2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

üzülme, eşinle konuş sakin ve yumuşak bir dille neden istemediğini öğren, benim eşimde ilk evlendiğimizde çok soğuktu çocuk için ama öğrendim ki problemi varmış, şimid
Geçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1

öyle deme, bu süreçte yumuşaklılıkla eşinle halletmeye çalış bu meseleyi, önümüzdeki aylarda beraberiz inşallah:)

merhaba kızlar... ben eski üyeyüm ama uzun zamandır bu siteye girme imkanım olamadı. ben de 2017 annesi olmaya hazırlanıyorum. 18 aylık da maşallah bir oğlum var. kızım da yolda inşallah. bu gebelik takvimini nası yapıyoduk bana bi bilgi verin yaa. unutmuşum herşeyi

Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde değerler %70 artıyodu ve boş gebelik çıkmıştı hiç üzülme sağlıksız bi bebek olmasındansa iki ay sonra olsun. düşükten sonra mutlaka kontrole git

Beni de alın aranıza ben de bekleyim sizinle insaAllah Rabbim artık bekletmez hepimize hayırla sağlıcakla pofuduk ayaklari koklamak nasip eder

Ay inş canım hamilesindir düşükten sonra zaten hamilelik hemen olurmuş inş Yen'i yıl sana uğurlu gelecek

ben hala kimyasal olmasaydı 3 aylık olacaktıyı düşünüyorum desem olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun sene uzun inşallah bizimde kucağımız dolacak
Kesinlikle bende öle düşünüyorum düşük yapmadaydım 8 aylık felan olacaktı bazen kafama takılıyor ama Rabbim büyük

Çörek otunu nasıl yaptın hepsini mi karıştırdın ..ay hep sizden Yen'i Yen'i şeyler öğreniyorum

Kızlar yardim? 15 gündür beyaz akinti devam.ediyor hastaligima 3 gun kaldi Belim ve kasigimda ara ara ağrılar oluyor evde Test yaptım negatif çıktı sizce hala umut var mi hamile olma ihtimalim?
Tabiki umut var benim 6 gün günüm geçtiği halde negatifti taaki on gün sonra çizgi gördüm ..inşallah hayırlısıyla hamilesindir günün geçecektir inş

Kızlar çok kötüyüm öksürüğüm durmuyor bu dönemlerde her sene ben böyle olurum bıktım artık keşke bademciklerimi aldırsaydım kurtulurdum
Dikkat et ayaklarına üşütme canım geçmiş olsun bal zencefil karıştır iç çok iyi gelecek inş ..

Google amca gibi maşallah herbişeyi biliyor :) süt balgam yapar süt içme turp gerçekten işe yarıyor cnm

Eki Görüntüle 1933769

Kizlar gunaydinnn

Hamileyim

Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))

Kan verdim sonucumu bekliyorum
Biliyorsun gerçekten hissetmiştim :) söylemiştim sana ..Allah tamamını erdirsin hayırlı uğurlu olsun

Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…