- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
canım bilmeden sıkıntı yapma git kan ver için rahatlasın.. valla bana kızlar her ay diyorlardı git kan ver baktır hormonlara diye anca vakit bulup gittim durumumu öğrendim ha doktor bir şey yaptı mı hayır. uğraşcan dedi.. çünkü adetlerim çok düzenli benim. düzenli olmasaydı tedavi ne olurdu onuda bilmiyorumbenimde son iki aydır akıntım aznormalde ovülasyona akadar akıntım olurdu bende kendimden şüpheleniyorum
aynen benimde çok düzenli, ve çalıştığım için maalesef çok zaman ayıramıyorumcanım bilmeden sıkıntı yapma git kan ver için rahatlasın.. valla bana kızlar her ay diyorlardı git kan ver baktır hormonlara diye anca vakit bulup gittim durumumu öğrendim ha doktor bir şey yaptı mı hayır. uğraşcan dedi.. çünkü adetlerim çok düzenli benim. düzenli olmasaydı tedavi ne olurdu onuda bilmiyorum
kararsız kaldım yaa miyomlarım küçükmüş ama büyürmü ki miyoma etki edermiyok canım yan etki değil ama yumurtalıkların çok büyür de çatlamazsa kiste neden olabiliyor
incir süt hormonunu arttırıyor canım ben normalde çok yerim ve prolaktinim yüksek çıktı ben ona bağlıyorum o nedenle incir kürünü yapamıyorum... hatta dünde farkında olmadan 3 tane incir yedim sonra pişman oldumbir garip oblomov şu an sen de inofolic kullanıyorsun değil mi? ve klasik olacak ama incir kürünü denedin mi? ben kendimden biliyorum incir kürünü denediğimde akıntım çok oluyor...
o konuda hiç bilgim yok canımkararsız kaldım yaa miyomlarım küçükmüş ama büyürmü ki miyoma etki edermi
canım bunu daha öncedende konuşmuştuk. yine aynı şeyi yazacağım onların insiyatifine kalıyorsun malesefsen en az 7-8 ay daha işlerine yarayacaksın onların. hamilelik hastalık ya da bir engel değil ki..bence bebek çalışmalarına devam et. bak zaman ha dediğinde olmuyor olunca da en az 3 aylık olana kadar saklarsın sonrası Allah kerim
tamam canım teşekkür ederimo konuda hiç bilgim yok canım
canım bilmeden sıkıntı yapma git kan ver için rahatlasın.. valla bana kızlar her ay diyorlardı git kan ver baktır hormonlara diye anca vakit bulup gittim durumumu öğrendim ha doktor bir şey yaptı mı hayır. uğraşcan dedi.. çünkü adetlerim çok düzenli benim. düzenli olmasaydı tedavi ne olurdu onuda bilmiyorum
bence stres yapmamalısınız. Allaha emanet diyin ve dikkat edin inşallahda birşey olmaz. eğer sürekli stres yaparsan olumsuzluklarıda çağırırsın Allah Korusun. Sen anneliğin keyfini çıkarbugün kalp atışlarını dinledim. çok güzeldi. doktor çok olumlu konuşmuyor, düşmemesi için tavsiye vermesini istedim. allah bilir diyor. off offf.. 8 haftalık olduk ama bişi olursa çok üzülmeyeyim diye takvimi kaldırdım. tahmini doğum 17 ağustos.
Canim walla aynen benimde öyle senle aynı durumumuz geçen ayı hatırlamıyorum kontrol etmedim ama ondan onceki ay camasirimda bile gördüm yumurta aki kıvamını yani görüyorum normalde her ay akıntım var yumurtalik ta rahimde sıkıntı yok adetler düzenli onda da sıkıntı yok peki neden olmuyor doktor sende eşini çağırdı mi hiç esin gitti mi doktora
benim 6. ayımKızlar herkes ne zamandır deniyor bi yazabilir mi
Kızlar herkes ne zamandır deniyor bi yazabilir mi
bence stres yapmamalısınız. Allaha emanet diyin ve dikkat edin inşallahda birşey olmaz. eğer sürekli stres yaparsan olumsuzluklarıda çağırırsın Allah Korusun. Sen anneliğin keyfini çıkar
Benim 8.ayimKızlar herkes ne zamandır deniyor bi yazabilir mi
vakti saatini bekliyor canım işteeşim gidecekti 3. ayımızda kimyasal geçirdim ya bak bende sorun yok hamile kalabiliyorsun dedi sözü söylediğine pişman ettim bu aralar çok yoğun iş yerinden izin alamıyor ama en yakın zamanda gidecek inşallah..
benim 6. ayım
Sözünü dinlicem canım adet olmadım daha bugün olsam cumartesi hemen gidip hormon için kan vericem bende şu hormon içinde kan vereyim onda da sıkıntı çıkmazsa o zaman eşime geçiyor sıra suan hemen olsam da gidip kan versem diyorum bide adetin kesin 3. Günü mü olmalı 2 yada 4 fark eder mi
En düzgün sonuçlar 3.gün çıkıyormus canım
Nette 2 ila 4 arasında olsun yeter diyor ama sen yine de gidebiliyorsan 3. Gün git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?