• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ben bi kere devlete gittim hiç ilgilenmedi yara varmış onu bile söylemedi. bende burda devlet böyle oluyo herhalde diye özele gittim :) daha 2 aydır burdayım çalışıyorumda pek hastahane falanda bilmiyorum o yüzden ilk defa duydum mesela devlettede iyi dr var demekki
Var canım. Devlet hastanesinde kime gitmiştin

Maşallah canım çok iyi:nazar: Inanir misin adet olduguma üzülmedim bile senin hamileligini öğrenince kardeş gibi olduk burda... Böyle güzel haberler duyunca icimi umut kaplıyor
Canım yaa ne kadar incesin, içtensin :KK19: Eminim sen de en yakın zamanda güzel haberler alacaksın canım ;) Ben inanıyorum :)

Hala geliyor damla damla peçeteye silince :sus:
Kırmızı değil kahve
bence şu ilişki meselesini sor bir kere daha doktora.. git muayene ol baksın tehlike vardır demiyorum ama olası bir şey varsa ilaç kullanırsın:KK66:

Bunun yanı sıra rahim ağzındaki değişiklikler ve hormonsal aktivitelerden dolayı da gerçekleşebilecek kahverengi lekelenmeler, ilk hamilelik dönemlerinde girilen cinsel ilişkiler ya da egzersizler sonucunda da ortaya çıkabilmektedir.

Lekelenmelerin ciddi kanamalara dönüşmesi durumunda vakit kaybetmeden uzman bir hekime başvurulmalı ve herhangi istenmeyen bir durum ile karşılaşmadan gerekli tedavi uygulanmalıdır.

alıntı...

benimde şu an regl olacakmışım gibi kasık ağrım var :KK51:tuvalette bembeyaz ne çok sıvı ne çok koyu baya fazla akıntı geldi ama yumurtlama akıntısı değil:KK43: bakalım bu ay beni neler bekliyor:KK45:

Hiç duymadım :) devletin en kötü yanı içeriye 2-3 kişi birden alıyo doktor
aynen derdini anlatamıyorsun zaten ben zaten çekingenim bu konularda soramıyorum bikaç kişi olunca o yüzden özeli tercih ettim ama haklısın her muayene falan birde doğum olursa baya masraflı

aynen derdini anlatamıyorsun zaten ben zaten çekingenim bu konularda soramıyorum bikaç kişi olunca o yüzden özeli tercih ettim ama haklısın her muayene falan birde doğum olursa baya masraflı
devlette bir süre sonra alışıyorsun bir den fazla kişi içeri girmeye.. doktora meramını anlatabiliyorsan dinliyorsa cevap veriyorsa o doktor iyi doktordur.. kimi kısa cevaplar verir sen sormadan söylemez ilgilenmez o doktor kaka doktordur:KK70:özelde de sadece muayeneyeye para ver tahlilleri devlette yaptır.. 1500 lira doğum özel hastanede mi? benim istediğim doktor 10binden başlıyor:confused:para biriktiriyorum şimdiden eşim duysa çıldırır:skandal::skandal:

kızlar ben 21. günü kan için gidecem dedim ya doktora ee benim yumlar daha çatlamadı belki olgunlaşmadı bile benim gibi regl döngüsü uzun olanlarda 21. gün mü gidiyorlar kafamda deli sorular:confused:ne yapayım dersiniz? şimdi randevu alıp gidip ne geldin derlerse bana:KK70:

kızlar ben 21. günü kan için gidecem dedim ya doktora ee benim yumlar daha çatlamadı belki olgunlaşmadı bile benim gibi regl döngüsü uzun olanlarda 21. gün mü gidiyorlar kafamda deli sorular:confused:ne yapayım dersiniz? şimdi randevu alıp gidip ne geldin derlerse bana:KK70:
Olsun canım git yinede. Ne var ne yok öğren :)

devlette bir süre sonra alışıyorsun bir den fazla kişi içeri girmeye.. doktora meramını anlatabiliyorsan dinliyorsa cevap veriyorsa o doktor iyi doktordur.. kimi kısa cevaplar verir sen sormadan söylemez ilgilenmez o doktor kaka doktordur:KK70:özelde de sadece muayeneyeye para ver tahlilleri devlette yaptır.. 1500 lira doğum özel hastanede mi? benim istediğim doktor 10binden başlıyor:confused:para biriktiriyorum şimdiden eşim duysa çıldırır:skandal::skandal:
evet canım özel hastahane ama çot lüks değil. burdada sanırım iyi bi hastahane 5bin miş

Bende ovu testleriyle kafayı bozdum :bicak:

Eklentiler

• IMG_20170103_164349.jpg
    IMG_20170103_164349.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 53
Back