2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

benimde son iki aydır akıntım az normalde ovülasyona akadar akıntım olurdu bende kendimden şüpheleniyorum
canım bilmeden sıkıntı yapma git kan ver için rahatlasın.. valla bana kızlar her ay diyorlardı git kan ver baktır hormonlara diye anca vakit bulup gittim durumumu öğrendim ha doktor bir şey yaptı mı hayır. uğraşcan dedi.. çünkü adetlerim çok düzenli benim. düzenli olmasaydı tedavi ne olurdu onuda bilmiyorum

aynen benimde çok düzenli, ve çalıştığım için maalesef çok zaman ayıramıyorum bazı dönemlerde olabilir sanırım böyle şeyler...o yüzden pek doktora gidip hormon ilacı almak istemiyorum

bir garip oblomov şu an sen de inofolic kullanıyorsun değil mi? ve klasik olacak ama incir kürünü denedin mi? ben kendimden biliyorum incir kürünü denediğimde akıntım çok oluyor...
incir süt hormonunu arttırıyor canım ben normalde çok yerim ve prolaktinim yüksek çıktı ben ona bağlıyorum o nedenle incir kürünü yapamıyorum... hatta dünde farkında olmadan 3 tane incir yedim sonra pişman oldum

Aynen öyle canım çok teşekkür ederim çok sağol

Canim walla aynen benimde öyle senle aynı durumumuz geçen ayı hatırlamıyorum kontrol etmedim ama ondan onceki ay camasirimda bile gördüm yumurta aki kıvamını yani görüyorum normalde her ay akıntım var yumurtalik ta rahimde sıkıntı yok adetler düzenli onda da sıkıntı yok peki neden olmuyor doktor sende eşini çağırdı mi hiç esin gitti mi doktora

bugün kalp atışlarını dinledim. çok güzeldi. doktor çok olumlu konuşmuyor, düşmemesi için tavsiye vermesini istedim. allah bilir diyor. off offf.. 8 haftalık olduk ama bişi olursa çok üzülmeyeyim diye takvimi kaldırdım. tahmini doğum 17 ağustos.

bence stres yapmamalısınız. Allaha emanet diyin ve dikkat edin inşallahda birşey olmaz. eğer sürekli stres yaparsan olumsuzluklarıda çağırırsın Allah Korusun. Sen anneliğin keyfini çıkar

vakti saatini bekliyor canım işte eşim gidecekti 3. ayımızda kimyasal geçirdim ya bak bende sorun yok hamile kalabiliyorsun dedi sözü söylediğine pişman ettim bu aralar çok yoğun iş yerinden izin alamıyor ama en yakın zamanda gidecek inşallah..

Kızlar herkes ne zamandır deniyor bi yazabilir mi
benim 6. ayım

Sözünü dinlicem canım adet olmadım daha bugün olsam cumartesi hemen gidip hormon için kan vericem bende şu hormon içinde kan vereyim onda da sıkıntı çıkmazsa o zaman eşime geçiyor sıra suan hemen olsam da gidip kan versem diyorum bide adetin kesin 3. Günü mü olmalı 2 yada 4 fark eder mi

En düzgün sonuçlar 3.gün çıkıyormus canım

Nette 2 ila 4 arasında olsun yeter diyor ama sen yine de gidebiliyorsan 3. Gün git

En düzgün sonuçlar 3.gün çıkıyormus canım

Nette 2 ila 4 arasında olsun yeter diyor ama sen yine de gidebiliyorsan 3. Gün git

Pazartesiye falan gelmezse gidicem canım mutlaka 2 saatte cikicak sonuç için belki aylardır bekliyorum leke geliyor ya o gün mü sayıyoruz yoksa çok gekmeye başladığında mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…