Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahh baya güzel bi sonuç :Kızlar sonucumu aldım :) 541,80 çıktı :)
:) seni gidi seniiii :) ben ovulasyona güveniyorum, hamileliği %70 gösetiroyor bence
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Canımmm çok çok çok sağol, varmış her şeyin en doğru vakti, zamanı. Allahım sana da yaşatsın, hepinize yaşatsın en sağlıklı en hayırlı bir şekilde :)
Benimde ateş yüksek değil :)ya belli ediyor etmesine de bütün tezlerimiz bir bir çürürken ümitlendirmek pek iyi olmuyor.. hct testin pozitif çıktı boşver gerisini
kaç gün gecikmen vardı 1-2 günse çok iyi sonucunbir sonraki gidişinde keseyi görürsünKızlar sonucumu aldım :) 541,80 çıktı :)
benim bu sabah 35,8 çıktı ben anlamadım termometre bozuldu galibaBenimde ateş yüksek değil :)
Bencede. Hem havalarda eksilerde zaten normal galiba :)benim bu sabah 35,8 çıktı ben anlamadım termometre bozuldu galiba
Benimde birden koyulaşmıştı canım. Ama senin prolaktin biraz yüksekti ya adet döngünü o da etkiliyoEki Görüntüle 1933887
19. Gun testim sanirim yumlar gelismedi az da olsa koyulasirdi hep 22.gune kadar yapacagim bakalim belki koyulasir
ben bildim bileli adet döngüm hep böyle bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim adam akıllı özelde bakılayımdünya para vermiyeyim diye devlete gidiyordum ama olmucak sanırımBenimde birden koyulaşmıştı canım. Ama senin prolaktin biraz yüksekti ya adet döngünü o da etkiliyo
Canım gecikmem yok aslında :) bugün 30.gündeyim. Normal döngüm 30 gün ama yumurtlamanın üstünden 17 gün geçti. Böyle düşünürsek 3 gün geçmiş oluyor :) Ama ben hayatımda hiç 27. günde regl olmadım.kaç gün gecikmen vardı 1-2 günse çok iyi sonucunbir sonraki gidişinde keseyi görürsün
Devlette de iyi doktorlar var da denk getirmek lazım. Yorumlara bakarak da gidebilirsin aslında.ben bildim bileli adet döngüm hep böyle bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim adam akıllı özelde bakılayımdünya para vermiyeyim diye devlete gidiyordum ama olmucak sanırım
Canım gecikmem yok aslında :) bugün 30.gündeyim. Normal döngüm 30 gün ama yumurtlamanın üstünden 17 gün geçti. Böyle düşünürsek 3 gün geçmiş oluyor :) Ama ben hayatımda hiç 27. günde regl olmadım.
bende hep yorumlara bakıp gidiyorum. bu doktorda çok iyi çok olumlu pozitif her soruya cevap verir çoğu şeyi de sormadan kendi anlatır amaaaa polyanna da olmaması lazım hep sabır diyor uğraşman lazım diyor tamam sabrederim ama ya değerler daha da bozulursa yaş geçiyor bizim ailede erken menopoz var annem 42 yaşında girdi küçük halam 27 yaşında girdiben hem anneme hem küçük halama çekmişim her anlamda... aslında korkum hep bu yöndeydi anlatınca kuruntu diyorlar abartıyorsun diyorlar ama genetik diye de bir gerçek varDevlette de iyi doktorlar var da denk getirmek lazım. Yorumlara bakarak da gidebilirsin aslında.
Keşke eskişehirde olsaydın :)erken döllenme işte canım
bende hep yorumlara bakıp gidiyorum. bu doktorda çok iyi çok olumlu pozitif her soruya cevap verir çoğu şeyi de sormadan kendi anlatır amaaaa polyanna da olmaması lazım hep sabır diyor uğraşman lazım diyor tamam sabrederim ama ya değerler daha da bozulursa yaş geçiyor bizim ailede erken menopoz var annem 42 yaşında girdi küçük halam 27 yaşında girdiben hem anneme hem küçük halama çekmişim her anlamda... aslında korkum hep bu yöndeydi anlatınca kuruntu diyorlar abartıyorsun diyorlar ama genetik diye de bir gerçek var
Üzülme canım. İnşallah Allah tekrar nasip eder.olmadı alındı.. allah kimseye yaşatmasın.. minicik şey nasıl canmış..
keşkehayır burada şu doktor iyi ben çok memnun kaldı diyende yok kiKeşke eskişehirde olsaydın :)
Bende baya doktor gezdim. Bi kaç arkadaşım gidiyodu onlar tavsiye etti. Zaten burası çok büyük bi yer olmadığı için herkes bütün iyi doktorları biliyo :)keşkehayır burada şu doktor iyi ben çok memnun kaldı diyende yok ki
14 gün geçtikten sonra regl olunuyor zaten bekle bakalım gkırmızılar gelmeden ümidini kaybetmeKızlar benimde adetime 2 gün var bi ovulasyon testini deneyeyim dedim silik çizgi çıktı maalesef. Yumurtlama nin üstünden de 13 gün fln geçti olsa çıkardı değil mi