2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canımmm ayy şoktayımm çok çok çok sevindim yaaa bereketli geldi 2017 maşallah hayırlı olsunnnn

Ayyy darısı bizeeee inşallah

Sen mi sokkk ben mi canimmm ,cook sukur ki yila guzel basladik ,darisi sizlere insallah canimmm.

Emineeemm canım çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı korkusuz sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah
Aminnn canimmmm aminn.ccoook cook tesekkur ederim,darisi insalllah saglikla tum isteyenlere .
Maşallah canım benim senin adına çok sevindim :) bak senin sonucun çok güzel çıkmış allahım izniyle sağlıklı olucak inşallah
Cook tesekkur ederim canim.insallah sizde tamamen saglikla ,cok istediginiz zamanda bebise sahip olursunuz.

Canim bende de hic birsey yoktu pkolu filanda degildim,toz olandan kullandim sabah 2 aksam 2 paket ac karnjna,ve 2 kutu bitirdim.sonra kulkanmadim ,adetle bir basladim.
deniz_ve_mehtap canim bende hic bisey yoktu ama kullandim pkolu degildim yani.

Ay bugün topiğe bir girdim hep hamile :). Maşallah size
canim benim sagolsin.
oleyyy bi hamiş dahaaa tebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşşallahhhhh
coook tesekkur ederim canimmm.

Merhaba arkadaşlar bende bebişim olmasını çok istiyorum denememizin 3.ayı ve bat günüm bugün şu an gelen giden yok herhangi bir belirti de yok. 3 gün önce test yaptım malesef negatif. İnşallah gelmiştir bu ay bebişim hayırlısıyla . Rabbim tüm isteyen bekleyen herkesin göbişlerini boş bırakmasin inşallah Hamile olan arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza alırsınız inşallah Ay ne uzun yazmışım

insallah hamilesindir canim. Degilsen de inofolic kullan sende bizimle birlikte burda ki hamis arkadaslarimizin cogu faydasini gormus @denizvemehtap35 la ben deneyecegiz bu ay

İnş canım hayırlısıyla hamile kalalım ..bilmiyor ani bir şekilde kilo aldım araştırdım folikasit yapıyormuş burada da birçok arkadaş söyledi

insallah hamilesindir canim. Degilsen de inofolic kullan sende bizimle birlikte burda ki hamis arkadaslarimizin cogu faydasini gormus deniz_ve_mehtap la ben deneyecegiz bu ay

Kullanıyorum zaten canım ben geçen ay adet dönemimde başladım inofolic combi kapsül olandan günde bir adet içiyorum inşallah faydası olmuştur İnşallah hepimiz faydasını görürürüz de göbişlerimiz boş kalmaz hayirlisiyla

İnş hamilesindir canım hayırlısıyla

Canlar size iki ornek tek kullananda hamile iki paket kullannda size kalmis.
arkadaşım da kullanmış ama maalesef sonuç negatif( kızlar çok umutlanmadan deneyeceğiz demek ki bende 2 paket içeceğim ama... hatta ilkini gelir gelmez içsem mi akşama dayanamama ya Emineeemm aç tok vs nasıl içilecek?

Kızlar Emineeemm @kutuphanekedisi canlarim çok sevindik hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nana diğer grupta da bu grupta da desteğiniz çok oldu o kadar güzel ki sizi böyle görmek bir garip oblomov sende gitme buralardan ya bak bende hala değilim kac defa gittim ama olmadı geri geldim. Birde benimde bi kaç sorum var zamaniniz olursa bi el atarmisiniz bana da
1.si dün dokrota gittim yumutta ve rahim tertemiz hiç bir engel yok dedi fitil ve folik asit verdi eşimi çağırdı kadınlar hep kendinde sorun arar ama bilmezler ki onlar vermeden biz buyutemeyiz dedi benim bugün adet olmam lazım muaynede doktor daha 10 gün var gibi duruyor dedi bu kısmını anlayamadim sizce nasıl olabilir bu bu bide betahcg 1.20 çıktı yani gebelik yok
2. Bende infolic alsam diyorum ama pko olmadan kullanmanın sakıncası var mı?
3. Ovu testi de kullandınız mi
Çok uzun yazdım ama kimseye soramıyorum bunları herkes tutturmuş boşver takma kafana elimde değil ki yaaaa

İltihap mi var canım o yüzden mi fitil verdi. Ben geçen ay clearblue ov. Testi kullandım ama yarın regl olacağım ise yaramadı. Bu ay tekrar denicem ama 2 günde bir iliski düşünüyorum öylesi daha sağlıklı olacak. Bende de pko yok burada çoğu arkadaşımız da yok inofolic kullanmislar bu ay onu da deneyeceğim. Birde keçi boynuzu kaynatıp icireyim eşime diyorum onunda çok faydasını gören olmus

Çok az var ama engelleyici bişey değil fitil iyi gelir dedi bilmiyorum ki bende kullancam bakalım infolic ya ben bankada calisiyorum ovu testi yapmam çok zor bende bu ay 2 günde bir deneyiyim diyorum bakalim bende keciboynuzu pekmezi düşünmüştüm ama kaynaması daha mı iyi erkeğe başka neler yapılır

Pekmezini icirdim ben geçen ay. Bir hafta boyunca sabah akşam kaynatıp suyunu icireyim diyorum. Ov testinı denedim ben sanırım o insanı strese sokuyor. Bilmiyorum bu ay daha rahat olacağımı düşünüyorum. İnofolic spermler in daha rahat geçmesini sagliyormus. Kaç paket içsek kararsızım ya

Canim ac karnina paketi bir su bardagina dokup karistirp iceceksin tatsiz bisey rahatsiz etmiyor.
Canimm cooook coook tesekkur ederim..
Ben bu ay ovu kullanmadim hatta hic bisey yapmadim,ne ayak diktim ne gun saydim su gun bugun olsun dedim.nasip oldu iste birde anladim bunu hersey nasibini bekliyor.

Canım yaaa çok çok çok teşekkür ederim :)) İnşallah sizlerin de burdan güzel haberlerinizi alacağız :)) Aminnnn...

2. Bende infolic alsam diyorum ama pko olmadan kullanmanın sakıncası var mı?
3. Ovu testi de kullandınız mi

2. Canım bende PKO yok. Doktor tavsiyesiyle sabah 1 akşam 1 paket olmak üzere günde toplam 2 paket kullandım. Aç karnına içiliyor.

3. Evet ovu testi kullandım canım. Hatta gebeliği öğrenmeden regle 2 gün kala da ovu testi yaptım. İki çizgi aynı renkte koyu çıkmıştı

Haklisın canım nasipten ötesi yok birde benim kendimce kalamama engel olan bi kararsızlığım var belki o da engel ama bi türlü kafamdan atamıyorum ne biliyim ya allah hayirlisini versin hepimize herkese en hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…