• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bende baya doktor gezdim. Bi kaç arkadaşım gidiyodu onlar tavsiye etti. Zaten burası çok büyük bi yer olmadığı için herkes bütün iyi doktorları biliyo :)
merhaba bende eskişehire taşındım ama yeniyim henüz senin doktor tavsiyen varmı

bak orayı ilkkez duydum :) ben vişnelik ümitte talat beye gittim olmazsa oraya gideyim
Ümitte onu söyleyen duymadım sadettin mi ne varmış onu birde tanser beyi söylediler. Ramazan bayırlı var birde o hangi hastanede tam bilmiyorum. Mavi hastane anadolu üniversitesi eczacılık girişinde devlete bağlı özel değil.

Senin gittiğin doktora da baya iyi yorumlar yapılmış. Oranın muayeni ücreti nedir. Doğum ne kadarmış
muayene ücreti 78 tl ama doğum ücretini tam bilmiyorum 1500 civarı demişlerdi.
talat beyede tavsiye üzerine gittim iyi dr ama işte bir sebep söylenmiyo ya hani olmuyosa sebep ne diyor insan :D

Bakıcaz artık :) bakalım inofolic bende işe yaradı ama hamile miyim değil miyim bilmem :) göğüslerin ağrıyo mu senin.
Yok valla bi sabah ağrıyor başka da arada sızı giriyor o kadar dolgunlaştı

muayene ücreti 78 tl ama doğum ücretini tam bilmiyorum 1500 civarı demişlerdi.
talat beyede tavsiye üzerine gittim iyi dr ama işte bir sebep söylenmiyo ya hani olmuyosa sebep ne diyor insan :KK70:
:) Ben özele para ödemeyim diye devlete gidiyorum da :)

Tamam canım. Akıntı bende normal diye duymuştum. Yormadın demi kendini
Yok kız dün birlikte olduk acaba ondan olabilir mi diyorum :( dün herhangi bişey yoktu şimdi geldi sancım da var düşük felan değildir inşallah korktum ya

:) Ben özele para ödemeyim diye devlete gidiyorum da :)
ben bi kere devlete gittim hiç ilgilenmedi yara varmış onu bile söylemedi. bende burda devlet böyle oluyo herhalde diye özele gittim :) daha 2 aydır burdayım çalışıyorumda pek hastahane falanda bilmiyorum o yüzden ilk defa duydum mesela devlettede iyi dr var demekki

Kizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinle :KK200: birde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?
Hayirli olsun canim darisi bize inşallah

Back