- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kızlar sonucumu aldım :) 541,80 çıktı :)
Maşallah canım çok iyi çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonucumu aldım :) 541,80 çıktı :)
Canım doktora gidemiycek durumdamısın progestan hap yada iğne yaparlar belki.. Ama sen eşine bakma canım evladın için sakin ol kanamam var diye kaybetceksin diye birşey yok Rabbim o bebeğe ömür verdiyse kimse önüne geçemez ama sen yinede tedbiri alıp takdiri Allaha bırak doktora git progestan iğne vurul ve hapını al kullanKanamam var kızlar eşimden nefret ediyorum
Karnım da sancım var dedim sen istedin beni uğraştırma deri Allah'ından bulasıca ne diyeyim ben ne kızlar allahım sizlere böyle eşler vermesin başka diyecek bişeyim Yok çok üzgünüm
Yok malesef her zaman tutmuyor ya vucudunu iyi taniyip belirti gozlemliyeceksin akinti kasik agrisi gibi ya da ovulasyon testi yapacaksin tam emin olmak icinKızlar bu ovulasyon tarihi programdakine benzer mi oluyo tarihler tutuyo mu
Bende cok merak ediyorum umarim ikiside iyidirCanım iyi misin merak ettim seni
Bende cok merak ediyorum umarim ikiside iyidir
Amin canim aminİnşallah canım yazık çok zor hamilelik yaşıyor Allah yardımcısı olsun
Benim yok :) konu açanlara yorum yazıyorum o kadarKızlar bu konu dışında takip ettiğiniz hangi konular var?
Ben devamli olarak 2 tane dua grubu ve kitap okuma grubunu takip ediyorumKızlar bu konu dışında takip ettiğiniz hangi konular var?
Benim yok :) konu açanlara yorum yazıyorum o kadar
Bende eski konuları okuyorum ilgimi Çeken olursaBen devamli olarak 2 tane dua grubu ve kitap okuma grubunu takip ediyorum
Eski hamilelik konularını okuyorum bende :)Bende eski konuları okuyorum ilgimi Çeken olursa
Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuşcanım kanaman varsa git doktora hemen acile hiç eşini falan dinleme... çocukğu eşimiz ya da başkası için yapmıyoruz kendimiz için yapıyoruz istemiyorsa ilgilenmesin sakin ol canım. bizi haberdar et ama lütfen hastaneye git
Çok üzüldüm canım ya ;( hakkında hayırlısı olsun inşallahSağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Belli olmaz canım kist de ağrı batma yapabiliyo. İnşallah hamilesindir ama değilsende bir an önce tedaviye başla.Merhaba, ben yaklaşık 3 aydır bebek çalışmaları yapıyorum. Bebeğe karar verdiğinizde doktora gittik çikolata kisti var dedi sonra hormon testleri yapıldı sonuçlara göre bişi yok ama 3 ay deneyin olmazsa vakit kaybetmeden gelin dedi. Buarada eşiğinde sperm sayısı 7 milyon... Bu ay sol kasığımda 10 gündür batma gibi sızlama oluyor. Ve 7 gün sonra hamile değilsem regl olucam. Bu batmalar sizce hamilelik belirtisimi
dir?