How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

:) seni gidi seniiii :) ben ovulasyona güveniyorum, hamileliği %70 gösetiroyor bence :KK66:

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah :KK66:

Canımmm çok çok çok sağol, varmış her şeyin en doğru vakti, zamanı. Allahım sana da yaşatsın, hepinize yaşatsın en sağlıklı en hayırlı bir şekilde :)

ya belli ediyor etmesine de bütün tezlerimiz bir bir çürürken ümitlendirmek pek iyi olmuyor.. hct testin pozitif çıktı boşver gerisini:KK48:

20170103_143838.jpg

19. Gun testim sanirim yumlar gelismedi az da olsa koyulasirdi hep 22.gune kadar yapacagim bakalim belki koyulasir

Benimde birden koyulaşmıştı canım. Ama senin prolaktin biraz yüksekti ya adet döngünü o da etkiliyo
ben bildim bileli adet döngüm hep böyle:KK51: bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim adam akıllı özelde bakılayım:KK14:dünya para vermiyeyim diye devlete gidiyordum ama olmucak sanırım:işsiz:

kaç gün gecikmen vardı 1-2 günse çok iyi sonucun:KK36:bir sonraki gidişinde keseyi görürsün:KK36:
Canım gecikmem yok aslında :) bugün 30.gündeyim. Normal döngüm 30 gün ama yumurtlamanın üstünden 17 gün geçti. Böyle düşünürsek 3 gün geçmiş oluyor :) Ama ben hayatımda hiç 27. günde regl olmadım.

ben bildim bileli adet döngüm hep böyle:KK51: bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim adam akıllı özelde bakılayım:KK14:dünya para vermiyeyim diye devlete gidiyordum ama olmucak sanırım:işsiz:
Devlette de iyi doktorlar var da denk getirmek lazım. Yorumlara bakarak da gidebilirsin aslında.

Canım gecikmem yok aslında :) bugün 30.gündeyim. Normal döngüm 30 gün ama yumurtlamanın üstünden 17 gün geçti. Böyle düşünürsek 3 gün geçmiş oluyor :) Ama ben hayatımda hiç 27. günde regl olmadım.

erken döllenme işte canım:spor:

Devlette de iyi doktorlar var da denk getirmek lazım. Yorumlara bakarak da gidebilirsin aslında.
bende hep yorumlara bakıp gidiyorum. bu doktorda çok iyi çok olumlu pozitif her soruya cevap verir çoğu şeyi de sormadan kendi anlatır amaaaa polyanna da olmaması lazım hep sabır diyor uğraşman lazım diyor tamam sabrederim ama ya değerler daha da bozulursa yaş geçiyor bizim ailede erken menopoz var annem 42 yaşında girdi küçük halam 27 yaşında girdi:KK51:ben hem anneme hem küçük halama çekmişim her anlamda... aslında korkum hep bu yöndeydi anlatınca kuruntu diyorlar abartıyorsun diyorlar ama genetik diye de bir gerçek var:KK43:

erken döllenme işte canım:spor:

bende hep yorumlara bakıp gidiyorum. bu doktorda çok iyi çok olumlu pozitif her soruya cevap verir çoğu şeyi de sormadan kendi anlatır amaaaa polyanna da olmaması lazım hep sabır diyor uğraşman lazım diyor tamam sabrederim ama ya değerler daha da bozulursa yaş geçiyor bizim ailede erken menopoz var annem 42 yaşında girdi küçük halam 27 yaşında girdi:KK51:ben hem anneme hem küçük halama çekmişim her anlamda... aslında korkum hep bu yöndeydi anlatınca kuruntu diyorlar abartıyorsun diyorlar ama genetik diye de bir gerçek var:KK43:
Keşke eskişehirde olsaydın :)

Kızlar benimde adetime 2 gün var bi ovulasyon testini deneyeyim dedim silik çizgi çıktı maalesef. Yumurtlama nin üstünden de 13 gün fln geçti olsa çıkardı değil mi

Back