Canımmm ayy şoktayımm çok çok çok sevindim yaaa bereketli geldi 2017 maşallah hayırlı olsunnnn
Ayyy darısı bizeeee inşallah
Maşallah canim
Aminnn canimmmm aminn.ccoook cook tesekkur ederim,darisi insalllah saglikla tum isteyenlere .Emineeemm canım çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı korkusuz sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah
Cook tesekkur ederim canim.insallah sizde tamamen saglikla ,cok istediginiz zamanda bebise sahip olursunuz.Maşallah canım benim senin adına çok sevindim :) bak senin sonucun çok güzel çıkmış allahım izniyle sağlıklı olucak inşallah
Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi
Ay bugün topiğe bir girdim hep hamile :). Maşallah size
oleyyy bi hamiş dahaaatebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşşallahhhhh
insallah hamilesindir canim. Degilsen de inofolic kullan sende bizimle birlikte burda ki hamis arkadaslarimizin cogu faydasini gormus @denizvemehtap35 la ben deneyecegiz bu ayMerhaba arkadaşlarbende bebişim olmasını çok istiyorum denememizin 3.ayı ve bat günüm bugün şu an gelen giden yok herhangi bir belirti de yok. 3 gün önce test yaptım malesef negatif. İnşallah gelmiştir bu ay bebişim hayırlısıyla . Rabbim tüm isteyen bekleyen herkesin göbişlerini boş bırakmasin inşallah Hamile olan arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza alırsınız inşallah Ay ne uzun yazmışım
İnş canım hayırlısıyla hamile kalalım ..bilmiyor ani bir şekilde kilo aldım araştırdım folikasit yapıyormuş burada da birçok arkadaş söyledikilo mu aldirtiyorrr folik asit bende 3 aydir kullaniyorum (folio) bana hic aldirmadi ya 46 kg luyum yillardir. Gerci yogun spor yapiyorum belki de ondan etki etmedi. Insallah inofolicler bizlere saglikli hayirli bebisler getirsiin arkadaslarimizin ki gibii
insallah hamilesindir canim. Degilsen de inofolic kullan sende bizimle birlikte burda ki hamis arkadaslarimizin cogu faydasini gormusdeniz_ve_mehtap la ben deneyecegiz bu ay
Bende kullanan arkadaşlara soracam inş ..sanırım iki paket içiyorlardıkizlar simdi kafam karisti bir paket mi icsek iki paket mi
İnş hamilesindir canım hayırlısıylaMerhaba arkadaşlarbende bebişim olmasını çok istiyorum denememizin 3.ayı ve bat günüm bugün şu an gelen giden yok herhangi bir belirti de yok. 3 gün önce test yaptım malesef negatif. İnşallah gelmiştir bu ay bebişim hayırlısıyla . Rabbim tüm isteyen bekleyen herkesin göbişlerini boş bırakmasin inşallah Hamile olan arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza alırsınız inşallah Ay ne uzun yazmışım
kizlar simdi kafam karisti bir paket mi icsek iki paket mi
Bende kullanan arkadaşlara soracam inş ..sanırım iki paket içiyorlardı
arkadaşım da kullanmış ama maalesef sonuç negatifCanlar size iki ornek tek kullananda hamile iki paket kullannda size kalmis.
İltihap mi var canım o yüzden mi fitil verdi. Ben geçen ay clearblue ov. Testi kullandım ama yarın regl olacağım ise yaramadı. Bu ay tekrar denicem ama 2 günde bir iliski düşünüyorum öylesi daha sağlıklı olacak. Bende de pko yok burada çoğu arkadaşımız da yok inofolic kullanmislar bu ay onu da deneyeceğim. Birde keçi boynuzu kaynatıp icireyim eşime diyorum onunda çok faydasını gören olmusKızlarEmineeemm @kutuphanekedisi canlarim çok sevindik hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nana diğer grupta da bu grupta da desteğiniz çok oldu o kadar güzel ki sizi böyle görmek bir garip oblomov sende gitme buralardan ya bak bende hala değilim kac defa gittim ama olmadı geri geldim. Birde benimde bi kaç sorum var zamaniniz olursa bi el atarmisiniz bana da
1.si dün dokrota gittim yumutta ve rahim tertemiz hiç bir engel yok dedi fitil ve folik asit verdi eşimi çağırdı kadınlar hep kendinde sorun arar ama bilmezler ki onlar vermeden biz buyutemeyiz dedi benim bugün adet olmam lazım muaynede doktor daha 10 gün var gibi duruyor dedi bu kısmını anlayamadim sizce nasıl olabilir bu bu bide betahcg 1.20 çıktı yani gebelik yok
