki haddime değil çok fazla şey bilmiyorum ama içimden geçeni söylemek istiyorum sana belki testte sıkıntı var sen çalışmanı yap allahın işi belli olmaz ki belki test yanılıyor belki olucak umutsuz olma bence bu testlerin yüzde yüz güvenirliği olsaydı en koyuyu gördüğümüz ay kesin hamile kalırdık üzme sen tatlı canını ve bence boşver şu testleriçatlayıp çatlamaması mesele değil ki canım önemli olan kaliteli olması gününü yakalamak ve döllenmesiboşverdim zaten bu ayı en güzel çalışma olan ayda 2. çizgi olmadı kısmet değil demek ki
sanırım bende bu ay hiç yumurtlama olmadı
![]()
Haklisin canim zaten koyu gormedim diye iliski gunlerini koyvermedim duzenli oldu surekli gun asiri olmasada bir gun asiri bir iki gunde bir olarak iliski oldu.. Kismet dedigin gibi Allah ol derse olacak...Canimcim belki haddime değil çok fazla şey bilmiyorum ama içimden geçeni söylemek istiyorum sana belki testte sıkıntı var sen çalışmanı yap allahın işi belli olmaz ki belki test yanılıyor belki olucak umutsuz olma bence bu testlerin yüzde yüz güvenirliği olsaydı en koyuyu gördüğümüz ay kesin hamile kalırdık üzme sen tatlı canını ve bence boşver şu testleri
ada çayı içmek iyi mi kötü mü şimdi bende içerim debende hiç içmemacaba ondan mı östrojen hormonun çok
herkes normal dediyse sıkıntı yoktur canım çok kafana takma
Canım benim daha koyuydu. İki çizgi de aynı koyuluktaydı hemen hemen. Ama sen bir ki gün daha yap belki koyulaşamaya devam eder
Canım ben gebelik testi yaptım negatif çıktı
11. ayımda canım![]()
östrojeni arttırıyormuş... kadınlık hormonu vücutta azsa içmek iyi.. ben hiçbir bitki çayını günde 2den fazla içilmesini doğru bulmuyorum çünkü şifa niyetinede içilse keyfide içilse bir tarafı düzeltirken bir tarafı bozuyorlar.. ayrıca ilaçlarla etkileşime girebiliyorlar...ada çayı içmek iyi mi kötü mü şimdi bende içerim de![]()
kadınlık hormonum az mı bilmiyorum ama istek konusunda sanırım arttırıyormuş bende olmadığı için içiyorum :/östrojeni arttırıyormuş... kadınlık hormonu vücutta azsa içmek iyi.. ben hiçbir bitki çayını günde 2den fazla içilmesini doğru bulmuyorum çünkü şifa niyetinede içilse keyfide içilse bir tarafı düzeltirken bir tarafı bozuyorlar.. ayrıca ilaçlarla etkileşime girebiliyorlar...
canım cumaya biticek ben bu dua grubundayım sen listeye girmek istediğini duayı oluşturan kişiye yaz o seni bir daha ki listeye ekler liste zaten ya pazar ya pazartesi başlarbizde böyle bir şey yapalım kızlar... o gruba yazılamıyoruz sanırım çok kişi olmuş
Öğlene kadar yatış :)))Günaydınnnn.....Ben yatmayı çok seviyorum ya hele ki soğukta :) uyumasam bile yatağın içinden çıkmayım :)
bir garip oblomov
Ay Gurban olammmmm :))) seviyorum seni anteplimmmGelsinler onların kadasını alıcam :) aymavime o kadar yazıyorum ben ta 3 gün sonra yazıyorsevildiğim için sitem alıyorum kızlar hepiniz kardeşim gibisiniz Allah hepimizden razı olsun valla bütün dilekleriniz kabul olsun amin
Bende angara:))Kizlarr hadi biraz konu değiştirip kafamızı dagitalim:) Hangi şehirlerde yasiyorsunuz bu arada ben Ankara![]()
Hele günün geçsin inşallah vardırYaptım canım kocaman bi negatif(((
Canım benim 6 gün geçmesine rağmen negatifti taki on gün geçince gördüm çift çizgi sabırlı ol inş bebeğin seninleKızlar merhaba benim bat 2 gun geçti. 5 gün önce evde test yapmıştım negatif çıktı anlayamadım neden böyle oldu ki
Şöyle bir hayatım olamadı Hep ayaz hep angara :)ben yazın hep ordayım evim orada çünküeşim balık tutar ben sandalyede oturup kitap okurum belki denk gelmişizdir
![]()
Hangi hastaneye gidiyorsun cnm bende Ankara ve şuan araştırıyorum neresi iyidirAnkara![]()
Ay inş bu ay olacak inşAdete 4 kala :) ovu testi