2. Bende infolic alsam diyorum ama pko olmadan kullanmanın sakıncası var mı?
3. Ovu testi de kullandınız mi
Çok uzun yazdım ama kimseye soramıyorum bunları herkes tutturmuş boşver takma kafana elimde değil ki yaaaa
Çok az var ama engelleyici bişey değil fitil iyi gelir dedi bilmiyorum ki bende kullancam bakalım infolic ya ben bankada calisiyorum ovu testi yapmam çok zor bende bu ay 2 günde bir deneyiyim diyorum bakalim bende keciboynuzu pekmezi düşünmüştüm ama kaynaması daha mı iyi erkeğe başka neler yapılırİltihap mi var canım o yüzden mi fitil verdi. Ben geçen ay clearblue ov. Testi kullandım ama yarın regl olacağım ise yaramadı. Bu ay tekrar denicem ama 2 günde bir iliski düşünüyorum öylesi daha sağlıklı olacak. Bende de pko yok burada çoğu arkadaşımız da yok inofolic kullanmislar bu ay onu da deneyeceğim. Birde keçi boynuzu kaynatıp icireyim eşime diyorum onunda çok faydasını gören olmus
Pekmezini icirdim ben geçen ay. Bir hafta boyunca sabah akşam kaynatıp suyunu icireyim diyorum. Ov testinı denedim ben sanırım o insanı strese sokuyor. Bilmiyorum bu ay daha rahat olacağımı düşünüyorum. İnofolic spermler in daha rahat geçmesini sagliyormus. Kaç paket içsek kararsızım yaÇok az var ama engelleyici bişey değil fitil iyi gelir dedi bilmiyorum ki bende kullancam bakalım infolic ya ben bankada calisiyorum ovu testi yapmam çok zor bende bu ay 2 günde bir deneyiyim diyorum bakalim bende keciboynuzu pekmezi düşünmüştüm ama kaynaması daha mı iyi erkeğe başka neler yapılır
Canim ac karnina paketi bir su bardagina dokup karistirp iceceksin tatsiz bisey rahatsiz etmiyor.arkadaşım da kullanmış ama maalesef sonuç negatif( kızlar çok umutlanmadan deneyeceğiz demek ki bende 2 paket içeceğim ama... hatta ilkini gelir gelmez içsem mi akşama dayanamama ya Emineeemm aç tok vs nasıl içilecek?
Canimm cooook coook tesekkur ederim..KızlarEmineeemm @kutuphanekedisi canlarim çok sevindik hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nana diğer grupta da bu grupta da desteğiniz çok oldu o kadar güzel ki sizi böyle görmek bir garip oblomov sende gitme buralardan ya bak bende hala değilim kac defa gittim ama olmadı geri geldim. Birde benimde bi kaç sorum var zamaniniz olursa bi el atarmisiniz bana da
1.si dün dokrota gittim yumutta ve rahim tertemiz hiç bir engel yok dedi fitil ve folik asit verdi eşimi çağırdı kadınlar hep kendinde sorun arar ama bilmezler ki onlar vermeden biz buyutemeyiz dedi benim bugün adet olmam lazım muaynede doktor daha 10 gün var gibi duruyor dedi bu kısmını anlayamadim sizce nasıl olabilir bu bu bide betahcg 1.20 çıktı yani gebelik yok
Çok uzun yazdım ama kimseye soramıyorum bunları herkes tutturmuş boşver takma kafana elimde değil ki yaaaa
KızlarEmineeemm @kutuphanekedisi canlarim çok sevindik hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nana diğer grupta da bu grupta da desteğiniz çok oldu o kadar güzel ki sizi böyle görmek
Canim ac karnina paketi bir su bardagina dokup karistirp iceceksin tatsiz bisey rahatsiz etmiyor.
Canimm cooook coook tesekkur ederim..
Ben bu ay ovu kullanmadim hatta hic bisey yapmadim,ne ayak diktim ne gun saydim su gun bugun olsun dedim.nasip oldu iste birde anladim bunu hersey nasibini bekliyor.
Canım yaaa çok çok çok teşekkür ederim :)) İnşallah sizlerin de burdan güzel haberlerinizi alacağız :)) Aminnnn...
Ne kadar güzel canimmm ins kucağınıza aliginiz güzel haberlerinizide alırız şimdi tadını çıkarın artık hamileligin bol bol aserin
2. Canım bende PKO yok. Doktor tavsiyesiyle sabah 1 akşam 1 paket olmak üzere günde toplam 2 paket kullandım. Aç karnına içiliyor.
3. Evet ovu testi kullandım canım. Hatta gebeliği öğrenmeden regle 2 gün kala da ovu testi yaptım. İki çizgi aynı renkte koyu çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?